CES 2021 | HP lanserar Elite trådlösa brusreducerande hörlurar

0 Shares


På Consumer Electronics Show 2021 presenterade den ledande PC-tillverkaren HP flera bärbara datorer och bildskärmar för att fortsätta njuta av sin senaste position som världens största PC-tillverkare. Företaget vågade sig också ut ur sitt fäste med lanseringen av Elite Wireless-hörlurar, dess första brusreducerande hörlurar.

Utseendemässigt är Elite Wireless-hörlurarna designade med en mattsvart finish. De är relativt platta, med en storlek på 0,7 x 0,5 tum och väger 2,3 uns (cirka 65 gram). Headsetet domineras också av mattsvart och de externa knapparna är märkta med en halvblank “HP”-logotyp.

När det gäller konfigurationen använder HP Elite Wireless Headphones Bluetooth 5.0-teknik. Den använder också en 9,2 mm (mm) neodymmagnetenhet, stöder ett frekvensområde på 20~18 000 Hertz (Hz) och en känslighet på 103dB (SPL till 1000Hz) och har aktiv brusreducering och passiv brusreducering. Den nominella känsligheten för den “rundstrålande” mikrofonen är 94dB SPL.

HP Elite trådlösa hörlurar

HP har officiellt deklarerat att Elite Wireless-headset är kompatibla med Microsoft Swift Pair, som sömlöst kan växla mellan Windows 10, iOS och Android-enheter. Hörlurarna har även ett hyfsat batteri som laddas via en USB-C-port på laddboxen. Batteriet sägs hålla i upp till 1,5 timmar efter 15 minuters laddning.

CES 2021 |  HP lanserar Elite trådlösa brusreducerande hörlurar 1

När det gäller pris och tillgänglighet kommer Elite Wireless Earbuds att börja säljas i april i år, med ett uppskattat pris på $199 (R$1 059). Elite Dragonfly Max. De bärbara datorerna kommer att börja säljas i januari 2021, vilket innebär att köpare kan få sina händer på hörlurar i januari.

0 Shares