Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

CES 2005 – Fler tekniska anteckningar från golvet

Introduktion

Vi publicerade redan några av våra resor om CES för några dagar sedan och förhoppningsvis hade du också en chans att kolla in keynoten förra veckan också. För att komplettera vår täckning sammanställde vi våra anteckningar och tog lite tid att reflektera och bygga slutsatser om vad vi såg på mässan. CES ger oss en fantastisk möjlighet att få allt att fungera tillsammans, och inte bara en enda del av teknik som vi är vana vid i fristående produktrecensioner. Ett perfekt exempel på detta var när vi gick igenom en viss monter för att se en ViewSonic 20″ LCD-skärm köra på en nästa generations Shuttle SFF XPC, som kör Microsofts MCE 2005 över en Belkin 802.11 Pre-N-hotspot. Bara att nämna dessa termer en för några år sedan skulle ha gett dig en skräddarsydd rak jacka, men här är vi idag och kör dem alla interpolerande tillsammans i en monter som importerar LED-lampor från Kina, av alla saker.

Tyvärr hade jag inte möjlighet att stöta på Larry Page, som Anand, eller Bill Gates, som Wesley, så höjdpunkten på min resa till Vegas i år var att få åka monorail runt Wynns nya miljardhotell.

På en helt orelaterade notering har vi en fantastisk täckning av Silicon Images svit, som vi kommer att följa upp i en separat artikel. Så för er som är lika exalterade över HDMI som jag är, håll utkik efter artikeln!