Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Canvas Spark 2 Plus blir Micromax första smartphone med Android Marshmallow

Micromax har lanserat sin första Android Marshmallow -baserade smartphone, Canvas Spark 2 Plus, som kommer att säljas exklusivt på Snapdeal.com för 3 399 INR.

Micromax Canvas Spark 2 talar om specifikationer och funktioner och har en 5-tums FWVGA-skärm och drivs av en 1,3 GHz fyrkärnig processor med 1 GB RAM och 8 GB intern lagring. Lagringen kan ytterligare utökas med MicroSD -kortplats.

Spark2 plus

Andra funktioner inkluderar 5MP bakre kamera med blixt, 2MP framkamera, 2000 mAh batteri och stöd för 10 regionala språk. Användare kan också svepa åt höger för att översätta eller vänster för att translitterera sina meddelanden är något av de 10 språken.

Kommenterar de nya lanseringarna, Shubhajit Sen, marknadschef, Micromax Informatics, sade, “Ett stort antal konsumenter använder fortfarande funktionstelefoner eller en begagnade telefoner, vilket ger enormt utrymme och potential för dem att uppgradera till prisvärda smartphones. Med lanseringen av Canvas Spark 2 Plus erbjuder vi första gången användare, med en smidig övergång till ett plånboksvänligt pris. Vårt mål är att konvertera telefonanvändare till smarttelefonanvändare och syntetisera teknik och överkomliga priser för den här enheten. ”

Spark2 plus_3

Canvas Spark -serien har gått bra för Micromax hittills. Den inhemska tillverkaren har sålt över 1,5 miljoner hittills, till stor del på grund av “värde för pengarna” -faktorn som är kopplad till Spark -portföljen. Micromax övergår äntligen till Marshmallow, och det är bra, men vi hade gärna sett Marshmallow -baserad programvara med mer raffinerad anpassad hud på toppen på avancerade enheter som Micromax Canvas 6 och Canvas 6Pro.

Viktiga specifikationer för Micromax Canvas Spark 2 Plus

Modell Micromax Canvas Spark 2 Plus
Visa 5 tum, FWVGA
Processor 1,3 GHz fyrkärnig
Bagge 512 MB
Intern lagring 8GBGB, MicroSD -kortstöd
programvara Android 6.0 Marshmallow
Primär kamera 5MP
Sekundär kamera 2MP
Mått och vikt 152,9 x 75,6 x 9,9 mm och 189 gram
Batteri 2000 mAh
Pris 3 999 INR