Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Candy Crush Jelly Saga Cheats: Vad du behöver veta

Candy Crush Jelly Saga är den senaste hitsensationen från utvecklarna på King Games. Tillgängligt nu på skrivbordet, Facebook, iPhone och Android. Här kommer vi att gå igenom några lättanvända Candy Crush Jelly Saga-fusk för att få gratis liv utan att störa Facebook-vänner eller spendera dina hårt förvärvade pengar i spelet.

Vid någon tidpunkt i Jelly Saga kommer spelare att fastna. Antingen i spelet eller på pussel och bossar som den nya Jelly Queen. Och även om vi har några tips för att slå drottningen, som att använda tre godis i rad för att bedöva henne, handlar det här inlägget om allmänna Candy Crush Jelly Saga-fusk.

Läs: Candy Crush Jelly Saga: 5 saker du behöver veta

Istället för att köpa nya liv, eller vara en av de “människorna” som ber om hjälp på Facebook, kan du använda Candy Crush Jelly Saga fusk eller hack för att låsa upp fler liv. Detta kan göras utan att vänta på att de ska regenerera. Dessa metoder hjälper dig att komma förbi svåra platser, gå vidare och göra allt utan att vänta eller spendera pengar. Och nej, det här är inte alla hackade appar eller program du måste ladda ner till en dator.

Jelly-saga

Några av dessa Candy Crush Jelly Saga fusk eller tips kan göras på Android och iOS (iPhone, iPad, iPod) medan andra kommer att kräva att användare spelar på Facebook eller på ett skrivbord med Firefox och en Firefox-webbläsartillägg. Alla fusk nedan är lätta att göra.

Med Jelly Saga börjar användare med fem liv, men de kommer snart att ta slut. Då är du naturligtvis fast och väntar några timmar på en annan, vilket kan vara frustrerande och leda till att du plågar vänner på Facebook för livet eller spenderar pengar. Gör inte det, och använd dessa fusk och knep istället.

Candy Crush Jelly Saga Cheat för extra liv

Naturligtvis kan du spendera cirka $ 1 för 12 guldstänger, vilket får 5 nya liv, men vem vill spendera pengar? Jag gör inte. Vårt första fusk är ett som har funnits länge. Det fungerar fortfarande men kan bli gammalt efter ett tag, det är därför vi har hittat några andra.

Ändra tiden på din Android-smartphone eller surfplatta eller iOS-enhet.

När du har slut på liv i Jelly Saga istället för att vänta 2-3 timmar på mer, kan användare gå in i inställningar och flytta klockan framåt, för att tjäna extra liv. Detta kan dock röra med andra appar, så var noga med att gå tillbaka till inställningarna och återställ det till “Ställer automatiskt in tid och datum” när du är klar med att spela. Detta fungerar på iOS och Android.

 1. Gå till Inställningar -> Allmänt -> Datum och tid -> Stäng av Ställ in automatiskt
 2. För klockan framåt tre eller fler timmar.
 3. Stäng inställningarna, gå tillbaka till Candy Crush Soda Saga och se dina nya liv.
 4. Spela och njut, men glöm inte vårt sista steg
 5. Gå tillbaka till Inställningar för att ställa in tiden automatiskt så att du inte saknar varningar och larm.

Stegen är nästan desamma för Android, men kan variera från enhet till enhet baserat på användargränssnittsändringar från Samsung, HTC, LG och andra.

 1. Öppna Inställningar -> Datum och tid
 2. Stäng av automatiskt datum och tid
 3. Byt klockan framåt tre timmar.
 4. Gå tillbaka till spelet och se till att du ser dina fria liv.
 5. Ställ tillbaka tiden till automatisk.

När användare gör detta får de extra liv, men det kan också röra med larm, orsaka att appar beter sig fel eller orsakar andra problem. Det är därför det är viktigt att gå tillbaka och ändra det till automatiskt när du är klar med att spela, eller till och med innan du börjar spela.

Men så småningom måste du flytta klockan några dagar för att få samma mängd liv, och detta kommer att bli frustrerande. Vi har också hört några spelare återvända till spelet med en normal klocktid inställd, och det står att väntan är 300+ timmar för fler liv, eftersom spelet inser vad du har gjort.

Vi har hört för att förhindra att spelet märker, och lägga till 300+ timmar till klockan gör samma “tidsförskjutning” fusk som ovan, starta spelet, gå sedan tillbaka och ställ klockan till automatisk innan du spelar. Använd multitasking för att gå tillbaka till spelet och spela. Ändringen registreras inte och debiteras timmarna senare.

Avinstallera och installera om Jelly Saga

Därefter vill du öppna Jelly Saga, gå in i inställningar och synkronisera dina speldata till Facebook. Detta sparar framsteg. Detta är avgörande, för nu kommer vi att avinstallera spelet, installera om det och logga in på Facebook igen. Detta synkroniserar spelet till din senast sparade framsteg, det torkar också ut klockan. Du är tillbaka till vanliga väntetider och du har nu fem fler liv.

 1. Se till att spelet är anslutet till Facebook för att spara framsteg
 2. Avinstallera helt enkelt spelet på Android eller iOS
 3. Gå tillbaka till App Store och installera om Candy Crush Jelly Saga
 4. Logga in på Facebook, synkronisera speldata och återgå till var du var
 5. Detta återställer klockan och ger dig ytterligare 5 liv att fortsätta spela.

Gå med i en Facebook Candy Crush Group

En annan idé är att gå med i en Candy Crush Jelly Saga Group på Facebook. På det här sättet kommer du inte att plåga och störa faktiska vänner och familj i verkliga livet genom att begära fler liv. Lägg istället till vänner från gruppen och stör dem bara.

Skärmdump 02-02-2016 kl 10.03.46

Här kan du få vänner som också spelar Candy Crush Jelly Saga och bara stör dem istället för alla på Facebook. Vi vet alla hur frustrerande dessa inbjudningar och förfrågningar kan bli.

Var noga med att skicka tillbaka liv till andra. Det är bra karma. Om du återvänder tjänsten kommer fler människor att vara villiga att skicka liv till dig i gengäld.

Spela på en annan enhet eller ett skrivbord

Candy Crush Jelly Saga synkroniseras mellan enheter och kommer ihåg dina framsteg, särskilt om användare är inloggade på Facebook. Detta hindrar dock inte dig från att få extra liv för att fortsätta spela det beroendeframkallande spelet.

 1. Spela alla 5 liv på din mobila enhet
 2. Byt till en annan Android-surfplatta, iPhone eller en annan enhet och fortsätt spela
 3. När du har slut på liv kan du byta till Desktop och spela på en dator eller Facebook på Candy Crush-webbplatsen.
 4. Vissa nivåer som är extremt hårda på mobilen är också lättare att slå på ett skrivbord. Så kom ihåg det.

Skärmdump 02-02-2016 kl.10.30.37

Detta trick ger dig fler liv utan att behöva avinstallera och installera om spelet, göra några fusk, ladda ner program från tredje part eller något annat.

Candy Crush FireFox Extension

Ett annat knep är att spela Candy Crush online på en dator medan du använder webbläsaren FireFox istället för Google Chrome eller Internet Explorer. Anledningen till detta är att det finns en FireFox-förlängning som ger dig oändliga liv.

 1. Spela Candy Crush Jelly Saga på FireFox
 2. Ladda ner det här tillägget för extra liv
 3. Du kommer att ha 99 liv, och när du har tappat ett så går det tillbaka till 99 liv
 4. I huvudsak ger dig oändliga liv att spela och spela för alltid

Vi kan inte bekräfta om det här tillägget fortfarande fungerar eller inte, och du kan behöva hitta andra om det har inaktiverats eller inte längre fungerar. Sök tillräckligt och du hittar tillägg, men läs kommentarerna och var försiktig. Vissa tillägg kan stjäla data från din surfning, så var försiktig igen. Denna förlängning ger också spelare boost och andra saker. Kolla in det.

Fuska verktyg eller moddade appar

Ett annat möjligt sätt att få oändliga liv, obegränsade guldstänger och mer i Candy Crush Jelly Saga är att använda ett av de många olika “fuskverktygen” eller hackade appar, även kända som “APK” som flyter runt på nätet. Googla bara runt och hitta vad du tror är bäst för dig.

Det är värt att notera att många av dessa hackade appar inte kommer att synkroniseras med Facebook, så användare kommer att förlora framsteg eller vara begränsade till en enhet.

Det finns också flera olika fusk- eller hackverktygsprogram från Jelly Saga som användare kan ladda ner till sitt skrivbord. Dessa hävdar att de ger obegränsat allt, är säkra och får inte ett konto förbjudet. Vi har dock upplevt blandade resultat och dessa är vanligtvis inte värda att prova. För det första installerar du potentiellt osäker programvara. Och två, många av dem är fyllda med annonser eller ber användarna att fylla i enkäter eller slutföra erbjudanden innan de används.

I slutändan rekommenderar vi att användare undviker dessa typer av program. Var försiktig innan du laddar ner och installerar något, läs kommentarerna för att se till att de är legitima och var försiktig. Vårt råd skulle vara att göra tidfusk, be vänner från Facebook-grupper eller prova ominstallations-tricket.

Sist men inte minst hävdar vissa användare att Odus Dreamworld inte kräver liv för att spela. Det betyder att inte spela den här världen medan du har liv. Sedan, när du har slut på liv, spela Odus Dreamworld ett tag och låt timern återskapa extra liv och spela sedan andra nivåer du sitter fast på.

Lycka till och njut av Candy Crush Jelly Saga mer med dessa snabba tips.