Cameo Calls erbjuder 1-mot-1-videochatt med dina favorit-Z-lister | Betrodda recensioner

Tillverkarna av Cameo -appen, som gör det möjligt för fans att ta emot videomeddelanden från några av sina favoritkändisar, lanserar Cameo Calls för en mer interaktiv upplevelse.

Den nya videochatttjänsten faktureras som en “möt och häls” -upplevelse som varar upp till 15 minuter, med talangen som anger avgift och varaktighet.

Du kan besöka Cameo nu (via TechCrunch) och se vem som är tillgänglig att ringa, hur lång tid du får och hur mycket det kommer att kosta dig. Alla samtal kommer att ske via Cameo -appen. Efter att ha köpt samtalet får du en kod som du kan mata in i appen.

Även om Cameo -videor traditionellt har köpts som presenter för att människor ska bli överraskade av en av deras favoritpersonligheter, kan den här tjänsten vara bättre för människor som tror att de bara skulle vilja prata med en kändis.

Till exempel, General Hospital -skådespelerskan Vanessa Marcil är på väg att hoppa på några samtal denna kväll och tar ut $ 225 för en tio = minuts session. Deltagarna kommer att få chatta om allting en-mot-en och även ta ett foto tillsammans.

“Vi förutser Cameo-samtal för att ersätta möten och hälsningar på musikfestivaler och världsturnéer, fankonventioner, sportevenemang och mer”, säger Cameo grundare och VD Steven Galanis.

Du kan se hur allt fungerar i meddelandevideon nedan:

Vi hoppas att våra inledande rädslor inte är sanna och detta kommer inte att ge det perfekta tillfället för perversa att piska ut sitt bröllopstack inför intetanande och förfärade reality -tv -stjärnor.

Som en ärrad tidigare tabloidjournalist kan jag också se att detta används på ett otäckt sätt för att få kommentarer på posten eller historier som inte är registrerade från personligheterna som listas på Cameo. Inte så många av dem som är blyga för medial uppmärksamhet, men det är för det mesta.

Relaterade Artiklar

Back to top button