Call of Duty Warzone Cheater förbjuds live

0 Shares

Jagar fuskaren

Call of Duty Warzone Cheater förbjuds live
Streamrarna TimTheTatman, CourageJD och Cloakzy liveströmmade sin klassiska Warzone-session när de i ett av deras spel fångades av en spelare som använde olaglig programvara i spelet. Som vi redan har sett vid många tillfällen är den här typen av mjukvara ansvarig för att automatiskt rikta in sig på fiender och spåra och identifiera positionen för resten av spelarna på skärmen, så spelupplevelsen i dessa situationer slutar helt på golvet. .

Du vet redan att det är oerhört enkelt att identifiera och rapportera en Warzone-fuskare, men det garanterar inte att utvecklarna omedelbart kommer att straffa den spelaren, om du inte är en av dessa streamers. Och det är precis vad som har hänt.

Live förbjudet

Warzone Temporada 3

Fullständigt upprörd över situationen bestämde sig Jack “CouRage” Dunlop för att posta en tweet som heter Activision och Raven Software och begärde nästan som ett skämt och desperation liveförbud för spelaren som de såg fuska vid den tiden.

Bild

Saken lämnades där, och antingen för att de gillade lidandet eller för att veta det slutliga resultatet av spelet, tittade dessa streamers på den slutliga slutningen av cirkeln genom fuskarens kamera, och såg hur självsiktet gjorde sitt för att avslutas med alla som kommer före. Tills magin hände.

Bild
Bild

Som du kan se i videon som du har nedan, såg våra huvudpersoner direkt hur Warzone-fuskaren förbjöds i det exakta ögonblicket, vilket bekräftar att Raven Software-utvecklarna hade fått meddelandet om protest-tweet och beslutade att ge en lektion live inför ögonen på tusentals tittare som följde sändningen vid den tiden.

En inte så lätt process

Warzone zombies

Om man bortser från det episka och storslagna ögonblicket måste det stå klart att detta har varit en mycket avlägsen och omöjlig att upprepa demonstration. För att Raven Software ska blockera en användare från ditt spel måste den samla in den information som krävs för att fortsätta med förbudet. Troligtvis, när de väl har tillräckligt med klagomål mot en spelare, kan de personer som ansvarar för att bekräfta att spelaren spelar smutsigt titta på livespel för att verifiera att de verkligen använder olaglig programvara.

Det är av denna anledning som förbuden i Warzone och Call of Duty är så komplicerade att hantera, eftersom antalet incidenter är mycket högt och det är mycket svårt att hantera alla. I grund och botten, med denna live bestraffning demo, vad Raven Software letar efter är att visa att de finns där och att de arbetar för att hålla alla användare på avstånd så mycket som möjligt.

0 Shares