Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Buyer’s Guide – Entry Level, oktober 2004

Introduktion

När det kommer till Entry Level-system finns det två typer av kunder. Den ena är den person som letar efter en dator enbart för företag — kontorsarbete, skatter, e-post, webbsurfning, etc. Den andra är kunden som letar efter ett system som fyller alla dessa behov samtidigt som det fungerar som en kvalitetsspelmaskin. Medan en budgetdator för spel kan hantera alla vanliga kontors- och internetuppgifter, är det omvända inte nödvändigtvis sant. Liksom tidigare kommer denna månads entry Level Guide att ge flera alternativ för varje komponent. Men istället för att bara lista rekommenderade komponenter och alternativ, kommer vi att fokusera på förslag på hemmakontor och spelkonfigurationer.

Det är bara du som kan bestämma vilka dina faktiska önskemål och behov är. Om du inte är intresserad av att spela spel på din dator bör våra Office-rekommendationer ge mer än tillräckligt med kraft. Å andra sidan, om du bygger en PC för hela familjen och vill ha något som kan användas av mamma och pappa såväl som barnen, ta en titt på spelkonfigurationen. PC-spel är dock inte en billig hobby, så förvänta dig att spendera lite mer pengar om du vill lägga till spelmöjligheter.

Vårt slutmål är att sätta ihop en budgetkontorsdator för cirka $500 och en budgetdator för speldatorer för under $1000. Det kan tyckas vara en stor marginal, men det är väldigt svårt att bygga en rimlig speldator för något mindre än $750, och vi har inkluderat uppgraderingar som vi tror kommer att förbättra den övergripande upplevelsen såväl som livscykeln för den resulterande maskinen. Det här är en Entry Level Gaming PC som borde klara av att köra de flesta banbrytande spelen för nästa år eller mer till rimliga priser, förutsatt att du är villig att skruva ner den grafiska komplexiteten lite.