Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Builderall vs ClickFunnels

Det fanns en tid då företagare var tvungna att anställa proffs för att utveckla sin online-verksamhet, marknadsföra den och locka kunder.

De var tvungna att betala hundratals dollar bara för att få igång sin verksamhet. Detta är dock inte längre fallet tack vare tillgången på avancerade lösningar.

Två av de mest populära verktygen som kan hjälpa företagare att stärka sin position i onlinevärlden är Clickfunnels vs Builderall.

Båda dessa lösningar har flera skillnader och likheter. Så användare kan ha svårt att avgöra vilken plattform som är rätt för dem.

För att hjälpa människor kommer vi att göra en djupgående jämförelse av Clickfunnels vs Builderall.

Vi kommer att ta en titt på funktionerna hos de två plattformarna och diskutera prissättningen för var och en.

Vad är Builderall

Innan vi börjar vår recension av Builderall vs Clickfunnels, låt oss förstå dessa verktyg.

Builderall är en allt-i-ett-webbplatsbyggare och marknadsföringsplattform.

Den innehåller en mängd olika funktioner och innehåller de verktyg en användare skulle behöva för att skapa och marknadsföra sin webbplats, skapa målsidor och andra sidor och kanaler.

Plattformen skapades 2011 av Erik Salgado för att göra det möjligt för företagare att hantera sin onlinenärvaro och marknadsföring.

Builderall fokuserar på att förbättra användarupplevelsen, göra onlinemarknadsföring och webbplatsskapande tillgängligt för alla inklusive personer utan kodnings- eller designupplevelse.

Oavsett om en användare vill bygga en webbplats, marknadsföra sitt webbplatsmedlemskap, designa försäljningstrattar, samla in leads, hålla ett webbinarium eller göra något annat, kan de göra det med Builderall.

Vad är ClickFunnels?

ClickFunnels är en enkel att använda plattform designad för att hjälpa användare att bygga försäljningstrattar och målsidor.

Denna plattform tillhandahåller funktioner och verktyg som en användare behöver för att marknadsföra och sälja sina produkter och tjänster online.

ClickFunnels är skapat för stora företag, små startups, entreprenörer och alla andra som vill utöka sin onlinenärvaro och kan användas för att sälja produkter, generera leads och marknadsföra webbseminarier och evenemang.

Verktyget tillhandahåller flera förgjorda mallar och trattar som användare kan anpassa med hjälp av dra-och-släpp-redigeraren.

Låt oss jämföra de två –

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Mallar

Builderall

Builderall-mallar tillåter användare att skapa vackra webbsidor.

Alla mallar på Builderall är free medan ClickFunnels tillhandahåller både betalda och free mallar.

Mallar i Builderall är indelade i kategorier för att hjälpa användare från olika branscher eller nischer att hitta en mall som bäst passar deras behov.

Kategorier användare hittar på Builderall inkluderar resor, nyheter, mat, mode och hälsa och skönhet.

Mallar är helt anpassningsbara i Builderall-byggaren och användare kan också börja med en tom mall om de vill skapa en webbsida från början.

Mallarna som finns tillgängliga i Builderall innehåller funktioner och designelement som är relevanta för enskilda nischer.

Klicka på Trattar

ClickFunnels är i första hand utformad för att skapa försäljningstrattar. Så det tillhandahåller en mängd olika målsidor och mallar för försäljningstratt.

Dessa mallar är mål- och branschbaserade och användare ska kunna hitta en mall som passar deras behov.

Användare kan hitta mallar för att generera leads, sälja produkter, köra ett webbseminarium och sälja tillgång till ett evenemang.

Alla ClickFunnels-mallar är helt anpassningsbara i sidbyggaren.

Även om antalet tillgängliga mallar i ClickFunnels är mindre än vad användarna får med Builderall, är de som ingår optimerade för konvertering.

Det är tydligt att både ClickFunnels och Builderall erbjuder en mängd olika mallar till användarna.

Om en användare vill skapa försäljningstrattar skulle de mycket optimerade mallarna för ClickFunnels vara bäst.

Å andra sidan, om de vill skapa enkla landningssidor eller en egen hemsida, så skulle Builderalls mallar vara ett bättre alternativ.

Sidbyggare

Builderall

Vi har diskuterat mallarna som finns tillgängliga i de två plattformarna, låt oss nu prata om deras sidbyggare.

Builderall tillhandahåller fyra imponerande dra-och-släpp-byggare för att tillgodose användarnas olika behov.

Dessa inkluderar den perfekta dra-och-släpp-pixelbyggaren, dra-och-släpp-responsiva byggare, mobil första dra-och-släpp-byggare och appskapare.

Builderalls ursprungliga byggare är den perfekta dra-och-släpp-pixelbyggaren.

Om en användare väljer denna byggare kan de skapa tre versioner av sin webbplats – för stationära datorer, för mobiler och för surfplattor.

Det är oerhört viktigt att kontrollera hur en webbplats visas på olika enheter då många användare idag använder webben via smartphone eller andra handhållna enheter. Builderall hjälper användare att skapa mobilresponsiva webbplatser.

Om en användare vill att Builderall ska ta hand om att göra sin webbplats responsiv, är det bättre att använda den responsiva dra-och-släpp-byggaren.

När de använder det här verktyget behöver de inte skapa tre olika versioner av en enda webbplats.

Designen och layouten kommer att ändras av Builderall för att säkerställa att webbplatsen är mobilresponsiv.

Den mobila första dra-och-släpp-byggaren och appskaparen är effektiva verktyg för användare som vill skapa mobilspecifika och appspecifika produkter.

Alla sidbyggare är enkla att använda och extremt intuitiva. De kommer alla med olika media och designelement som användare kan dra och släppa var som helst på en webbsida.

För att flytta om ett element måste en användare helt enkelt dra och släppa det på önskad position.

Klicka på Trattar

ClickFunnels sidbyggare tillhandahåller en enkel dra-och-släpp-redigerare för att anpassa alla trattuppsättningar och mallar.

Plattformen innehåller också en kontrollpanel där användare kan anpassa integrationer, trattinställningar och andra alternativ.

Inom dra-och-släpp-redigeraren i ClickFunnels kan användare lägga till en mängd olika designelement till sin tratt.

De kan enkelt dra och släppa elementen runt sidan. ClickFunnels tillåter också användare att ladda upp bilder, videor och andra media.

Både Builderall och ClickFunnels tillhandahåller imponerande byggare som gör det möjligt för användare att skapa snygga webbsidor och konvertera försäljningstrattar.

Om en användare vill skapa en webbplats eller olika webbsidor, bör de överväga att använda Builderall eftersom dess redaktörer är designade för detta ändamål.

Å andra sidan, om de vill skapa försäljningstrattar, skulle det vara bäst att använda ClickFunnels som dra-och-släpp-redigerare och en kontrollpanel för tratt gör det lättare att skapa försäljningstrattar med hög omvandling.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

E-posttjänst

Builderall

Både ClickFunnels och Builderall erbjuder e-postmarknadsföringstjänster som låter användare skapa e-postkampanjer, skicka e-postmeddelanden, rikta in sig på specifika individer och mer.

Builderalls e-postmarknadsföringstjänst kallas Mailing Boss och den låter användare skapa och automatisera e-postmeddelanden.

Det finns färdiga e-postmallar som användare kan använda för att skapa professionella e-postmeddelanden.

Några funktioner som erbjuds av Mailing Boss inkluderar spårning av nya prenumeranter, personliga e-postmeddelanden, e-postmeddelanden riktade till särskilda användare, övervakning av kampanjanalys och manuellt tillägg av nya prenumeranter.

Builderall tillåter användare att skicka obegränsat antal e-postmeddelanden till ett oändligt antal mottagare.

Klicka på Trattar

E-postmarknadsföringstjänsten för ClickFunnels heter Actionetics och den är endast tillgänglig i topppaketet som kostar $297/månad.

Med Actionetics kan användare skapa e-postkampanjer, integrera e-postmeddelanden med försäljningstrattar, ställa in riktade smarta listor och normal e-postlista, skapa uppföljningskanaler och spåra e-poststatistik.

Actionetics, som Mailing Boss, tillåter användare att skicka så många e-postmeddelanden som de vill och det finns ingen begränsning på antalet mottagare heller.

Både Builderall och ClickFunnels integreras också med andra e-postmarknadsföringsprogram som MailChimp.

Publicering

Builderall

Publiceringsalternativen som erbjuds av de två plattformarna är väldigt olika.

När en användare publicerar sin webbplats eller målsidor via Builderall är deras enda val att köpa en domän först och sedan ansluta den till sin Builderall eller använda en free underdomän.

Builderall erbjuder inget alternativ för att integrera webbsidor med annan programvara som WordPress. Detta är ett stort område där Builderall kommer till korta.

Klicka på Trattar

Clickfunnels erbjuder mer flexibilitet vid publicering för att tillgodose användarnas behov.

Användare kan använda WordPress-plugin för ClickFunnels för att bädda in sina trattar på sin WordPress-webbplats, på vilken post eller sida som helst.

De kan också ladda ner trattsidans .html-fil och sedan enkelt vara värd för hela den var som helst.

ClickFunnels ger också möjlighet att visa tratten inuti en Facebook-sida.

Om en användare vill skapa trattar som kan integreras med deras befintliga webbplatser och sidor, skulle ClickFunnels vara ett bättre alternativ.

Men om de skapar en webbplats eller inte vill integrera sina webbsidor med andra webbplatser eller programvara, skulle Builderall vara det rätta alternativet.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Stöd

Builderall

Både ClickFunnels och Builderall erbjuder viss support till sina användare. Builderall har en omfattande kunskapsbas som användare kan komma åt inifrån plattformens instrumentpanel.

Många videor och utbildningsmaterial finns där för att hjälpa användare att förstå plattformen.

Några andra supportkanaler som Builderall erbjuder inkluderar en Facebook-sida, en YouTube-kanal och funktioner för supportbiljetter.

Funktionen för supportbiljetter är enkel; en användare skickar helt enkelt ett supportärende via Builderalls instrumentpanel och supportteamet kommer att återkomma till dem med den information de behöver.

Klicka på Trattar

ClickFunnels har flera stödmöjligheter. Den ger tips och videor i instrumentpanelen för att hjälpa användare att förstå hur man skapar trattar och se till att de väljer rätt trattar.

Andra supportkanaler som erbjuds av ClickFunnels inkluderar communityforum, Facebook-sida, YouTube-kanal och supportbiljetter.

Split testning

Builderall

Ett stort område där ClickFunnels tar ledningen över Builderall är delad testning eller A/B-testning.

Builderall tillåter inte användare att dela testa sidorna de skapar med hjälp av sidbyggaren.

Klicktrattar

ClickFunnels, å andra sidan, har denna funktion.

Med hjälp av ClickFunnels kan en användare dela test en variant av varje trattsteg mot en kontrollversion.

Totalt två varianter är tillåtna för varje steg. Användaren kan fördela trafiken i den procentandel de önskar eller jämnt mellan variationerna.

Prissättning

Builderall

Låt oss prata om Builderalls prisplaner.

Builderall erbjuder fem olika prispaket. Dessa är alla billiga jämfört med ClickFunnels.

  • Free – $0. Inga domänanslutningar och 100 prenumeranter
  • Builder – $19,90/månad. 3 domänanslutningar och 100 abonnenter
  • Marknadsförare – 29,90 USD/månad. 5 domänanslutningar och 5000 abonnenter
  • Viktigt – $49,90/månad. 10 domänanslutningar och 15000 prenumeranter
  • Premium – $69,90/månad. 15 domänanslutningar och obegränsat antal abonnenter

Kontrollera Builderalls prisplaner sida för en komplett lista över funktioner under varje plan.

Builderall free rättegången är på 14 dagar.

Klicka på Trattar

Det finns två prisplaner som erbjuds av ClickFunnels. Grundplanen kostar $97 per månad medan Platinum-planen är tillgänglig för $297 per månad.

Med grundplanen kan du göra över hundra sidor och 20 kanaler. Å andra sidan ger Platinum-planen dig obegränsade sidor och kanaler. Du kommer även att få Ryggsäck och Actionetics i detta paket.

Folk kanske tycker att ClickFunnels är lite dyra men priset återspeglar dess avancerade funktioner.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Hur man använder Builderall

För att komma igång med denna plattform måste en användare först registrera sig hos tjänsten.

Plattformen erbjuder sju dagar free testa utan att be användarna om kreditkortsinformation så att de kan testa för att se om produkten är värd pengarna.

När en användare har loggat in på Builderall, befinner de sig i plattformens instrumentpanel.

Där kan de se en välkomstvideo för att bekanta sig med de viktigaste och mest användbara aspekterna av plattformen.

Välja en Builder och mall

Om en användare vill skapa en webbplats måste de först välja den sidbyggare de vill använda. Alternativ har redan diskuterats tidigare.

Funktioner och layouter som är tillgängliga med alla byggare är liknande, men den perfekta dra-och-släpp-pixelbyggaren erbjuder fler mallar.

När en användare har valt sidbyggaren för sitt projekt måste de välja en lämplig mall. Mallarna kan filtreras från kategorimenyn.

Visa alternativet låter användaren förhandsgranska individuella mallar och när de väl har fattat sitt beslut kan de klicka på redigera för att komma igång.

Deras valda mall öppnas i sidbyggaren.

Mallarna kan anpassas helt. Några verktyg som kan användas för att anpassa mallen inkluderar:

Element

Builderall låter användare välja från ett brett utbud av designelement att lägga till på sin sida, inklusive knappar, popup-fönster, bilder, ljud, video, formulär och mer.

Sidor

Användare kan lägga till fler sidor på sin webbplats och hantera sina funktioner inklusive domäninställningar, SEO och mer.

Text

Användare kan välja och hantera teckensnitt, storlek, färg, etc.

Kolla upp

Användare som vill sälja produkter eller tjänster kan lägga till kassaalternativ på sin webbsida.

Publicering av webbplatsen

När en användare har redigerat mallen och är nöjd med ändringarna kan de förhandsgranska webbsidan och välja alternativet spara från menyraden högst upp.

För att publicera sin webbplats eller webbsida måste de välja om sin valda webbplatsbyggare från Builderalls instrumentpanel och klicka på Mina webbplatser.

Här hittar de alternativ som Ändra din underdomän, anslut en domän och publicera din webbplats.

Att skapa en webbplats med Builderall är enkelt och snabbt. Låt oss se hur det kan jämföras med ClickFunnels.

Hur man använder ClickFunnels

ClickFunnels erbjuder 14 dagar free testversion, men till skillnad från Builderall kräver det att användaren anger sina kreditkortsuppgifter.

När en användare har registrerat sig för tjänsten kan de logga in på kontot och få tillgång till ClickFunnels instrumentpanel.

Här kan de få tillgång till många funktioner och avancerade verktyg som Actionetics (om de registrerade sig för toppplanen).

Inställningar Konfiguration

Innan en användare kan skapa en försäljningstratt med ClickFunnels måste de först konfigurera sin inställning.

Inställningar kan nås genom att klicka på avataren i det övre högra hörnet av skärmen. Inställningar som användare kan ändra inkluderar:

Payment Gateways

Om en användare skapar en transaktionsförsäljningskanal bör de integrera en betalningsleverantör.

ClickFunnels stöder integration med ett antal betalningsleverantörer inklusive ClickBank, PayPal, Stripe och mer.

Domäner

Med ClickFunnels kan en användare skapa sin egen domän eller köpa en. Nya medlemmar får en free domän som de kan använda under det första året.

Integrering av e-postleverantör

Här kan användare integrera en tredjeparts e-postleverantör som GetResponse och MailChimp med ClickFunnels.

Om de registrerade sig för Etison-sviten kan de integrera Actionetics med plattformen.

När en användare har konfigurerat inställningarna och lagt till nödvändiga integrationer kan de börja skapa en tratt.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Mallval och konfiguration av trattinställningar

Användare måste klicka på knappen “+Ny tratt” för att komma igång med att skapa tratt. De kan använda kokboken som innehåller en mängd förbyggda mallar och trattuppsättningar.

För att komma igång behöver en användare helt enkelt välja sin bransch, vilken typ av tratt de vill skapa och målet för sin tratt.

ClickFunnels kommer att presentera de trattar som kommer nära användarens behov.

När en användare har valt rätt trattuppsättning för sitt projekt, ett urval av premium och free målsidor kommer att visas på skärmen för att matcha den valda trattuppsättningen.

Deras användare kan förhandsgranska valfri mall och välja den som de finner lämplig för deras projekt.

När de har valt mallen kommer de att tas till plattformens instrumentpanel där de kan konfigurera inställningarna för tratten och redigera den.

Inom instrumentpanelen för ClickFunnels finns det flera funktioner och verktyg som hjälper en användare att optimera sin tratt.

Dessa inkluderar ClickFunnels-redigerare, trattinställningar, e-postautomatisering, analysrapportering och publiceringsalternativ.

Användare bör optimera sina trattinställningar. För att göra det måste de klicka på Inställningar.

Där kan de välja den domän de vill använda för sin tratt och lägga till valfri spårningsplattform som Google Analytics.

Mallanpassning

Som diskuterats tidigare kan användare helt anpassa sina trattmallar i ClickFunnels-redigeraren. Några alternativ som de hittar i redigeraren inkluderar:

Innehållsblock

Användare kan lägga till användbara innehållsblock till sina webbsidor som en pristabell, avsnitt med vanliga frågor, textblock, etc.

Media

Bilder, ljud och videor kan enkelt läggas till i trattarna.

Blanketter

Användare kan lägga till olika formulär på sina kanaler som SMS-registrering, undersökningar, etc.

Sociala media

Användare kan också lägga till social delningsknapp på sina trattar.

Publicerar tratten

När en användare har skapat tratten med ClickFunnels är den sista uppgiften att publicera den.

ClickFunnels erbjuder en mängd olika publiceringsalternativ som att dela tratten på sociala medier, använda WordPress-plugin och bädda in kod på webbplatsen.

Dessa alternativ kan hittas i kontrollpanelen genom att välja “publicera”.

En användare kan klicka på alternativen för att komma åt dem. Med vissa alternativ finns det genomgångsvideor tillgängliga för att hjälpa användare att enkelt publicera sina kanaler där de vill.

Både Builderall och ClickFunnels ger en fantastisk användarupplevelse.

Båda verktygen är extremt enkla att installera och kommer med imponerande funktioner som hjälper användare att skapa imponerande webbsidor och kanaler.

Det slutliga omdömet – Builderall vs ClickFunnels

Så undrar du vilket verktyg du ska använda? Clickfunnel vs Builderall. Vi berättar vad vi tycker.

ClickFunnels och Builderall är båda kraftfulla plattformar. Men den som är bäst för användaren beror på deras behov.

Om någon vill skapa en enkel webbplats eller webbsidor så har Builderall verktygen som kan hjälpa dem.

Dessutom är det billigt vilket gör det till ett bra val för att bygga webbplatser.

Å andra sidan, om en användare vill skapa försäljningstrattar, skulle ClickFunnels vara ett bättre alternativ.

Den är designad för att skapa trattar och har massor av funktioner och verktyg som hjälper användare att skapa kanaler med hög omvandling.