Bubble Witch 2 Saga Cheats & Tips för att vinna utan att spendera pengar

0 Shares

Bubble Witch 2 Saga cheats kan hjälpa dig att spela igenom det nya Bubble Witch Saga-spelet på iPhone eller Android utan att betala för appköp och plåga dina Facebook-vänner för att bryta trollformler som hindrar dig från att spela en dag eller längre.

King släppte nyligen Bubble Witch 2 Saga som en uppföljning av det framgångsrika Bubble Witch Saga-spelet som många användare spelar på iPhone, Android och Facebook. Den här nya versionen har nya nivåer, spärrar och naturligtvis i appköp för att hjälpa spelare att navigera genom den här världen.

Bubble Witch 2 Saga är en klon av det populära Bust-a-Move-spelet, vilket förklarar det breda överklagandet som denna andra del får. Det hjälper också att det finns otaliga Bubble Witch 2 Saga-annonser på TV för att hjälpa King att driva spelare till spelet där många kommer att spendera guld på power-ups, låsa upp nivåer och försöka misslyckade nivåer.

Här är Bubble Witch 2 Saga fusk och tips du behöver för att slå spelet.

Här är Bubble Witch 2 Saga fusk och tips du behöver för att slå spelet.

Om du har problem med att slå spelet hoppas King att du kommer att använda guldet och i appköp för att göra det beroendeframkallande spelet enklare. Varje par nivåer finns det en utmaning som är tillräckligt svår för att locka begåvade spelare att spendera guld för att gå vidare. Istället visar vi dig två viktiga Bubble Witch 2 Saga-fusk som låter dig fortsätta spela utan att betala, bugga dina fiender eller vänta en hel dag.

Vi kommer också att täcka några tips och tricks för Bubble Witch 2 Saga för att hjälpa dig att gå snabbare och använda powerups klokt.

Bubble Witch 2 Saga Cheats

Om du behöver fler liv i Bubble Witch 2 Saga eller vill bryta en förtrollning för att gå vidare till nästa nivå kan du ändra tid eller datum för att göra det. Detta är ett enkelt knep som låser upp fler nivåer och ger dig fler däck på några sekunder, inte timmar och dagar.

Obegränsat liv Bubble Witch 2 Saga Cheat

För att få obegränsade liv är allt du behöver göra att ställa klockan framåt några timmar när du stöter på problem. När Bubble Witch 2 Saga säger att det inte finns någon tid kvar att spela måste du gå till Inställningar och flytta fram klockan.

det här är ett av två Bubble Witch 2 Saga-fusk som hjälper dig att få fler liv och låsa upp nivåer.

detta är ett av två Bubble Witch 2 Saga-fusk som hjälper dig att få fler liv och låsa upp nivåer.

Gå till på iPhone Inställningar -> Allmänt -> Datum och tid -> Ställ in automatiskt -> Av. För klockan framåt några timmar och återgå till ditt spel. Detta kommer att ersätta dina liv. När du ser till att dina liv dyker upp, gå tillbaka till Inställningar och växla tiden tillbaka till Ställ in automatiskt så att du inte missar möten eller larm. Dessa anvisningar är desamma på iPad.

På Android är alternativen lite olika beroende på telefon, men du måste gå till Inställningar -> System -> Datum och tid -> Avmarkera Ange automatiskt -> Ställ in tiden framåt. Så här får du tillgång till det på Galaxy S5, och det borde vara lika på andra enheter också.

Lås upp fler nivåer Bubble Witch 2 Saga Cheat

Om du vill låsa upp fler nivåer i Bubble Witch 2 Saga utan att spendera guld eller ansluta till Facebook. Det här är detsamma som att använda tricket ovan, men du måste gå minst en dag längre i förväg än vad spelet säger. När du träffar det första blocket måste du vänta en dag för att spela fler Bubble Witch 2 Saga-nivåer. Om du går till Inställningar och ställer in dagen framåt två dagar ska du få ett meddelande om att nivåerna är olåsta.

Lås upp fler Bubble Witch 2 Saga-nivåer utan att betala eller fråga Facebook-vänner.

Lås upp fler Bubble Witch 2 Saga-nivåer utan att betala eller fråga Facebook-vänner.

Gå tillbaka till spelet och starta nästa nivå. gå sedan tillbaka till inställningarna och ställ tillbaka datumet till din nuvarande dag. Det är allt som finns i det. Ibland kommer detta att göra väntetiden för nya liv obscent lång, men även när man kombinerar dessa Bubble Witch 2 Saga-fusk återställs den normalt till ordinarie tid över natten.

Bubble Witch 2 Saga Tips

dessa Bubble Witch 2 Saga tips och tricks hjälper dig att slå nivåer snabbare, undvik att spendera guld på en chans till när du får slut på bubblor och att använda dina specialföremål klokt.

Byt bubblor

Tryck på numret under din nuvarande bubbla för att växla mellan bubblor. Detta gör att du kan spara en bubbla tills du kan använda den. Om du behöver slösa bort en för att du har två färger ska du sikta på en plats som du snabbt kan hugga av bubblan och vara försiktig så att du inte blockerar några uppsättningar av två eller större.

Sikta högt och med syfte

Leta alltid efter tändstickor så högt upp som möjligt. Om du kan hugga av en stor del av bubblor öppnar du spelet mycket. Om du måste rensa toppen kan du också fokusera på ena sidan av brädet och få ett tydligt skott till toppen för att vinna genom att studsa från väggarna. Planera framåt för att rensa en plats för nästa bubbla i din lineup. Se till att du tränar att studsa bollen från väggarna i de tidiga stadierna för att få den till svåråtkomliga områden. Du kan också använda fingret under skytten för att sikta lättare och se vart bubblan ska gå.

Leta efter speciella bubblor

Det finns några nivåer som du bara kan slå genom att använda speciella bubblor på skärmen. Line Blast Bubbles är särskilt hjälpsamma. Att slå en av dessa kan utplåna en hel linje och alla dem under den. Om du kan rensa ena sidan av en skärm och slå en hög upp-version av denna kan du vinna utan att använda alla dina bubblor.

Använd dessa Bubble Witch 2 Saga-tips för att slå spelet utan att spendera riktiga pengar.

Använd dessa Bubble Witch 2 Saga-tips för att slå spelet utan att spendera riktiga pengar.

Använd speciella bubblor klokt

När du börjar Bubble Witch 2 Saga ger dig några speciella bubblor gratis. Du kan frestas att använda dem direkt, men häng på dem för hårdare nivåer som kommer. Om du köper andra bubblor bör du också behandla dem noggrant.

Välj rätt strategi

Det finns tre mål i Bubble Witch 2 Saga. Att veta vilket mål du måste uppnå kan hjälpa dig att räkna ut din strategi. Om du behöver rensa toppen och det inte finns många speciella bubblor på skärmen är det bäst att leta efter en snabb väg till toppen och rensa ena sidan.

Om du behöver rensa djuren, leta efter rutter för att rensa de flesta djuren, vilket ofta är genom att rensa mitten av skärmen och sedan hugga av djuren med väl placerade skott riktade högt. Så länge du släpper ett djur är det gratis, så du behöver inte sikta mot bubblorna precis ovanför djuret.

Befria Ghost-målen är svåra eftersom du har ett begränsat antal bubblor och nivån rör sig när du skjuter. Förutom att byta bubblor planera var du behöver bubblorna på skärmen för att vara. Ibland måste du använda en bubbla bara för att rotera nivån för att ställa upp ditt nästa skott. Försök chippa bort ena sidan istället för hela gruppen.

0 Shares