Bstweaker: Lär dig hur du rotar BlueStacks utan svårighet

0 Shares

Vi har förberett en komplett guide för dig att lära dig om Blue Stacks och bstweaker, förutom att se steg-för-steg-instruktionerna om hur du använder det

Många människor använder och känner redan till BlueStacks. Men omedveten om existensen av bstweaker eller BlueStacks Tweaker. Om du inte känner någon av de två vi pratade om, oroa dig inte. I den här artikeln kommer vi att lära känna var och en av dem och även lära oss hur man rotar BlueStacks på ett enkelt sätt.

I den här artikeln hittar du:

Vad är Bluestacks Tweaker?

Om du inte vet vad Bluestacks är, är det en av de bästa emulatorerna som finns. Normalt används det för att emulera Android, men det har vissa begränsningar. Vid dessa tillfällen kommer bstweaker eller BlueStacks Tweaker in, som är en modifierad version av programmet, vilket gör att det kan ha fler funktioner eller möjligheter än det vanliga programmet. Allt detta utan problem och utan svårigheter.

Som med den vanliga Android-versionen, när du rotar Bluestacks kan du bryta systembarriärer och tänja på gränser. Låt oss lära oss nedan hur du kan göra detta.

Hur installerar man Bluestacks Tweaker?

För att komma igång måste du ladda ner, ladda ner nedan.

bstweaker nedladdning

 1. Efter att ha klickat ovan, packa upp zip-filen.
 2. För att programmet ska fungera korrekt är det nödvändigt att ha BlueStacks installerat.
 3. När du kör programmet, kör det som administratör för att inte ha några problem.

Nu när du har installerat programmet korrekt, se nedan hur du kör root.

 1. När du öppnar Bluestacks tweaker kommer den automatiskt att identifiera din BlueStacks version och data
 2. klicka på fliken rot enligt nedanstående.i bstweaker gå till rotfliken
 3. Klicka sedan på låsa upp för att Root ska göras, om inte kontrollera versionerna och kompatibiliteten.Klicka på Lås upp och processen kommer att göras.
 4. äntligen gå till Starta BS.klicka slutligen på start bs

Efter alla dessa steg kommer din Android Bluestacks att rotas, tack vare bstweaker. När du klickar på Start BS öppnas den automatiskt och du kan njuta och använda den. Men vilka fördelar finner vi med det rotat? Låt oss se nedan.

Fördelar med Blue Stacks tweaker

Blue Stacks tweaker garanterar flera fördelar, låt oss lära oss om dem nedan:

 • GUID, Android ID – Varje operativsystem har ett GUID som är ett unikt 128-bitars ID skapat av Windows operativsystem för alla dess applikationer. Med Bluestacks tweaker kan du ändra eller återställa dessa ID:n med bara ett klick. Du kan också ändra ditt Android-ID mycket enkelt.
 • Lagring – Tack vare tweaker är det möjligt att öka den interna lagringen och lagringen av ditt SD-kort utöver gränsen. Och med den är det väldigt enkelt att säkerhetskopiera alla dina saker.
 • Banner och IMEI – Med tweakern kan du ta bort felsökningsbannern och ändra enhetens IMEI-nummer. Dessutom går det att ändra serienumret och göra det helt oupptäckbart, detta ökar din säkerhet.
 • cache – Det är lättare att hantera cachen och på så sätt kopiera nödvändiga filer och cache fram och tillbaka i emulatorn.
 • Kopior och genvägar – Du kan skapa, ta bort och redigera genvägar hur du vill. Du kan också skapa kopior av genvägar för att göra det lättare att komma åt vissa appar.
 • Ändra DPI och RAM – Med Bluestacks tweaker kan du ändra DPI som är skärmtätheten och ändra enhetens RAM till upp till hälften mer än det förinstallerade.
 • Nedladdningar – Du kan ladda ner valfri Apk-fil eller rotad app. Utan tweakern skulle detta inte vara möjligt

avslutande

Med denna omfattande guide var det möjligt att lära sig mycket om Blue Stacks och Tweaker. Du lärde dig vad det är, hur man installerar och hur man rootar. Dessutom var det möjligt att identifiera fördelarna med att göra detta. Lyckades du förstå allt vi såg? Lyckades du göra alla steg eller var det ett fel i processen? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

0 Shares