Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Brie Larson kommer att spela i Apple TV+-serien “Lessons In Chemistry”

En annan dag presenterades ett annat projekt för Apple TV+. Den här gången är det ytterligare en serie där en av de många hjältarna i Marvel Cinematic Universe tar upp huvudrollen.

har rapporten idag som säger att Brie Larson () kommer inte bara att spela i den kommande serien , men också verkställande produkter. Den nya serien skapades av Susannah Grant () och har redan fått en direkt-till-seriebeställning av Apple.

är en serie baserad på den kommande romanen av författaren Bonnie Garmus. Berättelsen utspelar sig i början av 1960-talet och följer huvudkaraktären Elizabeth Zott (spelad av Larson i serien). Zott har en dröm: att bli vetenskapsman. Men det skjuts upp när hon inser att hon lever “i ett samhälle som anser att kvinnor hör hemma i den inhemska sfären, inte den professionella”.

Beskrivningen av handlingen fortsätter:

Jason Bateman är också verkställande producerande av projektet, tillsammans med Michael Costigan. Grant producerar också.

Detta är inte det första projektet som Larson har varit knuten till för Apple TV+. Vi rapporterade tillbaka i mars 2019 att stjärnan i är inställd på att spela i ett namnlöst CIA-drama. Det finns fortfarande inga ord om när det projektet kommer att se dagens ljus, även efter att det här har dykt upp.

håller precis på att komma igång, så det kommer att dröja innan vi får höra något mer om projektet. Rapporten indikerar dock att planen är att få serien att strömma någon gång under våren 2022.

Ändå låter det intressant, och med Larson i huvudrollen borde det definitivt vara värt att kolla in.