Brasilien vs Argentina: var du kan se Copa America-finalen live online

0 Shares

Brasilien och Argentina avgör idag (10) finalen i Copa América fotboll i Maracanã, klockan 21.00. Matchen kommer att sÀndas live frÄn SBT. Förutom TV Àr det möjligt se Brasilien vs Argentina live och online pÄ mobilen och Àven pÄ datorn. Det stÀmmer, se den stora finalen direkt frÄn din mobiltelefon eller dator över internet!

I den hÀr artikeln hittar du:

Var man kan se Brasilien vs Argentina online pÄ PC

Om du vill veta var Brasilien kommer att spela live idag mot Argentina, kommer den stora finalen av Copa América 2021, som vi sa, att vara pÄ SBT (Globo förlorade sÀndningsrÀttigheterna för Copa América).

För att se Brasilien och Argentina-spelet online pÄ din dator finns det tvÄ sÀtt: via sÀndarens webbplats eller via YouTube. Nedan visar vi hur man gör.

Brasilien vs Argentina live pÄ SBTs hemsida

För att se SBT live pÄ en dator, gÄ bara till den hÀr lÀnken pÄ SBT:s hemsida. I den sÀnder stationen liveprogram 24 timmar om dygnet gratis.

LÀnken kan ocksÄ nÄs i alla mobiltelefoners webblÀsare, oavsett om den kör Android eller iPhone, eller till och med pÄ Smart TV.

Var man kan se Brasiliens match live pÄ mobilen

Du kan se Brasilien och Argentina live online pÄ mobilen via Youtube-lÀnken vi lÀgger upp ovan, men det finns ocksÄ ett andra sÀtt att göra detta: att anvÀnda SBT-appen.

Som nÀmnts ovan Àr det genom SBT-appen möjligt att följa stationens fullstÀndiga schema, inklusive Copa America-spelen. Följ stegen nedan.

  1. Det första Àr att installera den officiella applikationen för stationen, tillgÀnglig för Android-systemet och Àven för iPhone.live sbt app: hur man tittar live sbt online nu
  2. Efter att ha öppnat appen mĂ„ste du registrera dig, efter det klickar du bara pĂ„ knappen “Live” sĂ„ startar schemat.

SÄ hÀr ser du Brasiliens match live pÄ YouTube

Du kommer att kunna se livesÀndningen av matchen mellan Brasilien och Argentina pÄ YouTube, med vilken enhet som helst med internetuppkoppling: mobiltelefoner, iPhone, surfplattor, datorer och Smart TVS.

Nedan lÀmnar vi YouTube-spelaren, du kan titta pÄ den hÀr pÄ Tekimobile, eller klicka pÄ videon och titta pÄ den pÄ YouTube-webbplatsen, det kommer att göra samma sak:

Brasilien och Argentina, Neymar vs Messi

Det Àr final, den största klassikern i fotbollsvÀrlden! Brasilien och Argentina och för att krydda det kommer spelet att vara i den brasilianska fotbollens tempel: Maracanã i Rio de Janeiro!

Brasilien och Argentina möter varandra i denna Copa America-final. I det hÀr spelet kommer beslutet att ha tvÄ extraperioder, om nödvÀndigt, med 15 minuter vardera, om det Àr oavgjort i matchen.

Brasilien Àr den största segraren i Amerika och har nÄtt nio finaler under de senaste 14 upplagorna, efter att ha vunnit 7 av dem.

Men historiskt sett har Brasilien 9 titlar, medan Argentina har 14 titlar i turneringens historia. Men kön Àr lÄng, det argentinska landslaget har inte vunnit ett dugg sedan 1993, senast de vann en officiell turnering. Sedan dess har det förlorat tvÄ finaler mot Brasilien (2004 och 2007) och tvÄ mot Chile (2015 och 2016).

Till det har de Messi som Äterigen har en möjlighet att vinna en proffstitel i Argentina, nÄgot han aldrig gjorde.

Brasilien x Argentina: laguppstÀllningar

Trolig Brasilien laguppstÀllning:Derson; Danilo, Marquinhos, Thiago Silva och Renan Lodi; Casemiro, Lucas Paquetå och Fred; Everton Chives, Richarlison och Neymar.

Colombias troliga laguppstÀllning:Emiliano Martínez; Molina (Montiel), Pezzella, Otamendi och Tagliafico (Acuña); Guido Rodríguez, Rodrigo De Paul och Lo Celso; Lionel Messi, Lautaro Martínez och Nicolås Gonzålez.

0 Shares