Brasilien vs Argentina: var du kan se Copa America-finalen live online

Brasilien och Argentina avgör idag (10) finalen i Copa América fotboll i Maracanã, klockan 21.00. Matchen kommer att sändas live från SBT. Förutom TV är det möjligt se Brasilien vs Argentina live och online på mobilen och även på datorn. Det stämmer, se den stora finalen direkt från din mobiltelefon eller dator över internet!

I den här artikeln hittar du:

Var man kan se Brasilien vs Argentina online på PC

Om du vill veta var Brasilien kommer att spela live idag mot Argentina, kommer den stora finalen av Copa América 2021, som vi sa, att vara på SBT (Globo förlorade sändningsrättigheterna för Copa América).

För att se Brasilien och Argentina-spelet online på din dator finns det två sätt: via sändarens webbplats eller via YouTube. Nedan visar vi hur man gör.

Brasilien vs Argentina live på SBTs hemsida

För att se SBT live på en dator, gå bara till den här länken på SBT:s hemsida. I den sänder stationen liveprogram 24 timmar om dygnet gratis.

Länken kan också nås i alla mobiltelefoners webbläsare, oavsett om den kör Android eller iPhone, eller till och med på Smart TV.

Var man kan se Brasiliens match live på mobilen

Du kan se Brasilien och Argentina live online på mobilen via Youtube-länken vi lägger upp ovan, men det finns också ett andra sätt att göra detta: att använda SBT-appen.

Som nämnts ovan är det genom SBT-appen möjligt att följa stationens fullständiga schema, inklusive Copa America-spelen. Följ stegen nedan.

  1. Det första är att installera den officiella applikationen för stationen, tillgänglig för Android-systemet och även för iPhone.live sbt app: hur man tittar live sbt online nu
  2. Efter att ha öppnat appen måste du registrera dig, efter det klickar du bara på knappen “Live” så startar schemat.

Så här ser du Brasiliens match live på YouTube

Du kommer att kunna se livesändningen av matchen mellan Brasilien och Argentina på YouTube, med vilken enhet som helst med internetuppkoppling: mobiltelefoner, iPhone, surfplattor, datorer och Smart TVS.

Nedan lämnar vi YouTube-spelaren, du kan titta på den här på Tekimobile, eller klicka på videon och titta på den på YouTube-webbplatsen, det kommer att göra samma sak:

Brasilien och Argentina, Neymar vs Messi

Det är final, den största klassikern i fotbollsvärlden! Brasilien och Argentina och för att krydda det kommer spelet att vara i den brasilianska fotbollens tempel: Maracanã i Rio de Janeiro!

Brasilien och Argentina möter varandra i denna Copa America-final. I det här spelet kommer beslutet att ha två extraperioder, om nödvändigt, med 15 minuter vardera, om det är oavgjort i matchen.

Brasilien är den största segraren i Amerika och har nått nio finaler under de senaste 14 upplagorna, efter att ha vunnit 7 av dem.

Men historiskt sett har Brasilien 9 titlar, medan Argentina har 14 titlar i turneringens historia. Men kön är lång, det argentinska landslaget har inte vunnit ett dugg sedan 1993, senast de vann en officiell turnering. Sedan dess har det förlorat två finaler mot Brasilien (2004 och 2007) och två mot Chile (2015 och 2016).

Till det har de Messi som återigen har en möjlighet att vinna en proffstitel i Argentina, något han aldrig gjorde.

Brasilien x Argentina: laguppställningar

Trolig Brasilien laguppställning:Derson; Danilo, Marquinhos, Thiago Silva och Renan Lodi; Casemiro, Lucas Paquetá och Fred; Everton Chives, Richarlison och Neymar.

Colombias troliga laguppställning:Emiliano Martínez; Molina (Montiel), Pezzella, Otamendi och Tagliafico (Acuña); Guido Rodríguez, Rodrigo De Paul och Lo Celso; Lionel Messi, Lautaro Martínez och Nicolás González.

Relaterade Artiklar

Back to top button