Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Boult Airbass XPods Pro recension

Boult Audio, ett företag känt för sina ljudprodukter, lanserade sitt senaste TWS-erbjudande i Indien – Airbass XPods Pro. Den senaste TWS från Boult Audio består av 13 mm-högtrogna drivrutiner, IPX5-klassad för vattenbeständighet och har även ett ENC-chip som stänger av brus för en Pro+-samtalsupplevelse. Så, finns dessa bra uppsättningar med TWS-öronsnäckor inom räckhåll? Låt oss ta reda på det i denna recension.

Designa och bygga

Till att börja med kommer headseten i ett praktiskt rektangulärt laddningsfodral som passar din ficka. Du kan se laddningsindikatorn på framsidan i form av en liten lysdiod precis under Boults varumärke, men den är inte ljusstark. Fodralet är tillverkat av plast med en matt yta, drar inte till sig fingeravtryck och är inte lätt att repa. USB Type-C-porten är längst ner på fodralet, medan ovansidan har en öppning för att komma åt hörlurarna.

Öronsnäckorna är lätta, sitter bra och kan lätt bäras under långa timmar utan obehag. Hörsnäckorna har en dimension på 54x45x22mm och väger 100 gram.

Boult Audio Airbass XPods Pro finns i bara två färger – svart och vit. Hörsnäckorna har pekplattor som låter användare justera volymen, byta spår, delta i samtal eller trigga röstassistenten med ett finger.

Anslutningar, ihopparning och kontroller

Parningsprocessen i Airbass XPods Pro är enkel, tack vare Bluetooth 5.0. Aktivera Bluetooth-funktionen på din enhet, välj ‘Airbass XPods Pro’ och anslut. TWS är parat redo när du öppnar topplocket och det är värt att nämna att den inte har någon funktionsknapp. Hittills under min användning har jag inte stött på några anslutningsproblem med OnePlus 9 Pro och Galaxy S21 FE. Den har inte dual-mode-anslutning, så du kan bara para ihop den med en enhet åt gången.

Pekkontrollerna på XPods Pro är lyhörda och fungerar bra. Till skillnad från några andra knoppar kan du inte anpassa inställningarna. Allt du kan göra i den här knoppen är att svara på samtal, justera volymen, spela upp/pausa musikspåren och styra röstassistenten.

Ljudkvalitet, samtalsprestanda och batteritid

XPods Pro har 13 mm-drivrutiner, som företaget säger är inställda för rik bas. Ljudet från XPods Pro är anständigt, sången är ganska tydlig och diskanten är tillräckligt bra.

Rösttydlighet var bra för samtal inomhus och genomsnittlig utomhus. Sammantaget har dessa anständig ljudkvalitet och genomsnittlig samtalskvalitet för priset. Hörlurarna är kompatibla med Android-, iOS- och Windows-enheter och använder Bluetooth v5.1 för anslutning.

Enligt företaget kan Boult Audios XPods Pro hålla i 6 timmar. Under vår recension fick vi cirka 5 och en halv timme på en enda laddning. Med laddningsfodralet kan du förlänga batteritiden till 24 timmar.

Hörlurarna påstås ge totalt 100 minuters uppspelningstid med 15 minuters laddning via en USB Type-C-kabel. Boult Audio Airbass XPods Pro har en batterinivåindikator på laddningsfodralet.

Slutsats

Sammantaget är Boult Audio Airbass XPods Pro en bra Bluetooth-äkta trådlösa hörsnäckor för ett pris av Rs. 1 999. Den finns tillgänglig på Flipkart och Boult Audios webbplats i svartvit färg.

Fördelar

  • Anständig ljudkvalitet
  • IPX7 vattentät
  • Anständig batteritid

Nackdelar

  • Det går inte att anpassa pekkontrollerna
  • Samtalskvaliteten är genomsnittlig