Boom Beach Nybörjarguide – Topptips och tricks för att komma igĂ„ng

0 Shares

Boom Beach Àr ett strategispel för mobila enheter som slÀpptes 2014 dÀr du mÄste kombinera attacker tillsammans med andra följeslagare för att förstöra baserna som genereras av spelet.

AtmosfÀren i detta videospel Àr baserad pÄ skÀrgÄrden och mekaniken liknar den i Clash of Clans. Det Àr vÀldigt roligt och har blivit populÀrt pÄ grund av spelet dÀr anvÀndare kan bygga sin bas, uppgradera sina försvar och lÄsa upp nya och bÀttre byggnader.

Dessutom Àr detta spel vÀldigt intressant eftersom det kombinerar möjligheten att spela en enspelarkampanj ocksÄ flerspelarlÀge. Faktum Àr att populariteten var sÄdan att den var i topp tio av de 22 lÀnder dÀr den slÀpptes.

Om du vill komma igÄng med detta beroendeframkallande spels vÀrld kommer vi i artikeln nedan att förbereda Boom Beach nybörjarguiden sÄ att du kan lÀra dig de bÀsta tipsen och tricken mycket bÀttre och njuta av detta fantastiska spel.

Tips och strategier för att komma igÄng pÄ Boom Beach

Som alla strategispel mÄste det vara viktigt att slÄ framgÄngsrikt olika uppdrag som spelet tilldelar oss. Men om vi kan nÄgra knep som kan hjÀlpa oss, kan det vara mycket lÀttare att slutföra dessa uppdrag.

Av denna anledning finns det nÄgra tips att tÀnka pÄ, som t.ex kunskap om ön, modernisering av byggnader, uppgradering av baracker. HÀr Àr nÄgra av de bÀsta knepen som kan hjÀlpa dig vinna pÄ Boom Beach.

LÀr kÀnna din ö

Att kÀnna till din ö kommer alltid att ge dig det vÀrdefull information för att slutföra uppdraget. Av denna anledning Àr det nödvÀndigt att förbÀttra radarn och Àven om det kommer att vara en betydande kostnad i guld kommer det att vara vÀrt det eftersom vi kan fÄ fördelar som att kunna attackera fler öar och dÀrmed kan vi fÄ fler belöningar som trÀ, medaljer och guld.

Uppgradera dina baracker

Genom att förbÀttra barackerna fÄr vi de bÀsta enheterna i vÄra trupper och pÄ grund av detta kommer vi att ha en större fördel jÀmfört med fiendens enheter pÄ lÀgre nivÄ.

Som sÄdan Àr det absolut nödvÀndigt att uppgradera dina baracker nÀr det Àr möjligt för att fÄ bÀttre enheter, uppgraderingar och bÀttre byggnader som sÀtter dig i position fördelaktigt för dina fiender.

Uppgradera byggnader

Att lÀra sig att utvecklas i ett spel handlar om att behÄlla byggnader i vÄr bas. Av denna anledning mÄste du vara mycket medveten om slutet pÄ förbÀttringen och göra ytterligare en förbÀttring direkt efterÄt.

Det bör noteras att vi i processen att förbÀttra vÄr bas kommer att kunna genomföra attacker, s.k. det Àr mycket lönsamt att attackera fiendens baser soldater som vi har till vÄrt förfogande under moderniseringen av vÄra anlÀggningar.

TjÀna massor av mynt med trÀ

om vi har bra mÀngd veddet blir en bra belöning i form av mynt som vi kan investera för att uppgradera vÄra byggnader och förbÀttra barackerna.

För att fÄ en stor mÀngd trÀ och byta ut det mot mynt mÄste vi erövra en ö som ger oss trÀ som en resurs. Vi kan ocksÄ hugga trÀd pÄ vÄr ö eller bÀra virke genom sÄgverket.

Hur attackerar man effektivt? Attacktips

Att attackera en ö Àr den frÀmsta anledningen till spelet, men det kan vara lÀtt till en början, men om du inte anvÀnder bra strategisvÄrigheten kommer att öka mycket mer.

För framgÄngsrikt attackera ön Du mÄste ta hÀnsyn till vissa aspekter, som motstÄndarens ansikte, de enheter du har. DÀrefter kommer vi att nÀmna de mest avgörande aspekterna av att korrekt attackera ön.

  • Innan du pĂ„börjar en attack pĂ„ ön Ă€r det första du ska göra att ta en titt pĂ„ filen rivalens ansikte. Om det Ă€r högre Ă€r det bĂ€st att stoppa attacken, annars blir dina chanser att misslyckas höga.
  • Undvik att förstöra allt under attacken. Dessutom Ă€r det mycket bĂ€ttre och mer lönsamt att Ă„ka direkt Huvudbyggnad ignorerar resten.
  • Dina enheter har speciella och unika egenskaper. Det Ă€r viktigt att kĂ€nna till dem innan du gör en attack.
  • Genom att kĂ€nna till vĂ„ra enheter vet vi vad vi ska investera vĂ„ra mynt i för att förbĂ€ttra vĂ„r attack och öka dess effektivitet.
  • Förstör alla byggnader sĂ„ mycket du kan kommer det att försvaga fiendens högkvarter.
0 Shares