Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Boid: En vacker Twitter-app för telefoner med Android 4.0+


Boid: En vacker Twitter-app för Android 4.0+ telefoner 1

Boid för Android. En vacker Twitter-klient för telefoner med Android 4.0+ är nu tillgänglig i Google Play Butik. Jag letar alltid efter fantastiska Android-appar. Speciellt, om det finns en ny Twitter-klient i butiken, kollar jag alltid upp den i hopp om att det skulle vara min nästa “primära Twitter-app”.

Jag brukade vara en lojal användare av Seesmic för Android och har hänvisat den till otaliga användare, men allt eftersom tiden gick är den appen fortfarande densamma även efter år och inga större UI-förbättringar gjordes i appen. Därför blev jag uttråkad och började leta efter något nytt.

Boid för Twitter

Twitter för Android, den officiella Twitter-appen på Android, var min nästa app. Jag använde det ett tag men det var då jag fick reda på Boid för Twitter. Det var fortfarande i ett ganska tidigt skede med bara ett alternativ att posta en tweet eller kontrollera din tidslinje och omnämnanden. Det var (och är fortfarande) en app endast för Android 4.0-enheter som använder de senaste API:erna från Ice Cream Sandwich. Det är därför det inte är tillgängligt på tidigare Android-versioner.

Boid är en snygg Twitter-klient med Holo-tema med ett väldigt enkelt och smidigt användargränssnitt. Det är supersnabbt och de senaste uppdateringarna har till och med gjort det fel free. Det bör noteras att Boid för Twitter fortfarande är i pre-beta-stadiet och det kommer att ta några dagar (eller veckor) innan det når beta-stadiet.

Boid för Twitter

Ett gäng tonåringar från hela världen har lyckats skapa vad vi kan kalla “den bästa Twitter-klienten” som finns för tillfället. för Android-telefoner. En fullständig surfplatta-version kommer snart att finnas tillgänglig. Massor av funktioner kommer snart till Boid för Twitter, dvs push-meddelanden, fotouppladdning etc. Hela färdplanen och kommande funktioner finns i detta dokument.

Teamet på Boid har också planer på att utveckla “den bästa Facebook-appen” på Android, byggd helt med hjälp av Holo-temat. Men de kommer att börja arbeta med Facebook-appen när de har gjort Boid för Twitter tillräckligt stabil för att vara ur betastadiet.

Ladda ner Boid för Twitter

Har du en Android-telefon med Ice Cream Sandwich? Gå över till Google Play Butik och skaffa Boid: Ladda ner Boid för Twitter.

UPPDATERING: Du kan fortfarande ladda ner Boid för Twitter-appen, men appen fungerar inte längre. Det underhålls/utvecklas inte av teamet längre.