Boat Rockerz 255 Pro + Neckband Headset lanserades i Indien till 1499 kr

0 Shares

BÄtljudmÀrket har lanserat ett nytt trÄdlöst headset i Indien med namnet Boat Rockerz 255 Pro Plus. Det nya trÄdlösa nacke-headsetet presenterar avancerade funktioner som IPX7-betyg och Qualcomm aptX-teknikstöd.

Boat Rockerz 255 Pro + Pris och tillgÀnglighet

Boat Rockerz 255 Pro + kostar 1 499 INR och finns redan att köpa pÄ BÄtens officiella webbplats, Flipkart och Amazon. Bluetooth-halsbandet finns i tre fÀrgalternativ: Active Black, Navy Blue och Teal Green.

LÄS OCH: Samsung nivĂ„ U2 stereoheadset med 18 timmars batteritid lanserades i Indien

Boat Rockerz 255 Pro + Funktioner

Boat Rockerz 255 Pro + Àr konstruerad med 10 mm grafenförare för att producera uppslukande ljud. Den Àr gjord av premiummaterial som gör dem robusta och starka Àven under övningar. Headsetet Àr utformat för att ge en ergonomisk passform för de flesta musikÀlskare. Med en IPX7-klassning erbjuder det nya bÄthalsbandet motstÄnd mot vatten och svett.

LÄS OCH: 5 bĂ€sta hörlurar under Rs. 2.000 i Indien

Rockerz 255 Pro + hörlurshörlurar drivs av Qualcomm aptX-ljudteknik. Den Àr ocksÄ utrustad med cVc Noise Cancelling-teknik som ger kristallklart ljud. Headsetet ansluts snabbt till smartphones med Bluetooth 5.0 och erbjuder Àven dubbel parning. Den Àr kompatibel med bÄde Android- och iOS-enheter.

LÄS OCH: Xiaomi Mi 11 Ultra med en 120X zoomkamera och en sekundĂ€r skĂ€rm lĂ€cker

Multifunktionsknapparna pÄ Rockerz 255 Pro + gör det enkelt att styra uppspelningen och delta i samtal. Det hjÀlper ocksÄ till att ansluta röstassistenter som Siri och Google Assistant.

För batteriprestanda Àr Boat Rockerz 255 Pro + packad med ett 300 mAh batteri som pÄstÄr sig ha ASAP Fast Charge-teknik. En laddning pÄ 10 minuter kan ge upp till 10 timmars speltid. Ett fulladdat batteri kan ta upp till 40 timmar. Headsetet har en Type-C-port.

0 Shares