boAt Airdopes 621 med upp till 150 timmars batteritid med 2600mAh laddningsfodral lanserat för Rs. 2999

0 Shares

boAt, ett av Indiens ledande varumärken för elektroniktillbehör, har meddelat lanseringen av Airdopes 621 riktigt trådlösa öronproppar i Indien. De har en imponerande total batteritid på 150 timmar, Bluetooth 5.0-anslutning, direktparning, IPX7-certifiering och mer.

Airdopes 621 har boAt’s Signature Sound, med 6 mm drivrutiner som har ställts in för förbättrad basrespons. Själva öronsnäckorna är IPX7-certifierade, så de kan användas när du arbetar och kan hantera vattenstänk utan bekymmer.

Höjdpunkterna i dessa öronproppar är den enorma batteritid som erbjuds med det medföljande laddningsfodralet. Varje öronsnäckor innehåller ett 35mAh batteri inuti och erbjuder 5,5 timmars kontinuerlig lyssningstid, som sedan kan förlängas till totalt 150 timmar tack vare 2600mAh-batteriet inuti laddningsfodralet. Den stöder också snabb laddning – 5 minuters laddning ger en timmes lyssnande.

BoAt Airdopes 621 kan köpas på Amazon till ett pris av Rs. 2999.

I en kommentar till lanseringen sa Aman Gupta, grundare av boAt:

Med tanke på den pågående pandemin som har tvingat oss alla att arbeta hemifrån är kravet på nonstop-ljud viktigt. Vare sig det är samtal eller musik, filmer eller möten, TWS-öronsnäckor är det viktigaste tillbehöret i dagens tider. Som varumärke strävar vi efter att ge våra boAtheads bästa möjliga erbjudanden och våra nya Airdopes är ett steg i den riktningen.

0 Shares