Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Blockera köp i appar på iPhone och iPad med Family Protector

Blockera köp i appar på iPhone och iPad med Family Protector

Tips om Family Protector - Blockera rubrikbild för app- och köp i appar

Du har hört skräckhistorierna om föräldrar vars barn samlar tusentals räkningar på grund av oavsiktliga köp i appen. Men inte du, inte idag. Du vägrar att bli ett offer.

Föräldrar till barn i alla åldersgrupper är inte ensamma i den oändliga strävan att behålla kontrollen över familjens iOS-mobila enheter. Många föräldrar har haft “pratstunden” med sina barn för att dämpa de ständigt ökande telefonräkningarna: En Statista-undersökning från 2014 visade att cirka 75 procent av tonåringarna inte får spendera pengar med mobila enheter.

Och föräldrar har goda skäl för att vilja kontrollera appköp.

Låt oss vara blå himmelklara: när du använder en iPhone eller iPad för att spela spel, kommer ditt barn att bombas med möjligheter att betala för genvägar, så kallade köp i appar, när de spelar “gratis att spela” -spel.

Har dina barn någonsin svept din iPad det första ögonblicket du inte letar efter?

Problemen uppstår när du upptäcker att de har tagit 468 selfies, raderat appar och spenderat 100 $ eller mer på inköp i appen och spelat Clash of Clans när de borde ha gjort läxor eller, ännu bättre, fått lite frisk luft ute i Sol.

Eller kanske är dina barn tillräckligt gamla för att ha sin egen iPhone eller iPad, men du betalar fortfarande räkningarna. Ett köp i appen här, ett annat köp där; allt lägger till.

Det är fantastiskt hur snabbt de små fingrarna kan spendera så mycket pengar på appar och köp i appar. Som vi har lärt oss, med utbredningen av mobila enheter, har det aldrig varit enklare att spendera pengar – beväpnad med en iPhone och ditt Apple-ID, även barn kan göra det!

Vill du inte att dina barn ska göra inköp i appar? Ta tillbaka kontrollen med Integos Family Protector, lättanvänd iOS-föräldrakontroll. Med Family Protector kan du enkelt blockera app- och app-köp, såväl som iTunes Store-köp på ditt barns iPhone och iPad. Här är hur:

  1. Logga in på Family Protector Web Admin.
  2. Klicka på ditt barns namn.
  3. Under “App Store och iTunes” klickar du på skjutreglaget bredvid App & iTunes-butiksköp och köp i appar.

Skärmdump som blockerar köp i appen med Family Protector

Och precis så kan ditt barn inte längre köpa App Store och iTunes Store för att få extra i ett spel, utan att inse hur mycket pengar de har spenderat. Du kan lika enkelt ändra dessa inställningar från Tillåtet till Blockerat när som helst.

Redo att komma igång? Prova Family Protector i 14 dagar gratis och blockera köp i appar!

Det här inlägget publicerades i How To, Intego och taggade appar, Block, Family Protector Tips, In-App-köp, iOS, iPad, iPhone, iTunes Store. Bokmärk permalänken.