Bli osynlig på Telegram med några få steg

Det är riktigt irriterande när folk hela tiden ser dig online i någon app. En mycket bra sak är att det är möjligt att bli osynlig i Telegram, och här kommer vi att lära oss hur man gör det väldigt enkelt i några få steg.

Hur man blir osynlig på telegram

Många blockerar eller tar bort en kontakt som stalkar hela tiden. Men om du inte vill göra detta och helt enkelt vill vara osynlig, erbjuder Telegram några verktyg och funktioner för det. Låt oss se dem nedan.

dölj ditt telefonnummer

Ett av sätten att förbli osynlig är att dölja ditt telefonnummer så att ingen känner till denna personliga information. Gå till Telegram-inställningarna och följ sedan steg för steg nedan.

  1. I Inställningar gå till Sekretess och säkerhet.för att vara osynlig på Telegram gå för integritet och säkerhet
  2. senare Telefonnummer byt till Ingen och denna information kommer inte att vara tillgänglig för andra.gå till telefonnummer

Om du vill infoga undantag är det enkelt att konfigurera detta. tryck bara på Telefonnummer och du kan ange undantagsanvändare för att se deras nummer. Även i det här avsnittet kan du dölja andra saker, se dem nedan:

  • Senaste åtkomst och online
  • Profilfoton

Det är viktigt att stänga av senaste inloggning så att de aldrig ser om du är online eller när du senast loggade in. En sak som kan hindra denna osynlighet är synkroniseringen av kontakter, varje gång du går in i applikationen sker denna process automatiskt. När detta inträffar uppdateras informationen och en online kan visas. Detta kommer att ge dig bort och göra osynligheten slut.

inaktivera kontakter

Lösningen är att du kan inaktivera synkronisering så att det inte händer längre. Låt oss lära oss på ett enkelt sätt och i några få steg hur man inaktiverar det och därmed förblir osynligt i Telegram.

avbryt synkronisering

För att inaktivera synkronisering av kontakter, gå igen till inställningar av ansökan. Gå sedan igen till Sekretess och säkerhet. Efter det följer du bara stegen nedan.

  1. Scrolla ner och leta efter avsnittet Kontakter.kontakter för att inaktivera synkronisering
  2. Sedan är det bara att inaktivera avsnittet Synkronisera kontakter.

Med synkronisering avstängd kan du vara lugn och osynlig i appen. Om du även med dessa steg jagar att bli förföljd. Det kommer att bli nödvändigt att blockera personen, och om det blir värre är det bästa alternativet att gå till myndigheterna. Nu, om du är cool och inte har så stora problem, är det här de bästa sätten att förbli osynlig i Telegram.

Slutsats

Med denna snabba och enkla guide kommer du att lära dig hur du är osynlig på Telegram. Lyckades du följa alla steg och allt vi såg? Hade du några problem eller hittade du några fel i våra etapper? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button