Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Black Panther Wakanda Forever OTT-strömning: Hur du kan streama Wakanda Forever för free på denna OTT-plattform

Ämne: Black Panther Wakanda Forever OTT-strömning: Hur du kan streama Wakanda Forever för free på denna OTT-plattform

Marvel-fans kan äntligen börja sitt 2023 på ett bra sätt eftersom en av deras favoriter “Black Panther Wakanda Forever” kommer till OTT mycket snart. Filmen var en stor hit när den släpptes på bio och nu kommer den att finnas tillgänglig online. Det är uppföljaren till 2018 års Black Panther-film i regi av Ryan Coogler och utforskar vad som händer efter att Wakanda förlorat sin kung T’Challa. Filmen tog sin tid eftersom manuset ändrades efter att huvudrollsinnehavaren Chadwick Boseman gick bort i tjocktarmscancer i augusti 2020.

Black Panther Wakanda Forever: Streaming Date & Platform

The Black Panther Wakanda Forever kommer att strömma på Disney+Hotstar från den 1 februari. OTT-plattformen kan prenumereras för Rs. 299/månad eller Rs. 899/1499 per år. Filmen kommer att finnas på engelska, hindi, tamil, telugu och malayalam.

Black Panther Wakanda Forever: Star cast & crew

Filmen markerar återkomsten av många skådespelare, inklusive Florence Kasumba som Ayo, Winston Duke som M’Baku, Martin Freeman som Everett K. Ross, Lupita Nyong’o som Nakia och mer. Filmen är regisserad av Ryan Coogler Kevin Feige och Nate Moore är producenterna av filmen. Filmen samlade in över 800 miljoner dollar över hela världen.

Airtel & Vi planerar att paketera Disney+Hotstar-prenumeration

Airtel Rs. 3359 plan (förbetalt)- Planen erbjuder 2,5 GB data/dag och har en giltighet på 365 dagar vilket innebär totalt 912,5 GB data på ett år. Du får också obegränsade lokal-, STD- och roamingsamtal med ett års Prime Video Mobile-abonnemang, ett års Disney+Hotstar-mobilabonnemang och Rs. 100 cashback på FASTag-laddning.

Airtel Rs. 839-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 2 GB data/dag och har en giltighet på 84 dagar vilket innebär totalt 168 GB data på ett år. Du får också obegränsade lokal-, STD- och roamingsamtal med 3 månaders Prime Video Mobile-abonnemang, 3 månaders Disney+Hotstar-mobilabonnemang och Rs. 100 cashback på FASTag-laddning.

Airtel Rs. 499-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 3 GB data/dag och har en giltighet på 28 dagar vilket innebär totalt 84 GB data på ett år. Du får också obegränsade lokal-, STD- och roamingsamtal med en Wynk Music free prenumeration, tre månaders Disney+Hotstar-mobilabonnemang och Rs. 100 cashback på FASTag-laddning.

Airtel Rs. 399-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 2,5 GB data/dag och har en giltighet på 28 dagar vilket innebär totalt 70 GB data på ett år. Du får också obegränsade lokal-, STD- och roamingsamtal med en Wynk Music free prenumeration, tre månaders Disney+Hotstar-mobilabonnemang och Rs. 100 cashback på FASTag-laddning.

Vodafone-Idea Rs. 3099-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 2 GB data/dag och har en giltighet på 365 dagar vilket innebär totalt 730 GB data på ett år. Du får också obegränsat lokalsamtal, STD- och roamingsamtal med ett års Disney+Hotstar-mobilabonnemang med en helgdatarollover-funktion.

Vodafone-Idea Rs. 1066-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 2 GB data/dag och har en giltighet på 84 dagar vilket innebär totalt 168 GB data på ett år. Du får också obegränsade lokal-, STD- och roamingsamtal med ett års Disney+Hotstar-mobilabonnemang med en helgdatarollover-funktion och upp till 2 GB backupdata varje månad.

Vodafone Idé Rs. 901-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 3 GB data/dag med 48 GB ytterligare data och har en giltighet på 70 dagar vilket innebär totalt 258 GB data på ett år. Du får också obegränsade lokal-, STD- och roamingsamtal med ett års Disney+Hotstar-mobilabonnemang med en helgdatarollover-funktion och upp till 2 GB backupdata varje månad.

Vodafone-Idea Rs. 601-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 3 GB data/dag med 16 GB extra data och har en giltighet på 28 dagar vilket innebär totalt 100 GB data på ett år. Du får också obegränsade lokal-, STD- och roamingsamtal med ett års Disney+Hotstar-mobilabonnemang med en helgdatarollover-funktion och upp till 2 GB backupdata varje månad.

Vodafone-Idea Rs. 499-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 2 GB data/dag med 5 GB extra data och har en giltighet på 28 dagar vilket innebär totalt 61 GB data på ett år. Du får också obegränsat lokalsamtal, STD- och roamingsamtal med ett års Disney+Hotstar-mobilabonnemang med en helgdatarollover-funktion.

Vodafone-Idea Rs. 399-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 2,5 GB data/dag med 5 GB ytterligare data och har en giltighet på 28 dagar vilket innebär totalt 75 GB data på ett år. Du får också obegränsat lokalsamtal, STD- och roamingsamtal med ett års Disney+Hotstar-mobilabonnemang med en helgdatarollover-funktion.

Vodafone-Idea Rs. 151-plan (förbetalt)- Planen erbjuder 8 GB data och den har en giltighet på 30 dagar. Du får också obegränsat lokalsamtal, STD och roamingsamtal med 3 månaders Disney+Hotstar-mobilabonnemang.