Black Friday vs Cyber ​​Monday: När ska man köpa 2014

0 Shares

De bästa Black Friday-erbjudandenen kanske inte finns på Black Friday alls. Vi hjälper dig att avgöra om du ska vänta i kö på Thanksgiving Day och Black Friday-försäljningen eller om du ska vänta på Cyber ​​Monday. Black Friday vs Cyber ​​Monday jämförelse kommer att markera de bästa erbjudandena och vilka experter du bör köpa varje dag för att få ut mesta möjliga av din dollar.

Vi ser redan tidiga Black Friday-erbjudanden hos återförsäljare som Walmart, Target och Best Buy, men många av de största erbjudandenen har ännu inte kommit. Det finns några tidiga Black Friday-erbjudanden som är värda att hoppa på, men om du vill spara namnmärken tittar du på Thanksgiving, Black Friday eller Cyber ​​Monday.

Här är en närmare titt på vad man kan köpa på Thanksgiving Day, Black Friday och Cyber ​​Monday och mer information om Black Friday vs Cyber ​​Monday.

Black Friday vs Cyber ​​Monday: Tips

Kolla in den här Thanksgiving vs Black Friday vs Cyber ​​Monday jämförelse för att lära dig när du ska handla i år.

Kolla in den här Thanksgiving vs Black Friday vs Cyber ​​Monday jämförelse för att lära dig när du ska handla i år.

Det finns inte längre någon klar skillnad mellan Black Friday och Cyber ​​Monday. För många år sedan Black Friday ägde rum i butiker och Cyber ​​Monday ägde rum online, men så är det inte längre.

Black Friday inkluderar Thanksgiving Day och i princip hela denna vecka. Cyber ​​Monday-erbjudanden börjar på måndag med onlineförsäljning från stora och små återförsäljare.

Vet vad du köper

Black Friday-försäljningen startar online hela veckan och på Thanksgiving Day och Black Friday. Det finns till och med några Black Friday- och Thanksgiving Day-erbjudanden som bara är tillgängliga online – som ett enormt prisfall på en böjd 4k-TV på Best Buy.

I andra änden av spektrumet finns det några specialerbjudanden som du bara hittar i butikerna. Många av iPhone 6-erbjudanden finns bara i butik eftersom återförsäljarna helt enkelt inte är inställda på att sälja en iPhone 6 till en stor rabatt online.

Känn erbjudanden

För kategorier som iPad, Beats-hörlurar och spelavtal kan du redan se de flesta av Thanksgiving Day och Black Friday-erbjudanden. Det kommer att bli en överraskning att se Cyber ​​Monday-erbjudanden slå dessa priser, så det finns ingen anledning att vänta på en oanmäld affär när det finns säkra erbjudanden tillgängliga. Om allt annat misslyckas kan du beställa ett bättre erbjudande på Cyber ​​Monday och returnera eller sälja Black Friday-köpet.

Gör din forskning tidigt så att du med säkerhet kan planera när du ska handla och maximera dina besparingar samtidigt som du minimerar tiden du spenderar i rad.

Black Friday vs Cyber ​​Monday: Vad man kan köpa

Om du behöver ett fuskark som hjälper dig att bestämma vad du ska köpa på Thanksgiving Day, har Black Friday och Cyber ​​Monday Dealnews täckt dig. Denna publikation lever och andas erbjudanden under hela året och deras redaktörer bröt ner de bästa dagarna för att köpa specifika artiklar under nästa vecka.

Tänk på att även om många av deras rekommendationer finns på Thanksgiving Day kan du fortfarande köpa många av dessa artiklar online. Best Buy, Target, Walmart och Amazon erbjuder online-erbjudanden på Thanksgiving Day och Black Friday så att du inte behöver ge upp Thanksgiving Dinner för att få erbjudanden.

Lär dig vad du kan köpa varje dag under Black Friday-veckan.

Lär dig vad du kan köpa varje dag under Black Friday-veckan.

Här är när du ska leta efter de bästa Black Friday-erbjudandenen på de bästa gadgetkategorierna i denna jämförelse mellan Thanksgiving och Black Friday vs Cyber ​​Monday.

 • Android-telefoner – Thanksgiving
 • Kameror – Thanksgiving och cybermåndag
 • Hörlurar – Svart fredag
 • iPhone – Svart fredag
 • HDTV – Thanksgiving
 • iPads & surfplattor – Thanksgiving
 • Bärbara datorer – Svart fredag
 • Videospel – Thanksgiving

Du kan se hela listan med andra kategorier som resor, kläder, apparater och mer på Dealnews. Marcy Bonebright delar, “Om du bara kan handla på en dag i år, shoppa på Thanksgiving.” Bonebright kallar specifikt elektronik- och underhållningskategorier för Thanksgiving Day-erbjudanden.

Kolla in våra Black Friday-annonser och erbjudanden i bilderna nedan för en förhandsvisning av vad du kan förvänta dig på Thanksgiving, Black Friday och Cyber ​​Monday.

Black Friday 2014 erbjudanden och annonser

Walmart Black Friday 2014 Annons

Walmart Black Friday 2014 Annons

Walmart Black Friday 2014-erbjudanden börjar kl 18.00 på Thanksgiving och rullar hela vägen genom Cyber ​​Monday. Det finns tre specifika evenemang på Thanksgiving och Black Friday 2014, inklusive nio 1 timmars garantiprodukter som finns i lager eller så kan du få det till jul till Black Friday-priset.

Detta inkluderar en 65-tums Vizio HDTV för $ 648, Xbox One med Halo för $ 299 efter presentkortrabatt och en iPad mini för $ 169 efter presentkort.

Du kan kolla in mer information om hur 1 timmars garanti för Walmart Black Friday 2014 kommer att fungera. Duncan Mac Naughton, chef för merchandising på Walmart, säger: ”Vi har vidtagit viktiga steg för att förbättra 1-timmars garantiprocessen från början till slut. Det är enkelt och smidigt. ”

Walmart slog våra Xbox One och PS4 Black Friday 2014 förutsägelser med stora besparingar på Xbox One och PS4 GTA 5 och The Last of US Remastered-paketet för 399 $. Här är en titt på de nio garanterade lagervarorna för 2014.

 • 50-tums LED HDTV för 218 $ (180 $ besparing)
 • Vizio 65-tums Smart LED-HDTV för 648 $ (350 $ besparing)
 • Apple iPad Mini 16 GB med Wi-Fi för $ 199 med ett $ 30 Walmart presentkort ($ 70-värde)
 • Xbox One Halo “The Master Chief Collection” -paket för $ 329 med ett Walmart-presentkort på $ 30
 • RCA 7-tums Google Play Wi-Fi-surfplatta för 29 $ (specialköp)
 • Samsung Galaxy Ace Style på Straight Talk Wireless för $ 29 ($ 100 besparingar)
 • LG Blu-ray Disc Player för $ 35 (specialköp)
 • Beats av Dr. Dre trådlösa hörlurar för $ 149 ($ 130 besparingar)
 • HP Intel Celeron Touch Laptop för 249 $ (specialköp)

Du kan se hela Walmart Black Friday 2014-annonsen och erbjudanden online nu. Wlaamrt kommer att lägga ut butikskartor den 18 november och dela med sig av fler detaljer när evenemanget närmar sig.

0 Shares