Black Friday -smygtitt: Apple AirPods kraschar till lÀgsta pris nÄgonsin pÄ Amazon

0 Shares

Amazon ger oss en Black Friday -smygtitt genom att slÀppa episka erbjudanden varje dag under oktober mÄnad. Dagens fynd Àr pÄ den senaste modellen Apple AirPods som sÀljs för ett rekordlÄgt pris pÄ $ 129 pÄ Amazon (var $ 199). Det Àr en enorm $ 70 rabatt och det bÀsta erbjudandet vi nÄgonsin har sett för öronsnÀckorna som kommer med ett trÄdlöst laddningsfodral.

Amazon har ocksÄ den lysande AirPods Pro tillbaka till $ 179 (var $ 249) och AirPods med kabelanslutet laddningsfodral till försÀljning för bara $ 109 (var $ 159).

Du hittar vanligtvis dessa typer av rabatter under evenemang som den kommande Black Friday 2021 -försÀljningen, men Amazon ger oss ett försprÄng pÄ semesterhandlar med otroliga erbjudanden som du kan handla idag. Dagens fynd Àr erbjudanden med begrÀnsad tid, och AirPods-erbjudanden som detta hÄller vanligtvis inte kvar lÀnge.

Dagens bÀsta AirPods -erbjudande

Apple AirPods (2019) med trÄdlöst laddningsfodral: $ 199 $ 129 pÄ Amazon
Spara $ 69 –
Du kan sÀlja AirPods med trÄdlöst laddningsfodral till ett rekordlÄgt pris pÄ $ 129 pÄ Amazon. Det Àr en enorm $ 69 rabatt och $ 30 mindre Àn förra veckans pris. De trÄdlösa hörlurarna ger upp till 24 timmars batteri och kan laddas med en Qi-kompatibel laddningsmatta eller med hjÀlp av en Lightning-kontakt.

Fler AirPods -erbjudanden

Apple AirPods Pro: $ 249 179 dollar pÄ Amazon
Spara $ 70 –
Om du vill ha brusreducering med dina Apple -öronsnÀckor har Amazon AirPods Pro till försÀljning för $ 179 just nu. Det Àr det bÀsta erbjudandet vi har sett hela Äret och bara $ 10 mer Àn förra Ärets Black Friday -pris. FrÄn och med nu finns de trÄdlösa öronsnÀckorna i lager och redo att skickas, sÄ vi rekommenderar att du tar den hÀr episka affÀren medan du kan.
Visa erbjudande

AirPods med kabelanslutet laddningsfodral: $ 159 $ 109 pÄ Amazon
Spara $ 50 –
Den billigaste AirPods -affĂ€ren frĂ„n Amazon Ă€r AirPods med laddningsfodral med kabel som sĂ€ljs för $ 109 – bara $ 10 mer Ă€n det rekordlĂ„ga priset. Vi ser bara att priserna sjunker under denna $ 119 -position under stora försĂ€ljningsevenemang som Black Friday, vilket innebĂ€r att du fortfarande fĂ„r mycket pĂ„ Apples AirPods 2019, Ă€ven om de har sjunkit till $ 99 tidigare.
Visa erbjudande

Du kan ocksÄ handla fler erbjudanden med de bÀsta AirPod -erbjudandena och försÀljningen och se de bÀsta AirPods Pro -erbjudanden och försÀljningar som hÀnder nu.

Du kan se fler av de bÀsta Amazon -erbjudanden som hÀnder just nu och ser fram emot kommande fynd vid Apple AirPods Black Friday -erbjudanden 2021.

0 Shares