Bitcoin Trading Company eftersom stänger serie A under ledning av SBI Holdings

0 Shares

Bitcoin och andra kryptovalutor har pratat om finansvärlden i några år nu. Medan stora banker och anmärkningsvärda sinnen har fördömt att den revolutionära digitala valutan har en dålig idé, antar fler och fler industrier den i sina plattformar. Och om du vill komma in på bottenvåningen är du förmodligen för sent. Men andra och tredje våningen är fortfarande mogna för plockning, och detta företag kan hjälpa till.

Bitcoin handelsföretag, för att, vet att kryptokurrency inte bara är en tillgång; den fungerar också som en valuta och, ännu viktigare, en aktie. Detta innebär att Bitcoin, som en tillgång, särskilt kunde uppskatta och ge handlare en ny väg för framgång. Och med bcause, kommer du att kunna gå in på åtgärden, varför Tokyo-baserade SBI Holdings har gjort en så betydande investering i företaget.

”Vår investering i bcause hjälper dem att bli det första USA-reglerade Designated Contracts Market-utbytet på kryptovalutaderivatmarknaden i USA som kan tillhandahållas för privatpersoner och kommer att stödja skapandet av ett ekosystem för digital valuta på den strategiska amerikanska marknaden. ” sa Yoshitaka Kitao, representativ direktör, VD och VD för SBI Holdings, Inc., i ett pressmeddelande. “Detta är ett viktigt, långsiktigt partnerskap som kommer att främja utvecklingen och den breda användningen av digitala valutor runt om i världen.”

Enligt pressmeddelandet har SBI Holdings gått med på att förvärva ett innehav på 40 procent i bcause LLC och planerar att tillhandahålla betydande mängder gruvutrustning för kryptovalutor för att samlokaliseras vid bcauses gruvverksamhet i Virginia Beach, Virginia. Och från ljudet av det är bcause ganska upphetsad över investeringen.

”Vi är verkligen glada över att samarbeta med SBI Holdings. Deras framgång i Asien respekteras väl och vi är hedrade att ha dem som både investerare och strategisk partner. Deras djupa erfarenhet av att arbeta med marknader i Asien skiljer dem från de många andra potentiella investerare som vi övervägde, säger Frederick Grede, VD för bcause.

”Denna investering och detta partnerskap gör det möjligt för bcause att föra flera bitar av det saknade pusslet till ekosystemet för kryptovaluta. Idag, om du håller Bitcoin eller något Alt-mynt och vill säkra risken för att hålla den valutan, är dina alternativ praktiskt taget obefintliga. I en värld med bcause kommer du att kunna gruva mynt, köpa och sälja på vår spotmarknad, och när det väl har godkänts av Commodity Futures Trading Commission, kan du köpa och sälja en mängd olika derivattyper som gör att du kan mildra riskerna från prisfluktuationer. ”

Läs mer om Bitcoin och kryptovaluta på TechCo

0 Shares