Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Billiga hörlurar i Apple AirPods-stil med gestkontroll

Därför finns det idag många modeller av trådlösa hörlurar som har en In-Ear formfaktor och som har en stickliknande design till de renaste AirPods till ett mycket lägre pris. Modeller som håller en estetisk likhet mycket lik Apples, men som i de flesta fall inte erbjuder samma ljudkvalitet som Cupertino-modellen. Naturligtvis finns det många modeller som perfekt möter de flesta användares förväntningar och behov.

Billiga Apple AirPods-hörlurar med gestkontroll

Utöver den stora likheten på ett estetiskt plan finns det andra intressanta funktioner att ta hänsyn till när du väljer trådlösa hörlurar av Airpods-typ. Kvaliteten på ljudet, oavsett om de har en brusreducering system, om de integrerar en mikrofon , den autonomi de erbjuder oss med en enda avgift eller om de erbjuder vissa pekkontroller.

Denna sista detalj är vad vi kommer att fokusera på i den här sammanställningen som vi visar nedan. Det vill säga vi har gjort ett stort urval av hörlursmodeller som estetiskt liknar Apples och som har berörings- eller gestkontroller. På så sätt kommer det att vara möjligt att lägga på eller svara på samtal med en enkel touch, hoppa över låtar, pausa uppspelning etc. Här är några av de mest intressanta AirPods-liknande bluetooth-hörlurarna med gest kontroller och prissatt under Apple-modellen.

AirPods-liknande hörlurar med pekkontroller

Huawei FreeBuds Pro

FreeBuds Pro-hörlurarna är trådlösa bluetooth-hörlurar med intelligent brusreducering som är utrustade med ett system med tre integrerade mikrofoner. Dessa mikrofoner tillåter, förutom att de kan användas i händer-free läge, är ansvariga för att blockera bruset runt oss för att erbjuda bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurar med fantastiskt ljud som håller i upp till 36 timmar på full laddning och låter dig styra vissa funktioner med en enkel touch, gest eller lång tryckning.

Auriculares inalámbricos huawei freebuds pro

Xiaomi Mi True Wireless 2S

Denna Xiaomi-modell är ett Bluetooth-headset med dubbla mikrofoner, Bluetooth 5.0-anslutning och integrerade optiska sensorer som kan upptäcka i realtid och via infraröd om vi har hörlurarna på oss och pausa uppspelningen om vi tar av dem någon gång. Dess mikrofon gör att vi kan använda dem i en hand-free läge och blockera ljudet från vår omgivning.

Auriculares inalámbricos Xiaomi 2s

TicPods 2 Pro Plus

Dessa TicPods 2 Pro Plus är True Wireless-hörlurar med bluetooth 5.0-anslutning och dubbla mikrofoner. En modell som erbjuder överlägsen surroundljudskvalitet som stöder high fidelity-protokoll som aptX och AAC. Den har Tickle-funktionen, patenterad av Mobvoi, som låter dig styra uppspelningen genom att trycka på själva hörlurarna. Ett dubbeltryck låter dig spela eller stoppa en låt, lägga på ett samtal eller aktivera röstassistenterna med ett långt tryck.

Auriculares inalámbricos TicPods 2 Pro Plus

TicPods 2 Pro

TicPods 2 Pro erbjuder också pekkontroll för att flytta till nästa låt, lägga på ett samtal eller aktivera virtuella assistenter. Med en enkel gest att dra fingret uppåt eller nedåt kan vi öka eller minska volymen på uppspelningen. De är hörlurar med brusreducering, ergonomisk design och vattentåliga och en autonomi på upp till 20 timmar.

Auriculares inalámbricos TicPods 2 Pro

Huawei FreeBuds 3i

Denna Huawei-modell är ett trådlöst headset med aktiv brusreducering och en ultrasnabb bluetooth-anslutning. De erbjuder en mycket intuitiv kontroll vid beröring av hörlurarna, de är ergonomiskt utformade för att erbjuda ett stabilt och bekvämt grepp och högkvalitativt ljud tack vare sina 10 mm drivrutiner. De erbjuder en autonomi på upp till 3,5 timmar och har snabbladdning.

auriculares inalámbricos huawei freebuds 3i

Xiaomi Mi True Wireless 2

AAC- och LHDC-kompatibla Bluetooth 5.0 trådlösa hörlurar för högkvalitativt ljud. De har en ergonomisk design med optimal passform så att de kan bäras i många timmar utan att ha känslan av att ha dem på sig. De är utrustade med optiska sensorer som gör att vi kan pausa musiken när vi tar bort en av hörlurarna och erbjuder en touchkontroll så att vi med bara ett par beröringar kan komma åt kontrollen av musiken, lågorna eller aktivera röstassistenterna.

Auriculares inalámbricos Xiaomi True wireless 2

SoundPEATS Q

Trådlösa brusreducerande hörlurar med dubbla mikrofoner förbättrar samtalstydligheten. De har Bluetooth 5.0, snabbladdning och kommer med öronkuddar i olika storlekar så att varje användare får bästa möjliga grepp. Dessa SoundPEATS Q-hörlurar erbjuder intelligent touchkontroll för att byta spår, justera volymen, hantera samtal eller aktivera röstassistenter utan att någonsin behöva röra telefonen.

Auriculares inalámbricos tipo Airpods SoundPEATS

TaoTronics

Dessa TaoTronics är utrustade med 13 mm drivrutiner för kraftfullt basljud. De har också en ergonomisk design som liknar AirPods själva, som är bekväma att bära även om de inte är lika lätta att placera. Det är en modell som erbjuder motstånd mot vatten, en autonomi på upp till 25 timmar och touchkontroll så att vi med en enkel beröring kan gå från sång, paus, besvara samtal etc.

Auriculares inalámbricos TaoTronics

Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic

Denna Xiaomi-modell erbjuder trådlösa hörlurar som alla är utrustade med en högkänslig dubbelmikrofon och som använder strålbildande teknik för att blockera brus från vår omgivning. Dess lågförbrukningschip gör att vi kan njuta av dem i 20 timmar med full laddning. Dess pekkontroll gör att vi kan spela upp eller pausa musiken, svara på och lägga på samtal eller aktivera röstassistenten med några enkla knapptryckningar på hörlurarna.

Auriculares inalámbricos Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic

Lenovo LP1 TWS

Även om det är den billigaste modellen i denna sammanställning är Lenovo LP1 TWS trådlösa hörlurar med bluetooth 5.0, ergonomisk design, 12 timmars autonomi och motstånd mot svett. De inbyggda mikrofonerna kan även reducera omgivande brus för att erbjuda en bättre ljudupplevelse och hur kunde det vara annars, de erbjuder kontroll över vissa funktioner med en enkel touch utan att behöva ta bort mobilen ur fickan.

Auriculares Lenovo LP1 TW