Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

BGMI är redo att göra en ny debut i Indien ganska snart

Ämne: BGMI är redo att göra en ny debut i Indien ganska snart

Det finns goda nyheter för alla som älskar smartphonespel. Ett av de mest populära Battle Royale-spelen, BGMI eller Battlegrounds Mobile India, återvänder till den indiska marknaden via Google Play Store och Apple App Store. Franchisen har avslöjat att de har fått en grön flagga från Indiens regering för att de återupptagit sin verksamhet relaterade till BGMI i landet.

I ett uttalande sa BGMI-tjänstemän: “Vi är mycket tacksamma mot de indiska myndigheterna för att de har låtit använda dem för att återuppta verksamheten i Battlegrounds Mobile India. Vi vill uttrycka vår tacksamhet till det indiska spelgemenskapen för deras tålamod och stöd.”

Förbudet infördes för spelet förra året, men den här gången bad inte regeringen telekomtjänsteleverantörerna (TSP) och internettjänsteleverantörer (ISP) att förbjuda spelet. Detta innebär att alla användare som hade spelet installerat på sina enheter kunde spela det även efter förbudet. Dessa personer kunde dock inte få uppdateringarna av spelet. Krafton slutade också publicera nya versioner av spelet.

BGMI APK

Upphävandet av förbudet innebär att alla spelare kommer att kunna ladda ner den senaste versionen av BGMI från Google Play Store och Apple App Store. Hittills har det inte kommit någon bekräftelse angående återlanseringsdatumet för Battlegrounds Mobile India (BGMI). Förväntningarna är att vi snart kommer att få veta det exakta lanseringsdatumet via BGMI-tjänstemän.

Vad kommer att förändras?

BGMI har alltid legat överst på Battle Royale-spellistan för de flesta spelare när det var i aktion. Spekulationer är att spelet kommer att klättra till toppen av marknaden på nolltid och ge hård konkurrens till andra Battle Royale-spel som Call of Duty Mobile, Free Fire Max, PUBG New State och andra. Inte bara detta, men Battle Royale-marknaden kommer att bli ganska upphettad vid den tidpunkt då spel som Indus Battle Royale och andra kommer in på marknaden.