Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Betydelsen av emojis: vad betyder var och en på WhatsApp

Om du vill veta den verkliga innebörden av WhatsApp emojis, såväl som emojis som används i andra appar, är du inte ensam om den här.

Nuförtiden kan vi kommunicera utan ord, bara med hjälp av bilder, de där gula teckningarna som är så framgångsrika på sociala nätverk. Vi pratar om emojis. Men vet du innebörden av var och en? Vet att många människor förvirrar dem!

I den här artikeln hittar du:

Se innebörden av de mest populära emojierna

1. Le

vet innebörden av emojis som börjar med smiley

Denna emoji är den mest använda som representeras av ett ansikte med en leende mun som visar tänder. Det används ofta för att visa personens lycka eller glädje över något i samtalet.

2. Gråter av skratt

gråter för att skratta

Denna emoji betyder att personen skrattar så mycket att de till och med gråter av skratt. Används vanligtvis när någon vill göra klart att något är riktigt roligt. Många förväxlar denna emoji med gråt, men du måste komma ihåg att det är att gråta av skratt.

3. Svettas kall eller hårt arbete

Kallsvettning eller tungt arbete

Denna emoji representeras av ett sorgset ansikte med en droppande droppe. Det används i meddelanden om sorg, besvikelse och frustration. Kan också användas mot trötthet.

4. Skicka en öm kyss

skickar en öm kyss

Denna emoji används för att skicka en öm kyss till någon. Det finns många kyssande emojis och detta är en av de mest använda.

5.Tystnad eller ansikte utan mun

ansikte utan mun

Denna emoji representerar handlingen att vara tyst. Det används ofta när någon vill klargöra sitt val att inte kommentera något. Men det kan också användas för att uttrycka oförmågan att kommentera något eller sakna ord om det.

6. Rullande ögon

kille med rullande ögon

Det används för sarkastiska saker, eller när något är tråkigt, tråkigt och du inte vill veta.

7. Gråter eller sliter

gråt

Den här emojin betyder att gråta av sorg, den är inte som den andra för att gråta av skratt. Så det är viktigt att förstå skillnaden för att inte använda fel.

8. Grimas

visar tänder

Grimasen är perfekt att användas för att representera situationer som är obekväma eller ogynnsamma. Det kan också betyda att personen är nervös för något. Det kan också betyda hån.

9. Neutralt ansikte

neutralt ansikte

Representerar frånvaron av åsikter om något, eller ett pinsamt ögonblick. Det används bokstavligen när du saknar ord.

10. Tankeväckande

tänkarens ansikte

Denna emoji används för att visa att man tänker eller tänker på något ämne. Det används också för vissa sarkastiska ämnen beroende på konversationen.

11.Omfamning

kramar

Denna emoji är till för att visa tillgivenhet och kärlek till någon genom att krama dem. Det används när du inte kan göra det själv.

12. Arg eller frustrerad

arg och frustrerad

Innebörden av denna emoji är ilska, uppror och indignation. Du skickar denna emoji när du blir riktigt arg på något någon har gjort.

13. Sover

Sovande

Att sova betyder att personen är sömnig, eller att det den andra personen säger är väldigt tråkigt. Du är så ointresserad av samtalet att du blir sömnig.

14. Sömnig

Betydelsen av emojis: vad betyder var och en på WhatsApp 1

Vissa människor använder denna emoji för att riva. Men den verkliga meningen är som en gäspning, som att du är sömnig. Därför representerar det ett bristande intresse för ämnet.

15. Hjärtögon

hjärtans ögon

Denna emoji representerar kärlek eller passion för något. Det används i kärlekssamtal, eller om du är kär i något för mycket.

16. Skrik

Skrikande

Den här emojin representerar det tacksamma norska Scream och är till för att visa skräck. Det används när du märker att du inte förväntar dig något.

17. Busigt leende

Skadligt leende

Den här emojin kan betyda två saker, uppvisning eller illvilja. Det är dock inte alla som känner till båda betydelserna, så var mycket försiktig med hur du använder det.

18. Leende ansikte med leende ögon

leende ansikte med leende ögon

Denna emoji skildrar ren glädje. Men för andra kan det representera skam, eller glädjen att se personen du älskar så mycket.

19. Bedjande ansikte

vädjande ansikte

Beroende på situationen används denna emoji för att be eller tigga om något, vilket gör en medlidande min.

20.Fullmåne med ansikte

fullmåne med ansikte

Denna emoji har ingen egen betydelse, på grund av att människor använder den för andra ändamål. Men de flesta använder det för saker med sexuella övertoner eller andra konversationer.

21.Nymåne med ansikte

nymåne med ansikte

Den här här är väldigt lik den föregående, men den kan betyda ironi eller sarkasm. Därför skiljer den sig från den tidigare.

22.Ögon

emoji ögon

Ögon-emoji är att representera att du vet eller har koll på något. Det används också för att visa att du kan något.

23. Stämpling framåt

slå framåt

Denna emoji representerar en knuten näve, som om personen hotade eller hälsade på någon med ett slag.

24. Muskulös arm

muskulös arm

Emoji som visar en arm är att representera styrka och uthållighet, vissa människor använder den som ett hot.

25. Håller tummarna

Håller tummarna

Denna emoji används för att visa att personen vill att något ska hända eller för att förmedla lycka till någon.

26. Darrande hand

skaka hand

Denna emoji representeras för att säga hej eller säga hej då till någon.

27. Indikator upphöjd

upphöjd indikator

Denna emoji används som om du räckte upp handen. Du kan göra detta för att ställa frågor om en fråga eller om du vill säga något.

28. Räcker upp handen

räcka upp händerna

Denna emoji representerar firande och lycka som en halleluja, på grund av någon händelse eller beslut.

29. Händerna tillsammans

Händerna tillsammans

Denna emoji användes också för japansk kultur som en hälsning. Men här är det också annorlunda, vissa använder det som en high five, vilket skulle vara att slå din hand med någon annans. Andra använder det som om de ber någon om något.

30. Person som täcker sitt ansikte

ansiktspalm

Denna emoji används för att representera när någon gör något fel och du blir besviken eller frustrerad. Denna emoji är en av de mest populära på sociala medier.

31. Person som böjer sig ner

person som böjer sig ner

Den här emojin användes för orientaliska människor och visar komplimangen för att knäböja. Men här är det annorlunda, det används som en form av skräck eller något oväntat att personen blev förvånad.

32. Gestikulera ett nej

gestikulerar ett nej

Xet som emojin bildar är att förneka och inte acceptera något. Det kan också innebära att man inte accepterar och inte vill vara en del av något.

33. Gestikulerar ett OK

gestikulerar ett OK

Det här är det mest annorlunda, för om du ser det så kanske du inte förstår. Dess betydelse är att du håller med om det, det representerar ett enkelt ok.

34. Räcker upp handen

räcker upp handen

Som om det vore personligen visar denna emoji någon med upphöjd hand som vill prata eller fråga något.

35. Person med hopfälld hand

person med den vikta handen

Denna emoji har ingen egen betydelse, vilket betyder att det är upp till dig. Men många använder det när de vill visa sig överlägsna eller är sarkastiska.

36. Rycker på axlarna

rycker på axlarna

Denna emoji betyder att det inte spelar någon roll för dig vad du väljer. Du är nöjd med varje beslut och låter dem välja vilket som helst av dem.

Slutsats

Vi hoppas att du med den här guiden inte kommer att ha fler tvivel, och nu vet du innebörden av alla emojis. Tvivlar du på något? Hade du några svårigheter? Låt oss veta i kommentarerna.

Några frågor:

Inga strukturerade data (schema) hittades