Betrodda rekommendationer: Sony cementerar sin plats som den sanna trådlösa topphunden

0 Shares

Fredagen är här vilket innebär en ny utgåva av Trusted Recommends, veckokolumnen där vi beskriver de topprankade produkterna för att passera genom vårt labb under de senaste sju dagarna.

Den här veckan är en av våra längsta hittills med 16 produkter som får ett rekommenderat märke efter att ha blivit noggrant genomgångna av vår grupp av experttestare.

Utan ytterligare fördröjning är här veckans rekommenderade produkter.

Epos H3

EPOS H3 är det senaste spelheadsetet vi granskat. Under testningen fann vi att medan bristen på en avtagbar mikrofon är en irriterande, gör verkligen utmärkt ljud med ett imponerande brett ljudlandskap, kraftfull low-end och lysande klarhet H3 till ett utmärkt alternativ för inomhusljud.

Poäng: 4/5

Eero 6 hjälte

Eero 6 är det senaste nätverks-Wi-Fi-systemet som passerar Trusted Labs. Det imponerade vårt team av experter genom att erbjuda anständiga och stabila hastigheter till en relativt låg kostnad, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för köpare med en budget som vill utplåna Wi-Fi-döda zoner i sitt hem.

Poäng: 4/5

iPad Pro 2021 som visar frontbilden

IPad Pro 2021 är den senaste surfplattan från Apple. Det marknadsförs som Apples mest avancerade iPad hittills och under testning fann vi att det finns gott om sanning i detta påstående. Skärmen är det bästa vårt team av experter någonsin har sett på en surfplatta och M1-chipet är ett absolut kraftpaket. Den enda nackdelen är att iPad OS fortfarande saknar några nyckelfunktioner och tjänster, som kreativa sviter med full fetthalt och bättre flerfönsterfunktionalitet, efterlyst av prosumers.

Poäng: 4/5

Huawei Watch 3 visar apparnaDet finns en krona för navigering

Huawei Watch 3 är en av de första enheterna vi har testat för att köra Huaweis Harmony OS. Under testningen fann vi att programvaran inte är perfekt, men dess solida batteritid, utmärkta skärm och intelligenta användargränssnitt gör det till ett lockande alternativ för en Android-telefonanvändare.

Poäng: 4/5

Google Pixel Buds A-Series ovansida

Pixel Buds A-serien är Googles försök att skapa ett prisvärt par äkta trådlösa öronproppar. Under testningen fann vi deras tydliga och detaljerade ljud, bekväm passform och utmärkta Google Assistant-integration gör dem till ett solidt val för alla musikälskare med en budget.

Poäng: 4/5

Nvidia GeForce RTX 3070 Ti blybild Betrodda recensioner

Nvidia RTX 3070 Ti är en laddad version av basen RTX 3070 som vi granskade förra året. Det erbjuder måttligt förbättrade specifikationer över hela linjen och ett hopp till GDDRX6 VRAM som används i Nvidias mer premiumkort. Under testningen låter det blitz genom 1440p och 1080p-spel med deras grafikmax och strålspårningsbelysning på.

Poäng: 4/5

Nvidia RTX 3080 Ti-ledning

RTX 3080 Ti är 3070 Ti storasyster. Kortet är faktiskt en avskalad version av Nvidias uber dyra 3090, som lanserades förra året. Under testningen fann vi att det helt rivdes varje test vi kastade på det och kan enkelt köra även de mest krävande spelen i 4K.

Poäng: 4/5

Ratchet och Clank Rift Apart (3)

Ratchet and Clank: Rift Apart är det senaste inträdet i en av spelets mest ikoniska plattformsserier. Det imponerade allvarligt på oss genom att erbjuda gripande kaotiska shootouts, spännande plattformsspel och en charmig historia. Gör inget misstag, det här är ett måste för PS5-ägare.

Poäng: 4,5 / 5

Mila Air Purifier hero

Mila Air Purifier är ett utmärkt tillbehör för alla hem i sommar. Det erbjuder ett urval av filter och några mycket smarta lägen som gör det möjligt att snabbt och tyst rengöra luften i vilken hemluft som helst.

Poäng: 4,5 / 5

Stihl SE 33 hjälte

Stihl 33 är en solid byggd, robust våt- och torrdammsugare. Under testningen fann vi att det erbjuder mycket sug och kan göra korta jobb med röriga jobb, kunna städa upp våta spill och torka lika.

Poäng: 4,5 / 5

Duux Whisper Flex Smart skrivbordsläge

Duux Whisper Flex Smart är den senaste fansen som passerar Trusted Labs. Under testningen imponerade den och erbjuder tyst och kraftfull kylning med den extra bekvämligheten med en snygg fjärrkontroll. Det är också en av de smartaste fansen på marknaden med en ansluten app som låter dig styra den med din telefon eller surfplatta.

Poäng: 4,5 / 5

Roborock H7 hjälte

Roborock H7 är ett medelstort vakuum med massor av kraft. Det lyckades blitz genom alla våra tester och levereras med en mängd smidiga magnetiska tillbehör och valfria smutspåsar som gör det till ett utmärkt alternativ för alla små till medelstora hem.

Poäng: 4,5 / 5

Philips Fidelio B97 lossnar

Philips Fidelio B97 är en förstklassig ljudfält som har massor av slag. Efter att ha gått grundligt igenom av expertteamet på Trusted Labs är vi glada att kunna bekräfta att du är ute efter en soundbar som verkligen gör filmer rättvisa, du kommer att kämpa för att göra bättre än Philips Fidelio B97.

Poäng: 4,5 / 5

Acer Chromebook Spin 513

Acer Chromebook Spin 513 är den första av två Chrome OS-bärbara datorer som passerar Trusted Labs den här veckan. Den armbaserade bärbara datorn är imponerad och erbjuder en tyst prestanda, en supertunn och lätt design och en fantastisk batteritid.

Poäng: 4,5 / 5

Acer Chromebook 314 4

Acer Chromebook 314 är Spins billigare syskon. Även om det inte erbjuder lika bra prestanda, med tanke på dess lägre kostnad, långa batteritid och anständig byggkvalitet, hittade vi fortfarande mycket att rekommendera det.

Poäng: 4,5 / 5

Sony WF-1000XM4 beröringsområde

WF-1000XM4 är de senaste trådlösa öronsnäckorna från Sony och efterträdaren till en av Trusted Reviews favorituppsättningar. Med en förfinad ny design, pålitlig brusreducering och branschledande ljudkvalitet, cementerade WF-1000XM4 återigen Sonys plats som den bästa hunden på den verkliga trådlösa marknaden under testning.

Poäng: 5/5

0 Shares