Betano: hur man registrerar sig + komplett guide

0 Shares

Betano är en av de viktigaste bettingplattformarna du kan hitta på internet. Erövrar fortfarande sitt utrymme i Brasilien, men med förmågan att göra bra vinster på dina insatser.

Du kan jämföra den med den mest populära sajten bet365. Båda tjänar samma syfte som är att underlätta ditt sportspel.

I den här artikeln hittar du:

Hur man satsar på Betano

För att börja placera dina spel måste du registrera dig på sajten, så att du kan njuta av alla vad som finns på plattformen.

Skapar en post

 1. Besök först Betting Betanos webbplats;
 2. Klicka på “Registrera” i det övre högra hörnet av webbplatsen;
 3. Ett flytande fönster dyker upp som föreslår att du registrerar dig med ett av de tillgängliga kontona för att dra fördel av Betanos insatser. Välj ett av alternativen eller registrera dig med din personliga e-post;Registrera dig med Betano med ett av de tillgängliga alternativen
 4. Efter att ha använt e-postmeddelandet som ett registreringsalternativ kommer webbplatsen att be dig ange personlig information som; Förnamn, efternamn, födelsedatum och kön. Efter att ha angett all din information, klicka på “Nästa”;
 5. Nästa pass kommer att fylla i din adress. Var säker, all personlig information som angetts på webbplatsen lagrades endast på webbplatsen och ingen annan kommer att kunna se denna information. Ange sedan ditt land, adress, stad, postnummer (postnummer) och mobilnummer med IDD och DDD. Klicka på “Nästa” för att fortsätta med registreringen på webbplatsen;
 6. Nu har den viktigaste delen kommit, att skapa ett användarnamn och lösenord för att komma åt sidan. Om möjligt, anteckna din inloggning och förvara den på en säker, väl skyddad plats som du kan komma åt senare. Med detta användarnamn och lösenord kommer du äntligen att ha tillgång till sidan och placera dina spel. Klicka på “Nästa” för att fortsätta igen;
 7. Ange ditt CPF-nummer och kryssa i rutan som bekräftar att du är över 18 år och har accepterat “Villkor och integritetspolicy”. Och slutligen, klicka på “Registrera”;
 8. I ditt mejl får du en aktiveringskod från Betano. Gå till din e-post, kopiera koden och klistra in den på sidan som ber om aktiveringskoden. Klicka på “Aktivera”.

Det är allt, du har skapat din registrering och kan göra din insättning för att satsa.

Hur man gör insättningar hos Betano Brasil

Efter att du har gjort din registrering och angett din inloggning har du tillgång till alla tillgängliga alternativ för att sätta in pengar hos Betano. Eftersom det är en utländsk sida var det att förvänta sig att vi inte skulle ha något nationellt alternativ tillgängligt, men det är där plattformens skillnad kommer in.

 1. På sajten hittar du Pix, Boleto, Itaú, Banco do Brasil, Bradesco, Caixa och många andra nationella alternativ för att göra dina insättningar.
 2. Välj ett av alternativen genom att klicka på “Insättning”. Minsta insättningsbelopp beror på det valda alternativet, var uppmärksam på beloppet när du gör en insättning.
 3. Välj det alternativ du vill satsa på och bekräfta sedan dina bankuppgifter för att sätta in pengar på sidan.

Hur man satsar på plattformen

Efter att ha loggat in och satt in pengar på sidan kommer du att kunna satsa på sidan och applikationen utan problem, kolla in det!

 1. I avsnittet “Sportvadslagning”, leta efter sporten du vill satsa på;
 2. Bläddra sedan bland tävlingarna och välj ett av de tillgängliga alternativen;
 3. Välj matchen för den sport du vill delta i med vadet;
 4. På eventet väljer du de kategorier som är tillgängliga. Välj den du vill ha. Ange nu summan du vill satsa;
 5. Om alla uppgifter är korrekta, tryck på “Satsa nu” för att bekräfta ditt spel. Vänta tills insatsresultaten äntligen får pengarna på ditt kontosaldo.

hur du tar ut dina pengar

När du har loggat in går du in i panelen “Mitt konto” och väljer alternativet “Transaktioner”. Klicka sedan på “Återkalla”.
Välj en av de tillgängliga betalningsmetoderna för att ta ut dina pengar. Välj uttagsbelopp, fyll i de begärda uppgifterna och fyll i det tills uttaget är bekräftat.

Betano-applikation

Ett mer praktiskt sätt att placera dina insatser, speciellt när du vill göra det i sista minuten, är att använda webbplatsens egen applikation. Kolla in hur du får det!

 1. Gå till Betano Betting-webbplatsen på din mobiltelefon;
 2. Längst upp till höger på sajten hittar du en förfrågan om att ladda ner appen. Klicka på “Ladda ner” för att slutligen ladda ner applikationen;Klicka på nedladdningsknappen för att ladda ner Betano-appen
 3. Efter att ha laddat ner och installerat applikationen på din mobiltelefon, öppna Betano-applikationen, klicka på “Logga in” och logga in på ditt konto, med din registrering skapad tidigare. Om du inte har en registrering ännu, tryck på “Registrera dig nu!” och gör din registrering.

Avatar av Bruno Rodrigues

Hej, jag är Bruno, älskare av teknik, spel och popkultur.

0 Shares