Beta 5 av iOS 14.7, macOS 11.5 och andra Apple-operativsystem

0 Shares

Beta 5 av iOS 14.7, macOS 11.5

Apple vänjer oss vid att lansera betaversioner lite sent, åtminstone här i Spanien, som är där vi skriver. I natt släpptes den femte betaversionen, inte av iOS 15 och de system som kommer i september, utan de mest omedelbara som t.ex. iOS 14.7 , iPadOS 14.7 , macOS Big Sur 11.5 , watchOS 7.6 och tvOS 14.7. Vi granskar nedan vad du bör veta om dessa versioner.

De senaste (penna) iOS 14-uppdateringarna och mer

Vi vet inte riktigt om de blir de sista, men säkert kommer de att vara nära att vara det. Sedan september förra året har vi inte slutat ta emot uppdateringar till iOS 14 och resten av operativsystemen som fortfarande är officiella idag på bekostnad av iOS 15, macOS Monterey och resten av mjukvaran som Apple presenterade i senaste WWDC 2021. De tidigare kommenterade är de redan i sina femte betaversionen , vilket gör användarna väldigt förbannade över deras officiella lanseringsdatum för allmänheten.

beta 5 ios 14.7

Den 20 maj släpptes de första betaversionerna av dessa versioner, 4 dagar innan iOS 14.6 och företaget till och med var officiella, de senare var de senaste som släpptes för allmänheten. Det är sant att eftersom det är de senaste versionerna måste det vara mycket försiktigt och att Apple i år faktiskt har behållit sin programvara i beta under lång tid, men att se hur stabila dessa versioner är, skulle det inte vara förvånande att nästa vecka eller nästa vi är redan med uppdateringarna tillgängliga för alla.

Nej, det finns inga relevanta ändringar i dessa betaversioner

Utöver några specifika förändringar som att ICA (Air Quality Index) kommit till länder som Spanien i Time-appen, hittar vi inte riktigt relevanta nyheter i dessa versioner. Faktum är att det är ytterligare en faktor som vilseleder när vi ser att de redan är i sin femte beta, så i slutändan kan allt bero på att Apple fortfarande håller dem på det sättet för att köpa tid i väntan på de stora versionerna som kommer på hösten .

top de novedades de ios 15

Vi kommer ihåg att de största nyheterna som vi kommer att få se i år kommer att finnas inom iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8 och tvOS 15 . Dessa versioner är i sin andra betaversion för utvecklare, eftersom de redan har aktiverat sina offentliga betaversioner. Det är vanligt att de versioner som släpps av Apple på sommaren alltid har så få förändringar på grund av de som kommer på hösten. De förväntas släppas i september , så om du förväntar dig stora förändringar på din iPhone, iPad och andra enheter måste du vänta några veckor till.

0 Shares