Beställningssidor för Nexus 7 och Chromecast finns nu på Google Play

0 Shares

Onsdagen den 24 juli 2013

Det är nästan lönedag och du vet att du bara dör för att överlämna din hårt intjänade green till Google. Om du är intresserad av den nya Nexus 7 eller den nya Chromecast, gå vidare till Google Play och bokmärka Nexus 7 -sidorna för när de går live. Även om alternativet att beställa inte är tillgängligt ännu kan du åtminstone titta på sidorna när enheterna går att ta tag i. Vi vet alla hur snabbt Google Play tenderar att ta slut på nya produkter. Beställningar är ännu inte tillgängliga, men det är ett bra ställe att hålla ett öga på om du vill vara en av de första att äga den.

Nexus 7 16 GB-modellen kommer att kosta dig bara $ 229, som kommer med en full HD-skärm, dubbla stereohögtalare, en fyrkärnig Snapdragon-processor, 2 GB RAM bara för att nämna några speciella höjdpunkter. För $ 269,99 kan du säkra 32 GB WiFi -modellen, och för alla som väntar på LTE -modellen har Google ännu inte bekräftat ett specifikt lanseringsdatum.

Om du är bra på surfplattan men vill köpa Chromecast -enheten kan du köpa den för $ 35. Länkar för beställningssidor hittar du nedan.

Spela länkar: Nexus 7 (32GB) | Nexus 7 (16GB) | Chromecast ($ 34,99)

Källa

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

0 Shares