Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

BenQ GW90QT 27″ och 32″ QHD ögonvårdsmonitorer lanseras i Indien

BenQ har introducerat sitt senaste erbjudande, GW90QT-serien av QHD-skärmar, i Indien. Dessa monitorer är designade för att säkerställa maximal effektivitet för alla uppgifter, samtidigt som de gör det enkelt att växla mellan enheter och arbetsaktiviteter.

Det är värt att notera att BenQ förra månaden också lanserade sin nya serie professionella monitorer, BenQ PD UA-serien.

BenQs GW90QT-serie av QHD-skärmar, tillgängliga i två storlekar – 27” och 32”. Denna vitfärgade monitor har mycket urskiljbara färgnyanser, kodningsläge och m-book-läge. Som en av de första monitorerna med 2K-upplösning i BenQs vanliga sortiment har GW90QT-serien en IPS-panel, QHD-upplösning och 99 % sRGB-färgomfång.

Det som skiljer GW90QT-serien är dess Eye-Care U-teknik, som inkluderar Brightness Intelligence 2 och en lågblått ljus plus-funktion med avståndspåminnelse. Den här tekniken hjälper till att hantera skärmtid och lindra påfrestningar på ögonen i mörka omgivningar, vilket gör den till ett idealiskt val för mjukvaruutvecklare som spenderar långa timmar med att stirra på en skärm.

GW90QT-serien erbjuder höjdjustering och vridrotation, vilket gör att användarna kan arrangera skärmen i bekväma och produktivitetshöjande orienteringar. Dess unika kodningsläge ökar produktiviteten i programmeringsarbetet genom att optimera kontrasten och mättnaden i det mörka läget, tillsammans med kompensation för färgsvaghetsläge och simulerat läsläge för e-papper.

Snabba specifikationer: BenQ GW90QT
 • Storlek: 27″ och 32″
 • Skärm: 2K QHD 75Hz skärm. IPS-panel, LED-bakgrundsbelysning, 2560×1440 upplösning, 1000:1 kontrastförhållande, 99% sRGB, 16:9 bildförhållande
 • Färger: 16,7 miljoner färger, 109 PPI, Anti-Glare Screen Coating, 350 nits ljusstyrka
 • Färgläge: Skötselläge, Kodning, ePaper, Spel, M-Book, Film, Standard, Användare
 • Stöder AMA, HDCP 1.4
 • Ljud: Brusfilterhögtalare (2Wx2), brusreducerande mikrofon, stöd för hörlursuttag
 • Effekt: 65W USB-C/Thunderbolt 3
 • Anslutningsmöjligheter: 1x HDMI (v1.4), DisplayPort (v1.2), USB-C (PowerDelivery 65W, DisplayPort Alt Mode, Data), DisplayPort out (MST), Daisy Chain Technology, USB-C och 3x USB 3.2
 • Ögonvård och TUV-certifikat: Flicker-freeLow Blue Light Plus, Color Weakness, ePaper, Eye Reminder och Brightness Intelligence Gen2 (BI Gen2)
 • Miljöstandarder: Energy Star 8.0, TCO Certified 9.0 och EPEAT Bronze
 • FW-uppdatering via USB
Prissättning och tillgänglighet

Du kan nu köpa BenQ GW90QT från Amazon.in och utställningslokaler till ett pris av Rs. 26 990 för 27-tumsmodellen och Rs. 34 990 för 32”-modellen, från och med idag. Dessa monitorer kommer också med 3 års garanti.

I en kommentar till lanseringen sa Rajeev Singh, VD för BenQ South Asia:

BenQ GW90QT bildskärmsserien hjälper dig att arbeta smart och njuta av livet. De har USB-C 65W strömförsörjning, brusfilterhögtalare och brusreducerande mikrofoner för tydlig kommunikation i alla miljöer. De har också ett mångsidigt tillbehörsskärmbasskydd GC01 som låter dig organisera dina skrivbordsartiklar eller visa dina byggstenar och tegelfigurer. Med dessa monitorer kan du göra mer med mindre krångel och roligare.