Belgien anvÀnder en AI som upptÀcker politiker som Àr distraherade i sina plenarsessioner

0 Shares

Artificiell intelligens kompositstrukturer mÄste vara mycket bra utvecklat och optimerat eftersom en dÄlig tillÀmpning av en maskin som anvÀnder detta system kan fÄ mycket dÄliga konsekvenser. Dess funktion Àr baserad pÄ att ta emot data och översÀtta den för att utföra vissa jobb.

Denna teknik kan vara en stor kostnadsbesparing för mÄnga företag eftersom arbete som tidigare utfördes av en person nu kan utföras av en maskin.

Artificiell intelligens, expanderar

Ett stort antal föremÄl och enheter anvÀnda artificiell intelligens, som nÀr du söker i webblÀsare, i personliga assistenter som Alexa eller till och med i de modernaste bilarna. Det anvÀnds för nÀrvarande i vissa stÀder för att upptÀcka positiva fall av covid-19.

Det börjar ocksÄ bli allmÀnt implementerat inom det militÀra omrÄdet, eftersom mÄnga robotar, drönare eller maskiner anvÀnds i denna teknologiska era i krig, med allt mindre traditionell utrustning.

IA

Dock, i Belgien ett artificiell intelligenssystem anvÀnds för nÄgot som aldrig tidigare skÄdats. Alla sessioner av den belgiska regeringen sÀnds via en live YouTube-kanal.

NÀr livesÀndningen vÀl har börjat, en programvara som fungerar tack vare ett artificiell intelligenssystem som ansvarar för upptÀcka dessa politiker som inte uppmÀrksammar frÄgan som diskuteras just dÄ.

En mycket anvÀndbar teknik

Detta fungerar till stor del pga teknik för ansiktsigenkÀnning . Men det Àr inte bara det, utan det upptÀcker ocksÄ smartphones i bilden, vilket tyder pÄ att nÄgon politiker anvÀnder den och distraheras av den.

Det som Àr mÀrkligt med det hÀr systemet Àr att nÀr en distraherad politiker upptÀcks gör tvÄ Twitter- och Instagramkonton automatiskt ett inlÀgg dÀr de distraherade politiker Àr taggad. Dessa konton heter @FlemishScroller pÄ Twitter och theflemishscrollers pÄ Instagram.

Reconocimiento ansiktsbehandling

Detta program fungerar tack vare ett programmeringssprÄk som heter Pytonorm, som har varit i drift sedan i mÄndags.

Naturligtvis Àr denna tillÀmpning av ett artificiell intelligenssystem en av de mest mÀrkliga som Àr kÀnda idag, men den ger fortfarande en anvÀndbar funktion som kommer att fÄ belgiska politiker att Àgna mer uppmÀrksamhet i sina plenarsessioner.

0 Shares