Bekräftat: Xiaomi Redmi Note 11 kommer att ha 120W laddning

Xiaomi kommer att presentera sin nya serie av smartphones Redmi Note 11 nästa torsdag den 28 oktober. Och i förhandsvisningar av funktioner som de vanligtvis släpper på sociala nätverk, bekräftade de idag att Redmi Note 11 Pro+ kommer att stödja 120W snabbladdning.

Bekräftelsen kommer två veckor efter den ökända informationsläckan Digital chattstation har avslöjat samma funktion på Twitter. Dessa laddningshastigheter kommer att vara en stor förbättring jämfört med Note 10-serien, som har betyg på 67 W i Kina och 33 W i sina globala versioner.

Till skillnad från den tidigare versionen är det troligt att 120W även kommer att nå internationella enheter, efter att Xiaomi 11T Pro kom med samma laddningshastighet förra månaden.

Banderoll som visar Redmi Note 11 med en 120W laddare

Redmi Note 11 Pro kommer att ha 120 Hz AMOLED-skärm

Xiaomi hade redan avslöjat i en annan teaser att de mest kraftfulla modellerna i raden, Redmi Note 11 Pro och Note 11 Pro+, kommer att komma med AMOLED-skärmar med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Standardversionen av Redmi Note 11 är också tillgänglig Det har bekräftats att den kommer att ha en LCD-skärm.

läs också: Refresh Rate vs Touch Sample Rate: Vad är skillnaden?

Genom att gräva djupare i detaljerna i de dyrare versionerna rapporterade teasern också att utöver uppdateringsfrekvensen på 120 Hz, kommer AMOLED-skärmen också att ha en 360 Hz pekfrekvens och DCI-P3 färgomfångstäckning, samt blått ljus reduktionsfunktion.

Likaså är det också uppenbart från teasern att skärmen kommer med en mittutskärning för att rymma din selfiekamera. Vad som är anmärkningsvärt är att de nya Redmi Note 11-seriens smartphones kommer att anta en platt kantdesign.

Relaterade Artiklar

Back to top button