Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Behringer T-BUDS är ett par aktiva brusreducerande äkta trådlösa hörlurar för $39

Tillverkaren av ljudutrustning Behringer har tillkännagett sina nya äkta trådlösa hörlurar. T-BUDS kommer med ANC för bara $39.

Behringer är kända för sin professionella ljudutrustning för inspelning och livemusiker. T-BUDS är inte företagets första riktiga trådlösa hörlurar, och släppte LIVE BUDS och TRUE BUDS tidigare i år, men de är de första med aktiv brusreducering. ANC är vanligtvis reserverat för exklusiva hörlurar för konsumenter, med ett pris som matchar, men Behringer prissätter T-BUDS till bara $39.

T-BUDS har två lägen för ANC. ANC ON riktar in sig på och minskar allt bakgrundsljud, medan Transparent-läget passerar genom omgivande ljud, så att du kan hålla dig medveten om din omgivning. 10 mm-elementen hoppas kunna leverera “full bas och detaljerade toppar”. Den kompakta och lätta designen, såväl som de tre storlekarna av silikonöronsnäckor säkerställer en stabil, bekväm och diskret passform. Hörsnäckorna är stänksäkra med IPX4-klassificering.

T-BUDS ansluter till din enhet via Bluetooth 5.0 och hanterar en stabil anslutning på upp till 10m (33ft). Den inbyggda mikrofonen är för samtal och röstassistenten. Pekpanelen på knopparna styr ström, musikuppspelning, volym, samtal, aktivera röstassistenten med mera. Batteriet ombord kommer att köras i 4 timmar på en laddning, medan laddningsfodralet ger ytterligare 12 timmar. Det kompakta fodralet laddas via USB-C.

Behringer T-BUDS har ännu inte nått online-återförsäljare, men du kan hitta en lokal Behringer-butik här.