Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Behringer meddelar att de sänker priserna på synthprodukter med upp till 60 %

Behringer har aviserat enorma prissänkningar på sina synthprodukter efter att problem med leveranskedjan fick priserna att hoppa över hela linjen.

Bristen på tillgång på halvledare har orsakat tillverkarna problem sedan Covid och andra faktorer störde globala leveranskedjor. Nu, Behringer har meddelat att de sänker priserna på alla sina synthprodukter tack vare det ökade utbudet.

Utbudet av halvledare, eller bristen på sådana, ledde till att tillverkare höjde priserna på sina syntprodukter. Moogs priser såg till exempel några av de högsta hoppen av alla tillverkare. Tack och lov verkar leveranskedjorna komma tillbaka på rätt spår och priserna faller.

Behringer tillkännager 60 % rabatt på synthprodukter

Som Synth Anatomy rapporterar, meddelade Behringer igår på sin Facebook om att sänka priserna på alla sina synthprodukter med 60%. De säger” [A]Eftersom halvledare blir mer tillgängliga och priserna sjunker, kan vi öka produktionen.”

Kolla in hela uttalandet nedan.

Upp till 60 % prisreduktion på alla våra syntar. När halvledare blir mer tillgängliga och priserna sjunker kan vi öka produktionen. I linje med vårt löfte att dela våra besparingar med dig, är vi verkligen glada över att sänka våra priser med upp till 60%. Kolla in priserna på våra Superpartners webbplatser och njut av besparingarna. Tack för allt ditt stöd och lojalitet. Du är anledningen till att vi älskar det vi gör.

Behringer

Du kan se att priserna redan har fallit på alla synthprodukter.

Synth Anatomy noterar att Behringer Eurorack GO-fodralet har sjunkit till $249 från $329, vilket faktiskt är det ursprungliga priset. Samtidigt har många Eurorack-moduler fallit i pris medan Roland 100-kopiorna också är tillgängliga till lägre priser. Till exempel är Behringer 130 Dual VCA nu €78 istället för €109, 305 EQ/Mixer/Output nu €85 från €109. Kolla upp Synth Anatomys ursprungliga inlägg för hela brytningen!

Det är en glad dag för synthfans. Priserna steg för ganska länge sedan och vi väntar fortfarande på att de ska falla över hela linjen. Men Behringer är här och gör just det, och jag vet att detta kommer att väcka hopp hos många andra som det har gjort mig.