Behov av hastighet: Inga grÀnser: Tips & tricks utan att anvÀnda pengar

0 Shares

Den hÀr guiden gÄr igenom nÄgra anvÀndbara tips och tricks för att fÄ ut det mesta av Need for Speed: No Limits, utan att spendera dina hÄrt förtjÀnade riktiga pengar. Det drabbade mobilspelet Àr utan tvekan den ultimata street racing-upplevelsen nÀr det gÀller mobilspel. Den har nÄgra av de bÀsta grafiken i alla Android- eller iOS-spel, miljoner spelare och mer anpassning Àn de flesta. Det Àr dock svÄrt att spela och fullt av köp i appar.

Need for Speed: No Limits har utropats som ett av de bÀsta Android- och iOS-spelen 2015, och grafiken och spelet visar verkligen att det Àr vÀrt titeln. Problemet Àr dock att det finns fem olika valutor i spelet, massor av timers som kommer i vÀgen för att njuta av den snabba trottoaren och tillrÀckligt med köp i appen för att nÀstan alla kommer att spendera nÄgra dollar för att verkligen njuta av det .

Det finns otaliga hackar över hela Facebook och YouTube, men mÄnga av dem kommer att fÄ dig förbjuden, och racers kommer att förlora allt. Följ istÀllet nÄgra av vÄra snabba steg, tips och förslag för att fÄ minst tre bilar, börja samla in fler eller spara biljetter och lÄdor lÀngs vÀgen. AnvÀnd allt detta för att fÄ sÄ mÄnga ritningar som möjligt för att lÄsa upp fler bilar och njuta av Need for Speed.

Det finns mycket mer att behöva för hastighet: inga grÀnser Àn att bara tjÀna pengar och anseende. Och Àven om de Àr viktiga, Àr det lika viktigt att lÀra sig att tempo sjÀlv, behÀrska drev runt hörnen, dra ut andra bilar och anvÀnda din boost ut ur hörnen. Att jÀmna ut Àr ocksÄ nÄgot att hÄlla ett öga pÄ, vilket vi kommer att förklara nedan. Du mÄste behÀrska allt detta om du vill vinna lopp, spara pengar och lÄsa upp fler delar för att göra den snabbaste bilen pÄ vÀgen.

I början

Detta spel Àr fullt av köp i appen. Det Àr gratis att spela, men sÄ smÄningom tar timern slut och tÀvlande kommer att spendera mer tid pÄ att vÀnta Àn att faktiskt spela. Om du inte spenderar guld eller nÄgon av de andra valutorna i spelet att spela. Det Àr det vÀrsta du kan göra. Ibland mÄste spelare stÀnga av sin telefon eller surfplatta, lÄta timern ÄterstÀllas och sedan ÄtergÄ till racing. Spendera inte guld eller pengar pÄ timern eller pÄ brÀnsle om du kan hjÀlpa det.

Först Àr det viktigaste att ta de tvÄ gratisbilarna, börja vinna lopp, spara pengar, lÄdor och biljetter och arbeta mot en tredje och till och med en fjÀrde bil. Anledningen till detta Àr att kvantitet Àr bÀttre Àn kvalitet, i början. Senare vill du bygga den snabbaste bilen pÄ gatan, men i början ju fler bilar som finns, desto fler tÀvlingar Àr öppna. Vilket möjliggör mer övning, försök och tjÀnar viktiga saker. Först vill du ha bilar, men uppgradera inte dem alla. De kommer att lÄsa upp fler tÀvlingar och sÄ smÄningom har du mycket att göra, och tillrÀckligt med guld, ritningar eller kontanter för att fÄ en riktig gata-vÀrdig bil.

Racers kommer snabbt att göra motsatsen till titeln och hamna i grÀnser. MÄnga av dem. Du kommer att ha slut pÄ tiden, har inga pengar eller guld eller har inte tillrÀckligt med bilar och nya banor för att tÀvla för att tjÀna vad du behöver. Det Àr vad utvecklarna vill ha, och du kommer att spendera riktiga pengar.

Skaffa istÀllet sÄ mÄnga genomsnittliga bilar som möjligt och lÀr dig att tÀvla med de bÀsta av dem. TÀvla i sÄ mÄnga speciella evenemang som möjligt (utan att spendera för mycket pengar) eftersom vinnarna ofta belönas med en bil. Med det öppnar sig fler lopp, vilket ger oss mer att göra och fler sÀtt att tjÀna pengar och anseende. Det handlar om att ha sÄ mÄnga alternativ som möjligt till en början, inte dra nytta av inköp och göra den snabbaste bilen runt.

LÀr dig att tÀvla

Naturligtvis Àr detta ett racingspel, sÄ du vill lÀra dig att tÀvla. Detta Àr inte en simulator, det Àr ett racingspel i arkadstil. Vilket betyder att ju galnare du Àr, desto bÀttre. NÀstan trÀffa andra bilar, fÄ enorm luft, anvÀnd boost som kommer ut ur hörnen och kör eller kör som en galen man som bara stal en bil. Du tjÀnar mer pÄ det hÀr sÀttet.

Alla kommer att spela olika, men om du inte vill spendera riktiga pengar vill du lĂ€ra dig grunderna direkt frĂ„n porten. Bli riktigt bra pĂ„ att driva runt i hörnen, dra ut andra bilar (luftflödet minskar) för att gĂ„ snabbare och anvĂ€nd boost (genom att svepa upp) direkt ur hörnen efter en drift. Du kanske ocksĂ„ vill spara boost för raka linjer, men det finns inte sĂ„ mĂ„nga. SĂ„ glida genom svĂ€ngarna, bli galna, bli “nĂ€stan missade” ofta genom att knappt sakna andra bilar och fĂ„ lite luft. Detta kommer att öka ditt rykte, öka mĂ€taren, tjĂ€na pengar och andra saker. I början handlar det om att lĂ€ra sig tĂ€vla, och tĂ€vla hĂ€nsynslöst medan man fortfarande vinner. MĂ„nga vet inte att du kan driva i No Limits, men behĂ€rskar det för att tjĂ€na mer pengar per lopp. Svep ner i nĂ€rheten av hörn för att glida och glida vid högsta hastighet.

SkÀrmdump 2015-11-30 kl.11.26

AnvÀnd dessa boosts för att jÀmna ut backend och fÄ kontroll efter att ha drivit runt hörnen, och fÄ sÄ mycket fart som möjligt. BehÀrska detta och börja sedan spela om nivÄer. Spela om tidiga nivÄer sÄ ofta som möjligt. I slutÀndan fÄr alla dessa omspelningar och lÀrande dig mer rykte, och Ànnu viktigare, extra pengar. Spara detta till en annan bil eller ritningar, som nÀmns ovan, eftersom det lÄser upp fler alternativ och tÀvlingsbanor. Fastna inte med tvÄ snabba bilar, annars kommer du att spendera riktiga pengar alldeles för ofta.

Valuta i spelet

Need for Speed ​​Àr gratis, men du kommer att vara begrĂ€nsad med timers, brĂ€nsle och andra saker riktigt snabbt. Du mĂ„ste veta hur du ska hantera allt pĂ„ ett klokt sĂ€tt, för att fĂ„ ut det mesta. Det finns faktiskt fem olika valutor i spelet, alla som du vill spara sĂ„ mycket av som möjligt och till en början spendera det minsta.

  • Kontanter – Kontanter Ă€r den viktigaste valutan. AnvĂ€nd detta för att köpa lĂ„dor frĂ„n lastningsanlĂ€ggningarna och installera delar för att göra en snabbare bil. AnvĂ€nd endast detta för att köpa delar, och inget mer, för du behöver det.
  • Guld – Det kommer inte lika mycket som kontanter, men guld Ă€r lika viktigt eller Ă€nnu viktigare. Guld kan anvĂ€ndas för att Ă„terstĂ€lla timers, Ă€ndra delar, fĂ„ bĂ€ttre odds pĂ„ tĂ€vlingsdagen och mer. NĂ€r du trĂ€ffar en vĂ€gg Ă€r guld det du behöver. Det Ă€r ocksĂ„ vad riktiga pengar frĂ„n köp i appen ger dig, sĂ„ spendera det klokt och sĂ„ lite som möjligt.
  • Trophy, Event och Mod Shop Points – De andra tre Ă€r alla valuta pĂ„ ett sĂ€tt, och lika viktigt, men pĂ„ olika sĂ€tt. Racers kan fĂ„ exklusiva delar med trofĂ©poĂ€ng, som bara kan spenderas pĂ„ turneringsmarknader. EventpoĂ€ng tjĂ€nas genom att delta i evenemang. BĂ„da dessa vill du spara sĂ„ mycket av som möjligt. Mod Shop Ă€r bara för utseende, och vi kan hantera det senare.

Kontanter och guld kan tjÀnas genom att jÀmna ut, vinna lopp och köra som en galen man pÄ hÀmnd. Att bara anvÀnda kontanter för delar betyder att jag har nÄgra hundra tusen kvar nÀr jag behöver det, snarare Àn att spendera slarvigt och sluta behöva guld senare. Om du spenderar pengar pÄ lÄdor, se vad det erbjuder först och se till att det kommer att gynna dig och dina bilar. Om du klickar pÄ nÄgon bil eller lÄda i kajen visas allt det har att erbjuda, sÄ var strategisk och ta dig tid.

AnvÀnd guld för att utöka ditt reservdelsgarage eller blÀddra över kort för att hitta ritningar och specialdelar för din resa. Spendera aldrig det pÄ timers. Spela ett annat spel, eller tÀvla nÀr du vet att du kommer att höja dig, vilket omedelbart ger dig en full tank med brÀnsle och ÄterstÀller timers.

NivÄ upp

Om du inte vill spendera riktiga pengar för att spela, eller sitta och vÀnta pÄ timers, var mycket uppmÀrksam pÄ att höja upp. Varje gÄng du planerar upp gÄr brÀnsletimern till full. SÄ gör inte detta i slutet av en spelsession, eftersom det kommer att slösas bort.

Strategiskt hÀvda rep, spela om gamla lopp och spara de stora nya tÀvlingarna nÀr du Àr nÀstan för sent och nÀstan redo att höja dig. TÀvla sedan, kör galen, nivÄ upp och fÄ en full brÀnsle. HÄll alltid ett öga pÄ den lilla nivÄn upp cirkeln, eftersom detta kommer att spara dig frÄn att spendera pengar mer Àn du vet.

andra tankar

Det finns nÄgra andra saker jag har mÀrkt efter ett tag att spela, som alla borde vara medvetna om. För det första, tÀvla i turneringar nÀr du har fastnat eller Àr för sent. Den anvÀnder biljetter, snarare Àn brÀnsletimern, och den laddas med en annan hastighet. Gör en turnering eller tvÄ, kom sedan tillbaka sÄ fÄr du en ÄterstÀllningstimer, eller till och med nivÄ-up och fyll upp brÀnslestÄngen igen.

Spendera biljetter till turneringar ofta, Àven om du inte tÀnker vinna. Turneringar delar ut priser Àven nÀr du tappar. Liksom bilar, som lÄser upp fler serier eller spÄr, vilket ger förare mer att göra istÀllet för att sitta fast och frestas att spendera riktiga pengar.

Inga grÀnser-marknaden

Och slutligen, anvĂ€nd “Easy Drive” -brytaren högst upp. Detta lĂ„ter i huvudsak Need for Speed ​​spela sig sjĂ€lv. NĂ€r du Ă€r hemma i soffan eller behöver ta en paus, lĂ„t den spela för dig och tjĂ€na lite pengar. Du kommer förmodligen att förlora nĂ„gra tĂ€vlingar, men du kan ocksĂ„ vinna nĂ„gra. För de som har fastnat och inte vet vad de ska göra nĂ€sta gĂ„ng, gör turneringar eller fokusera enbart pĂ„ ritningar. Att tjĂ€na ritningar lĂ„ser upp fler saker, fler delar och Ă€nnu fler bilar. Du vill öppna spelet minst en gĂ„ng om dagen och samla in eller öppna gratislĂ„dorna sĂ„ ofta som möjligt.

SkÀrmdump 2015-11-30 klockan 28.26

Spelet Ă€r starkt baserat kring anvĂ€ndare som spenderar pengar och hamnar i grĂ€nser. Det Ă€r motsatsen till titeln, men om du spelar smart, kör snabbt och anvĂ€nder Black Market effektivt kommer du sĂ„ smĂ„ningom till toppen. Det Ă€r en grind och kan ibland vara frustrerande, men spĂ€nningen med att vinna, anpassa dina Ă„kattraktioner och fantastisk grafik gör det hela vĂ€rt det. Åtminstone enligt vissa. Om du har nĂ„gra tips för att fĂ„ ut sĂ„ mycket som möjligt av Need for Speed: No Limits, slĂ€pp dem i kommentarerna nedan.

0 Shares