Beats Studio Buds: vad vi vet om de ryktade Apple-öronsnÀckorna

0 Shares

Beats Studio Buds kan vara de kommande trĂ„dlösa öronsnĂ€ckorna frĂ„n det Apple-Ă€gda varumĂ€rket – och de kan lanseras snart, med en betydande lĂ€cka som ger oss vĂ„r första titt pĂ„ de nya öronsnĂ€ckorna.

Vi förvĂ€ntade oss inte att se ett nytt par Beats-hörlurar – men information om Studio Buds upptĂ€cktes i Apples senaste beta-programvara för tvOS och iOS, vilket avslöjade att de nya öronsnĂ€ckorna sannolikt kommer att komma med aktiv brusreducering.

UpptÀckt av MacRumors och 9to5Mac avslöjade programvaran till och med bilder och animationer av de Ànnu inte tillkÀnnagivna öronsnÀckorna, och det ser ut som att enheterna kommer att finnas i rött, vitt och svart.

Senast publicerade basketstjÀrnan LeBron James foton pÄ sin Instagram av hur han ser ut att ha pÄ sig de kommande riktiga trÄdlösa öronsnÀckorna, och nya bilder som skickats till Taiwans databas för National Communications Commission (NCC) har lÀckt ut online. FortsÀtter sportstjÀrnorna pÄ Instagram-temat, nu har fotbollsspelaren Alex Morgan sett ett par.

Det har gÄtt ett tag sedan Beats lanserade ett par Àkta trÄdlösa öronproppar. Powerbeats Pro erbjöd en sportvÀnlig design och Apple-vÀnliga anslutningsfunktioner, och vi trodde det troligt att företaget skulle slÀppa en uppföljning inom en snar framtid.

Den sĂ„ kallade Powerbeats Pro 2 har dock inte materialiserats – och det ser nu ut som att Beats Studio Buds blir nĂ€sta modell för att gĂ„ med i AirPods och AirPods Pro i Apples sortiment av trĂ„dlösa öronsnĂ€ckor.

Apple har Ànnu inte bekrÀftat förekomsten av Studio Buds, men baserat pÄ lÀckorna och ett nytt utseende av Buds i en nyligen registrerad FCC-arkivering upptÀckt av MacRumors, ser det ganska sÀkert ut att Studio Buds kommer fram snarare Àn senare.

HÀr Àr allt vi vet om Beats Studio Buds hittills.

Kom till saken

  • Vad Ă€r dem? NĂ€sta Beats Ă€kta trĂ„dlösa öronproppar.
  • NĂ€r slĂ€pps de? Det kan vara mycket snart.
  • Hur mycket kostar de? Sannolikt cirka 250 $ / 220 ÂŁ / AU $ 350.

SlÀppdatum för Beats Studio Buds

Medan Apple Ă€nnu inte har bekrĂ€ftat förekomsten av Beats Studio Buds – eller till och med om det kommer att bli deras officiella namn – var den senaste lĂ€ckan tillrĂ€ckligt stor för att antyda att öronsnĂ€ckorna kommer att lanseras snart, kanske till och med i juni.

Om inte Apple bestÀmmer sig för att slÀppa öronsnÀckorna via ett e-postmeddelande, som det gjorde med meddelandet att Apple Music kommer att erbjuda högupplöst ljud utan extra kostnad, Àr nÀsta möjliga slÀppdatum pÄ WWDC 2021 den 7 juni.

Det Ă€r hĂ€r vi förvĂ€ntar oss att fĂ„ vĂ„r första officiella titt pĂ„ nĂ€sta stora programuppdateringar för iOS, watchOS och mer – och det kan vara en bra tid för Apple att lansera ny hĂ„rdvara.

Det skulle ocksĂ„ sammanfalla med den förvĂ€ntade utgĂ„van av iOS 14.6 – det var dĂ€r koden för Studio Buds upptĂ€cktes.

Du kan kolla in en animering av Beats Studio Buds nedan, som publicerades pÄ Twitter av MacRumors-bidragsgivaren Steve Moser:

Se mer

Beats Studio Buds pris

Vi förvÀntar oss att Beats Studio Buds kommer med en liknande prislapp som Powerbeats Pro, som kostar $ 249 / £ 219 / AU $ 349 vid lanseringen.

Det Àr ganska dyrt för ett par Àkta trÄdlösa öronproppar, sÀrskilt enheter som saknar aktiv brusreducering; men baserat pÄ den senaste lÀckan Àr detta en funktion som vi kommer att se med Studio Buds.

Beats Studio Buds design

Baserat pÄ bilderna som avslöjas i tvOS och iOS beta kommer Beats Studio Buds att finnas i tre fÀrger: rött, svart och vitt.

Det verkar inte finnas nĂ„gra utskjutande stjĂ€lkar som vi ser pĂ„ AirPods och AirPods Pro, med Beats Studio Buds med rundade höljen – de Ă€r nĂ€stan urtavla i form, med en Ă„s pĂ„ utsidan som har Beats-logotypen.

Det verkar som om de kommer med silikonöronproppar som AirPods Pro – men till skillnad frĂ„n Beats sista sanna trĂ„dlösa öronsnĂ€ckor, Powerbeats Pro, verkar inte Studio Buds ha öronkrokar.

Vi har sett de trÄdlösa öronsnÀckorna dyka upp i förvÀg i olika Instagram-inlÀgg, inklusive en frÄn den amerikanska fotbollsstjÀrnan Alex Morgan.

Beats Studio Buds funktioner

Vi vet inte mycket om vilka typer av funktioner vi kan förvÀnta oss av Beats Studio Buds, men 9to5Mac kunde dechiffrera lite information i iOS 14.6 beta.

Enligt 9to5Mac kommer Beats Studio Buds med ett Apple-chip som erbjuder omedelbar parning, tillsammans med Hey Siri-funktionen vi har sett med AirPods och AirPods Pro.

Dessutom verkar det som om aktiv brusreducering ocksĂ„ kommer att finnas pĂ„ Studio Buds – de första Beats Ă€kta trĂ„dlösa öronsnĂ€ckorna som gör det.

Det finns dock ingen information om vilken typ av ljudmaskinvara vi kan förvÀnta oss av Studio Buds.

Beats Studio Buds verkar inte ha öronkrokarna som ses pÄ Powerbeats Pro (bilden).

Beats Studio Buds: vad vi vill se

Medan vi vÀntar pÄ att mer information om Beats Studio Buds ska dyka upp, har vi varit upptagen med att drömma om alla de funktioner vi vill se frÄn nÀsta Beats-öronsnÀckor.

Anpassningsbart ljud

De sista trÄdlösa öronsnÀckorna frÄn Beats, Powerbeats Pro, skakade bort Beats rykte för alltför basaktigt ljud och erbjuder en mer neutral ljudprofil. Medan vi gillade ljudkvaliteten som de ursprungliga knopparna erbjuder, blev vi besvikna över att Apple inte gav nÄgot sÀtt att Àndra EQ-instÀllningarna, vare sig via en app eller genom en serie förinstÀllda ljudprofiler. En medföljande app med en anpassningsbar EQ skulle ge Beats Studio Buds anvÀndare möjlighet att anpassa ljudet av sina knoppar, justera basen, mids och diskant exakt efter deras smak.

Stöd för högupplöst ljud

Nu nÀr Apple Music erbjuder högupplöst ljud utan extra kostnad för prenumeranter, vill vi se att företagets nÀsta öronsnÀckor kommer med nödvÀndig hÄrdvara och programvara för att stödja detta.

Just nu stöder alla modeller av AirPods bara AAC-codec nĂ€r de Ă€r anslutna till en iOS- eller iPadOS-enhet, medan det nya förlustfria Apple Music-formatet Ă€r kodat i ALAC. Kort sagt, utan ALAC-stöd inbyggt i hörlurarna, kan AirPods inte sĂ€nda högupplöst ljud – och en ny modell i form av Beats Studio Buds utgör den perfekta möjligheten att rĂ€tta till detta.

En högre IP-klassning

IPX4 vattentĂ€ta betyg som erbjuds av Powerbeats Pro var bra, men vi tror att Apple kunde göra bĂ€ttre med sina nĂ€sta Beats trĂ„dlösa öronproppar. En IPX4-klassificering innebĂ€r att Powerbeats Pro kan ta lite svett, kanske ett oavsiktligt stĂ€nk frĂ„n en vattenflaska eller nĂ„gon som hoppar i poolen – men förestĂ€ll dig hur bra det skulle vara om du kunde ta de nya Studio Buds simning?

LĂ„ng batteritid

Apples aktuella öronsnÀckor har ganska genomsnittliga batterilivslÀngder. Modeller som Lypertek PurePlay Z3 har visat att Àkta trÄdlösa öronproppar kan vara lÄngvariga, sÄ vi ser ingen anledning att Studio Buds inte skulle göra detsamma.

0 Shares