Beats Fit Pro är prissatt som AirPods 3 och fler funktioner

0 Shares

Om AirPods 3 kostar $180 (i USA) och har ingen aktiv brusreducering (ANC), den nya Beats-releasen, Beats Fit Pro anlände idag (01) kostar U$ 200, men med ANC och även med rymdljud.

Läs även: Recension Beats Studio Buds: utmärkt TWS-headset, men till Apples kostnad

De nya Beats TWS-hörlurarna kommer även med små vingformade stavar som ökar säkerheten och håller hörlurarna på även under träning. Dessutom är den vatten- och svettbeständig (IPX4).

Beats Fit Pro kommer med rumsligt ljud med head tracking för musik, filmer och spel. Dessa drivs av samma Apple H1-chip som AirPods och stöder några av samma funktioner, inklusive Audio Sharing, som gör att två hörlurar kan anslutas till samma telefon (du kan till och med blanda Beats och AirPods).

Beats Fit Pro är prissatt som AirPods 3 och fler funktioner 1

Enbart telefonerna kan spela i 6 timmar med ANC eller Transparency-lägen påslagna, 7 timmar om du inaktiverar dem. Laddningsfodralet kan ladda knapparna upp till tre gånger och stöder snabbladdning – 5 minuters laddning räcker för 1 timmes uppspelning.

Laddning sker via en USB-C-anslutning. Som jämförelse varar AirPods 3 i 6 timmar (det är naturligtvis ingen ANC), men fodralet kan ladda dem fyra gånger.

beats passar proffs rosa

Den kommer också med tre storlekar av silikongummi och du kan använda Fit Test-funktionen i iOS och Android supportappar för att säkerställa en korrekt passform för optimal akustisk tätning.

Den adaptiva EQ-funktionen kommer automatiskt att justera de låga och mellanliggande frekvenserna efter dina öron.

Beats Fit Pro kan beställas i USA idag för $200, leveranserna börjar på fredag ​​(5 november). Det finns fortfarande inga nyheter om hans ankomst till Brasilien.

0 Shares