Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

BeanTech, ClearPC, SunBeam och Logisys: Another Look at the Acrylic Arena

Introduktion

För lite över ett år sedan tittade vi på 3 klara akrylfodral från ClearPC, C3 och BeanTech i vår första genomskinliga PC-fodral. På den tiden höll dessa så kallade tydliga fall bara upp och började skapa en nisch på marknaden för skrivbordsfodral. Tillverkare av dessa akryler riktar sina produkter mot fanatiker som har en smak för “modding” med skräddarsydda delar från neonbelysning till datakablar som lyser i mörkret.

Ett år och några senare har vi haft förmånen att ta en titt på 4 nya klara akrylfodral från BeanTech, ClearPC, SunBeam och Logisys. Med tiden har dessa tillverkare tagit hänsyn till kundernas åsikter och förbättrat deras tillverkningsprocesser såväl som deras design.

Det första fallet som vi tittade på är ett från Logisys Computer, Inc. Det finns bara 2 tydliga fall i hela Logisys produktlinje, men de är båda värdiga konkurrenter. Vi hade en chans att titta på CS888CL, som har en prislapp på cirka $85. CS888CL har många funktioner som stärker dess konstruktion såväl som plats i raden.

Nästa fall som vi hade en chans att arbeta med är den hemliga agenten från ClearPC. Designen på denna akryl var ovanlig eftersom den var formad som en portfölj med ett handtag som matchade. Den hemliga agenten designades med största sannolikhet för att låta en LAN-partist enkelt transportera sin speldator i ett elegant, självmoddat fodral. Vi kommer att titta på de positiva och negativa aspekterna av denna portföljdesign.

Trea i vår sammanfattning är SunBeam LAC-UVT. Denna akryl kom isär och tog cirka 2 timmar att montera på grund av viss förvirring med skruvstorlekar och deras korrekta placeringar. Instruktionerna var något detaljerade i var alla de inkluderade delarna skulle fästas, men eftersom SunBeam Technologies bestämde sig för att använda cirka 8 olika typer av skruvar för att hålla ihop fodralet blev det lite komplicerat. Till slut lyckades vi slutföra uppgiften och var nöjda med resultatet.

Vårt sista fall i denna tydliga sammanfattning är BeanTech BT-85. Detta genomskinliga fodral var det enda av alla dessa chassin som hade en avtagbar/skjutbar moderkortsfack. BT-85 var också det enda chassit med hårddiskar i gummi, som absorberar alla stötar som skulle kunna påverka monterade hårddiskar negativt.