BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA Juliuppdatering: Mission Ignition för Erangel, 90fps för fler enheter, TESLA-partnerskap

Efter den officiella lanseringen av BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA tidigare denna månad har skaparen KRAFTON tillkännagett Mission Ignition Mode och ett partnerskap med TESLA som en del av juliuppdateringen. Det klassiska läget har också uppdaterats för att inkludera ett helt nytt vapen, MG3, samt en ny funktion för att kasta medicinska föremål till dina lagkamrater i dessa kopplingssituationer. Den här veckan tillkännagav företaget att det har 16 miljoner aktiva användare, 34 miljoner registrerade spelare och 2,4 miljoner samtidiga toppspelare.

MG3, som kan ta upp till 6X räckvidd och inga andra tillbehör, är ett lätt maskingevär som kan erhållas med luftdroppar medan man spelar klassiska kartor förutom Karakin. Istället kommer nu M249, som tidigare var airdroppad, att dyka upp direkt på kartan för loot.

En mängd funktioner har introducerats för att göra spelet bättre, säger företaget. För första gången kan gyroskopets känslighet ändras, Third-Person Perspective (TPP) kameravinklar kan ställas in och ammunitionsindikatorer möjliggör mer finess i strategin. 90FPS stöds nu på en mängd nya enheter, medan ett grafiskt alternativ lägre än jämnt har lagts till för avancerade enheter.

Sandflaskbyten har lagts till i sektionen Evenemang som en free händelse. Spelare kan genomföra utmaningar för att tjäna sandflaskor, som de sedan kan byta mot fina priser! Några helt nya evenemang har lagts till i mixen, inklusive Damage Missions, Movement Missions och, i linje med temat, helt nya Mission Ignition Events.

KRAFTON tillkännagav också Royale Pass Month-systemet, RPM1 för den första månaden, för BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA i denna uppdatering. Varje Royale Pass Month varar i en månad, prissatt till en kostnad av 360UC, med den högsta rankningen som kan uppnås begränsad till 50. I linje med spelarnas feedback belönar införandet av Challenge Point System spelare för positivt beteende som att inte sluta, inte använder vänlig eld eller går AFK.

Mission Ignition läge

Det nya Mission Ignition-läget kommer att ha sex stora platser på Erangel-kartan som kommer att omvandlas till forsknings- och energianläggningar. Spelare kommer att kunna njuta av en helt ny metod för att taktiskt manipulera spelet med tillägg av stridsfunktioner som patrullrobotar, informationssamlare. Den automatiska Hyperline som transporterar spelare är en annan iögonfallande funktion.

TESLA-partnerskap

Med denna uppdatering kommer BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA också att ha ett samarbete med TESLA. Attraherad av de tekniska språng som görs på Erangel har Tesla installerat sin Gigafactory på fyra fasta platser över kartan. Spelare kan gå in i Gigafactory och se produktionen av en Tesla Model Y från början till slut. De kan sedan köra iväg i sin nya bil och även uppleva den banbrytande autopilotfunktionen som finns i alla Tesla-fordon. En självkörande Tesla Semi kommer också att leka slumpmässigt på landsbygdsvägar och automatiskt köra längs specifika rutter. Spelare kan skada Semin för att tvinga dess förrådslådor att släppa och få stridsförnödenheter.

Clan Clash

Med Clan Clash kan klaner slåss mot varandra i en strid varannan vecka och få Clan Points. Man kommer att se till att klaner har liknande aktivitetsnivå innan de ställs mot varandra. Varje evenemang kommer att avslutas med att individuella och klanbidrag summeras för att kröna en vinnare med fantastiska belöningar.

BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA är tillgängligt på Google Play Butik för Android. Företaget har ännu inte avslöjat detaljer om iOS-versionen av spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button