Batteriproblem på iPhone efter uppdatering till iOS 14.6

0 Shares

Batteriproblem på iPhone efter uppdatering till iOS 14.6

iOS 14.6 har varit bland Apple iPhone-användare i bara några dagar och, till ingens förvåning, översvämmas webben med klagomål från dessa Apple-märkeskunder som hävdar att den nya programvaran tömmer batteriet på deras telefoner på ett sätt som är alarmerande.

Den här uppdateringen släpptes i slutet av maj med den stora nyheten om bland annat stöd för Apple Card Family, Apple Podcasts och ändringar relaterade till AirTag. Naturligtvis har den också som mål att lösa problem med prestanda men, mot förväntningarna, har det slutat med att generera mer motbjudande. Vissa användare klagar på Reddit att deras iPhone var 70 procent uttömd över natten, medan andra hävdar att deras telefoncell fortsatte att tömmas även när den lämnades att ladda över natten.

batteri iPhone

Apples eviga problem med batterier

Användare vänder sig också till Apples supportforum för att klaga på detta iOS 14.6 batteriproblem , där de rapporterar “överdriven” strömförbrukning efter uppgradering till den nya versionen av operativsystemet. Problemet reproducerar oss endast och uteslutande på natten eftersom andra användare hävdar att deras 2018 iPhone XS-batteri töms cirka 30 procent på morgonen även efter att det har laddats helt innan de somnar.

Det som är slående med fallet är att det inte är ett batteriproblem som bara påverkar en iPhone-modell utan att mjukvaran orsakar huvudvärk för alla användare lika. En iPhone 12-användare klagade över att hans telefons batteri steg till bara 30 procent även efter att den hölls laddad över natten och att den “fortsätter att rinna ur.”

iphone 12 batteri

Vems fel är det?

Apple har ännu inte insett problemet och erbjuda en lösning, men det finns redan flera användare som genom olika forum verkar ha hittat ursprunget till detta irriterande batterifel i iPhones med iOS 14.6 .

Det verkar som att problemet kan vara relaterat till tillägget av AirTags för att hitta mitt nätverk. “Många har sagt att när de lade till en AirTag blev batteritiden lidande. Men han insåg också att AirTag-platsmedvetenhet också lades till alla 14,6” iOS-enheter, hävdar olika användare.

Hur som helst, det återstår bara att vänta på ankomsten av iOS 14.7 , Apples svar och uppmuntrar dig att, om du får meddelandet om uppdatering, ignorera det.

0 Shares