Batteriproblem på din Apple Watch Series 7? Uppdatera nu!

Batteriproblem på din Apple Watch Series 7? Uppdatera nu!

watchOS 8.1.1, för närvarande exklusivt för Series 7

Som vi redan berättat för dig är snabbladdningen av Apple Watch närvarande i denna nya generation som lanserades på marknaden för bara några veckor sedan. Men många användare hade rapporterat problem när de upplevde långsammare laddningar än vanligt med denna enhet, trots att du använder rekommenderade tillbehör för den.

Det fanns också en rad andra olägenheter i detta avseende, såsom intermittenta belastningar. Kort sagt, ett kompendium av problem som, även om de inte utvidgades till alla enheter och inte var särskilt frekventa hos de drabbade, fortfarande är ett relevant problem. Av denna anledning gjordes lanseringen av watchOS 8.1.1 i går officiell, tillgänglig för nedladdning regelbundet i dessa klockor från Inställningar> Allmänt> Programuppdatering eller via Watch-applikationen på iPhone.

aktualisera Apple Watch Watchos

Kommer watchOS 8.1.1 att träffa andra klockor?

Det är inte första gången som vi har sett Apple lansera exklusiva mjukvaruversioner för en av flera enhetsmodeller. Inte överraskande, denna vecka såg vi iOS 15.1.1 endast för iPhone 12 och 13. När det gäller watchOS var det vanligt att se specifika uppdateringar för Series 3. Därför förväntas det att resten av Apple Watch som är kompatibel med watchOS 8 gör det inte ta emot denna ‘8.1.1’, såvida det inte finns ett viktigt problem som gör ankomsten av denna version mycket viktig.

Vad Apple planerar att lansera är watchOS 8.2 , som är i beta. Den här veckan lanserades den tredje versionen för utvecklare och den verkar vara väldigt polerad och fungera bra, även om den fortfarande inte rekommenderas för vanliga användare och utöver det ger den knappast några anmärkningsvärda nyheter. Den här versionen har inget officiellt förväntat datum, men det förväntas att den kan komma i första halvan av december tillsammans med iOS 15.2, iPadOS 15.2, macOS 12.1 och tvOS 15.2.

Vi kommer att vara uppmärksamma på all information om denna och andra uppdateringar. Även om det vi rekommenderar för nu är att du uppdaterar din Apple Watch Series 7, oavsett om du lider av något av de beskrivna problemen, eftersom det är förutsägbart att det kommer att finnas andra prestandaförbättringar som inte avslöjas från början.

Relaterade Artiklar

Back to top button