bAt Rockerz 330 Pro och 333 Pro med Bluetooth 5.2, upp till 60 timmars uppspelning, snabbladdning säljs för Rs. 1499

Uppdatering: BoAt Rockerz 330 Pro finns nu till försäljning från Amazon.in och det finns även en ny 333 Pro-modell med flätade kablar som finns till rea på Flipkart. Båda dessa är prissatta till Rs. 1499.

BoAt Rockerz 330 Pro kommer i Active Black, Marinblå, Teal Green, Raging Red och Blazing Yellow och boAt Rockerz 333 Pro-modellen kommer i Active Black och Cherry Black-färgerna.

Tidigare: Efter teasers har boAt Rockerz 330 Pro, företagets senaste halsbandsheadset, äntligen blivit officiellt. boAt har meddelat ett samarbete med den kanadensiska sångaren och rapparen AP Dhillon för headsetet. Detta är företagets första halsbandsheadset som lovar hela 60 timmars uppspelning på en enda laddning, dubbelt så mycket som dess Rockerz 330 headset.

Den har också ASAP snabbladdning som ger upp till 20 timmars uppspelning med bara 10 minuters laddning. BoAt Rockerz 330 Pro har 10 mm drivrutiner, kommer med ENx-teknik som lovar oklanderlig röstkvalitet så att du hörs tydligt under samtal och kommer med magnetiska öronsnäckor.

Headsetet har en snygg design som håller det lätt, krångligt-free, säger företaget. Den har IPX5-klassificeringar för svett- och vattenbeständighet, liknande de flesta av dess nackbandsmodeller. Den har in-line uppspelning och volymkontroller.

BoAt Rockerz 330 Pro kommer i färgerna svart, blå, röd och gul och kostar Rs. 1499 och kommer att finnas på Amazon.in från och med den 6 december. Som en del av lanseringsdagserbjudandet kommer var 60:e kund att få 100 % cashback, och topp 60 kunder kommer att få AP Dhillon-varor.

I en kommentar till lanseringen, Aman Gupta, medgrundare och CMO, Imagine Marketing Pvt. Ltd. sa:

Våra ingenjörer på boAt Labs tar konsumentfeedback på största allvar, och resultatet är våra senaste Rockerz 330 Pro och Rockerz 333 Pro. Båda hörlurarna har sin egen identitet och presterar på topp när det kommer till ljudprestanda, batteri och anslutning.

Relaterade Artiklar

Back to top button