Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Båt lanserar Misfit Trimmers sortiment i Indien från bara Rs ….

Livsstilsmärket Boat har tillkännagivit sitt unika sortiment av Misfit Trimmers för män i Indien. Det finns nämligen tre modeller i detta Misfit-sortiment- T150, T50 Lite och T30.

Misfit T150 har smarta funktioner med en digital display och som hjälper en med all information han behöver om kraft, prestanda och underhåll. Misfit T50 Lite och T30 är byggda med liknande prestandablad och en batteritid på 120 minuter. Låt oss få veta mer om var och en av dessa.

Misfit T150 Trimmer

Misfit T150 Trimmer

Detta är ett personligt grooming kit som består av ny teknikdriven intelligens. Den skryter med att vara utrustad med hudvänliga och korrosionsbeständiga titanbelagda blad speciellt utformade för att erbjuda en smidig och säker trimupplevelse. Bladen är avtagbara och kan enkelt rengöras under vattnet eller med en verktygsborste.

Misfit T150 levereras med ett 90-minuters uppladdningsbart litiumjonbatteri under huven och stöder snabb USB-laddning som laddas upp på under 1 timme. Den kan laddas med din smartphone-adapter eller bärbara dator och eftersom den har en inbyggd reselåsfunktion kan du vara säker på att inte uppleva några obehagliga eller oavsiktliga överraskningar.

T150 skär och trimmar med precision. Det är 40 längdinställningar och 3 guidade kamfästen kan ge dig ett precisionssnitt på 0,5 mm och ett intervall mellan 0,5 mm och 22,5 mm. För trimningslängder finns tvåhastighetsnivåer så att du kan välja att vara exakt eller säker med Normal eller Turbo-läge.

Nu kan du få den perfekta nolltrimningen eller definiera din atmosfär med perfekt styling. Misfit T150 har en smart digital display som håller dig informerad om trimmern och dess behov, till exempel oljefilter, batterinivåer, aktivering av reslås och hastighetsnivåer. Den har en IPX7 -kropp som skyddar den från vatten.

Misfit T50 Lite Trimmer

Misfit T50 Lite Trimmer

Om du vill ha en bärbar trimmer med ett långlivat korrosionsfritt blad i rostfritt stål, då kan T50 vara din grej. Den har 5 nivålängdsinställningar och två styrkammar för att få en ren trimning från 0,5 mm till 12 mm. Lätt att använda ergonomisk design gör att du når nästan alla svåra hörn eller kurvor i ansiktet. Den har ett säkerhetslås och det finns en sladdlös/sladdfunktion som gör att du kan bära den på språng. Misfit T50 använder en mikro-USB-kabel som kan ladda din trimmer när som helst och var som helst. Ladda den eller använd den med någon tillgänglig USB-port- en smartphone-adapter eller din bärbara dator för att få upp till 120 minuters batteritid för sladdfri trim.

Misfit T30 Trimmer

Misfit T30 Trimmer

T30 har en ergonomisk design för att nå alla kurvor eller hörn av ansiktet och 4 styrkammar för att ge dig 0,5 mm till 12 mm längder.

Den består av korrosionsbeständiga blad i rostfritt stål som skyddar din hud mot utslag eller klåda i många år framöver. Den kan laddas och drivas med valfritt USB-uttag (via smartphone-adapter eller bärbar dator) för ett vältrimmat ansikte redo för alla tillfällen. Det inbyggda batteriet kan hålla i upp till 60 minuter på en enda laddning.

LÄS OCKSÅ: Dizo presenterar två nya GoPods -öronsnäckor, en skäggtrimmer och en hårtork i Indien

Misfit Trimmers Pris och tillgänglighet

Boat Misfit Trimmers Range börjar vid Rs. 599 och gå ända upp till Rs. 1299. De är nu tillgängliga på Flipkart och båtens webbplats.