Bästa widgets för Windows att ladda ner 2021

0 Shares

Widgets eller Windows Gadgets är användbara för att ändra skrivbordsskärmen med nödvändig information som tid, väder, anteckningar, CPU-hastighet, minnesutrymme, internetanslutning och många fler. Widgetarna har gott om anpassningsmöjligheter för att göra dem mer användarvänliga till sin natur. Du kan välja de bästa widgetsna för din Windows-dator genom att överväga antalet verktyg, enkel att ladda ner etc. I nedanstående artikel kommer vi att diskutera de bästa widgetsna för Windows tillsammans med deras funktioner.

Topp tio widgets för Windows

Det finns så många Windows-widgets tillgängliga online. Här är de bästa som du kan ladda ner i alla Windows-versioner

  1. 8GadgetPack
  2. XWidget
  3. Regnmätare
  4. Gadgetarian
  5. Prylar återupplivas
  6. Win10-widgets
  7. Nätverksmätare
  8. AveDesk
  9. Widget Launcher
  10. DesktopX

8GadgetPack

8GadgetPack är en av de bästa widgetsna för Windows eftersom den har olika widgets som behövs för Windows. De är klocka, förarutrymme, klippram, skrivbordsmat, appstartare, datum-tid, anpassad kalender, digital klocka, valutamätare, CPU-mätare, agenda och många fler. Det ger fullständig kontroll för användaren att välja den nödvändiga widgeten och placera dem på önskad plats. Hämta 8GadgetPack från deras webbplats och följ instruktionerna på skärmen för att installera Widget. Den har uppdaterat nästa version för sömlös funktion.

XWidget

XWidget är en skräddarsydd widget för Windows, och det erbjuder fler alternativ för användaren att modifiera designen. Den har många modeller och variationer som matchar skrivbordsskärmen. Widgeten har väder, tid, fliken appar, sök, drivrutinsutrymme, IP-adress, nätverksanslutning och papperskorg. Den har många grafiska och animerade teman för bakgrunden. XWidget är tillgänglig för gratis nedladdning på den officiella webbplatsen.

Regnmätare

Rainmeter är en gratis widget att installera på Windows PC och kan laddas ner från den officiella webbplatsen. Den är lätt och fungerar därmed bra på alla datorer. Widgeten har tid, datum, kalender, väder, batteriprocent. Den visar också trådlös anslutning, minneslagring på datorn och internethastighet. Med anpassningsalternativet kan användaren designa sin egen widget som uppfyller deras krav. Det har också avsnittet Anteckningar, Att göra för att hjälpa till i arbetet.

Gadgetarian

Gadgetarian är en helt annan widget för Windows, och den har många unika widgets. Widgetarna i Gadgetarian är Transparent Clock, Amazon Search, Calendar, Currency Watch, MiniTV Gadget, PowerDo Gadget, 10 Unit Converter, Desktop Feed, Desktop Calculator, YouTube Viewer, Daily Reading Gadget. Det är en enkel widget och fungerar bra på alla datorer.

Prylar återupplivas

Gadgets Revived är en känd widget för Windows som har layoutdesign och snygga widgets. Widgeten kan installeras från deras webbplats. Efter installationen kan användaren välja önskad widget från de tillgängliga kategorierna. Det erbjuder batteri, PC-reparation, kalkylator, klocka, räknare och timers, kalendrar, spel, väder, sökning, systeminformation, bildspel, verktyg, radio, musik, nätverk, nyhetsflöde, mer.

Win10-widgets

Win10 Widgets innehåller all grundinformation på skrivbordet för att veta om datorn på en enda skärm. Du kan få Win10-widgetarna på deras officiella webbplats. Det är en produkt från Rainmeter och visar batteri, väder, CPU, disk, internetanslutning. Tid och kalender placeras i hörnet av skärmen. Det visar också musikspelaren eller strömmande appinformation. Du kan också kontrollera nätverksanslutningen i widgeten.

Nätverksmätare

Network Meter är en internetanslutningsbaserad widget, och de flesta widgets ger idén om ett internetnätverk för datorn. Den har SSID, intern och extern IP-adress, Internet-hastighet, IP-adresslogg, värdanslutning, automatisk uppdatering och många fler. Widgetens design förbättrar utseendet på skrivbordsskärmen. Du kan installera nätverksmätaren för Windows från deras webbplats.

AveDesk

AveDesk är en fantastisk widget för Windows med 3D-animeringseffekter för skrivbordet. Det erbjuder väder, klocka, kalender, klisterlappar, e-post, appar i flödet, mer. Widgetarna har ett anpassningsalternativ för att ändra storlek och plats i Windows. Det är lätt att använda på Windows med ett enkelt gränssnitt, och det har ett bibliotek med kontroller i olika former för att komma till widgetarna. Installera AveDesk-widgetarna från deras webbplats.

Widget Launcher

Widget Launcher startas om med ytterligare widgets och en attraktiv design. Den har ett RSS-flöde, klocka, väder, kalender, CPU-övervakare, kalkylator, valutaomvandlare, klisterlappar, enhetsomvandlare, galleri, ordbok, översättare etc. Widgeten har flera anpassningsfunktioner för att prova olika färger. Det kallas också Widgets HD, och Widget Launcher kan installeras på datorn från Microsoft Store.

DesktopX

DesktopX är en anpassningsbar widget som ger användaren fullständig kontroll för att designa skrivbordet efter eget val. De kan välja önskade widgets och även importera widgets. De populära widgetsna är klocka, kalender, väderprognos, mätare för CPU, RAM, C-Drive, Dual Time-alternativ, mer. Du kan köpa DesktopX-widgeten på den officiella webbplatsen.

Således har vi undersökt de olika widgetsna för Windows och visat den bästa i den här artikeln. Du kan välja den bästa widgeten för din Windows-dator enligt dina krav. Det hjälper också till att organisera skrivbordsskärmen för att förbättra effektiviteten. Teman i widgetarna kan få datorn att se ut som en ny varje dag.

Vänligen dela frågorna och förslagen till ovanstående artikel i kommentarfältet nedan. Följ TechOwns Facebook och Twitter sidor för att läsa mer tekniska artiklar.

0 Shares