Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa webbplatserna att ladda ner klassiska spel för free

Och det är att trots att denna programvara fokuserad på underhållning är allt mer krävande med hårdvaran på våra datorer, föredrar många titlar från det förflutna. Dessutom, för många användare, hade de spel som gjordes tidigare bättre kvalitet, men med mycket sämre grafik, än de nuvarande. Därför vill ett stort antal av dem få tag på gamla spel på ett eller annat sätt installera på sin dator.

webbplatser att ladda ner klassiska spel för free

Faktum är att vissa webbplatser som vi kan hitta på internet tillåter oss att ladda ner detta fritidsinnehåll om vi vill. För detta behöver vi bara använda motsvarande webbadresser som vi besöker via vår favoritwebbläsare. På så sätt kan vi gå tillbaka till att minnas de gamla dagarna när vi hade så roligt med våra spel. Det är sant att de var mycket enklare än de nuvarande, med mycket mindre slående grafik men de var inte sämre för det.

Det är för allt detta som vi kommer att visa dig några av dessa onlinealternativ som låter dig ladda ner gamla spel snabbt. Tänk också på att dessa retrospel är mycket mindre krävande vad gäller hårdvara än de nuvarande. Detta innebär att när vi sparar och kör dem kan vi till och med använda en gammal dator som vi hade sparat. Låt oss se några av dessa webbsidor som tar oss tillbaka i tiden.

ladda ner spel

Min Abandonware

Först och främst kommer vi att prata om ett enormt bibliotek med spel för livet. Det bör noteras att här hittar vi titlar från år 1973 . Uppenbarligen kommer vi att stöta på enormt kända spel som t.ex Pacman eller Tetris samt nästan 15 000 titlar.

Dessutom har vi flera kategorier för att hitta det som intresserar oss snabbare, och en kraftfull sökmotor . Vart och ett av spelen som arrangeras här ger oss mycket intressant information så att vi kan lära oss mer om dem.

Grundläggande klassiker

Ett annat mycket intressant förslag i denna mening finns i Clásicos Básicos . Här ska vi hitta spel från förra året 1984 och för flera plattformar. Förutom PC kan vi också filtrera sökningen efter titlar efter en mängd retro konsoler. Vi behöver bara specificera våra preferenser i de olika rullgardinslistorna så att de titlar som matchar det visas. I sin tur åtföljs varje spel av en intressant beskrivning av det.

archive.org

Det är mer än troligt att många av er redan är mycket bekanta med detta Internetarkiv som rymmer så mycket innehåll och kommer att fortsätta att lagra det. Bland dem alla kan vi hitta en mängd gamla spel, vilket är det som intresserar oss i det här fallet. Om vi ​​är älskare av de gamla titlarna för MS-DOS vi behöver bara komma åt dess officiell hemsida . Därifrån hittar vi redan några mytiska videospel som vi kan ladda ner till vår PC.

På samma sätt kan vi här, i internetarkivet, direkt komma åt en urval av klassiska spel som tillhör andra operativsystem som vi också kommer att älska.