Bästa Viber-alternativen som du kan använda 2022

Bästa Viber-alternativen som du kan använda 2022

Viber är en av de mest välkända snabbmeddelandetjänsterna som gör det möjligt för användare att skicka SMS och ringa telefonsamtal med andra individer för free. Det tillåter också användare att utbyta multimedia som foton, ljud och videor. Den erbjuder till och med free internationell köpoption. Förutom Viber-användare kan du också ringa de personer som inte använder Viber. Trots att vi har så många fördelar har Viber många problem som systemkompatibilitet och kanske inte är det bästa verktyget för dig. Oroa dig inte. Det finns mer än 100 alternativ till Viber tillgängliga på Play Store & App Store, och vi listade de sju bästa alternativen för Viber i den här artikeln.

Bästa 7 Viber-alternativen

Här är de bästa Viber-alternativen som du kan prova:

  1. WhatsApp
  2. Skype
  3. Google Hangouts
  4. Facebook Messenger
  5. Telegram
  6. WeChat
  7. Signal

WhatsApp

WhatsApp är den bästa sociala meddelandeapplikationen som låter dig dela information som bilder, videor, ljud och dokument via internet. Du kan använda den här appen för att utbyta meddelanden utan att betala för SMS. Det tillkommer ingen extra kostnad för att kommunicera med dina vänner och familjer. Den är tillgänglig för Android, iOS, Windows och macOS. Du kan också göra betalningar till dina vänner på WhatsApp med den nya uppdateringen. Desktopanvändare kan också komma åt webbversionen av WhatsApp utan att förlita sig på smartphonen.

Pris: Free

Skype

Skype är en app för videosamtal som erbjuder både ljud- och videosamtal online i HD-kvalitet. Du kan också dela foton, videor, emojis, klistermärken, röstmeddelanden, GIF:er i chatten. Det inkluderar gruppvideo- och röstsamtal upp till 25 personer. I likhet med Viber kan du ringa ett röstsamtal till vilken mobil eller fast telefon som helst. Den erbjuder också en liveinspelningsfunktion för både video- och röstsamtal. Du kan använda den var som helst i världen. Skype låter dig också köpa ett månadsabonnemang för att ringa folk i ett visst land. Det fungerar på smartphones, PC, bärbara datorer, surfplattor, TV-apparater och spelkonsoler.

Pris: Free

Google Hangouts

Google Hangouts är ett utmärkt sätt att kommunicera och hålla kontakten med dina vänner och familjemedlemmar. Du kan använda den för att chatta, föra gruppkonversationer, ljud, videosamtal och mer. Precis som Viber hjälper Google Hangouts dig också att ringa ett röstsamtal till vilken mobil eller fast telefon som helst. Den erbjuder röst- och videosamtal av hög kvalitet. Google Hangouts kan nås direkt från en webbläsare, Android-app, iOS-app, Chrome-app och fast telefon. Du kan också synkronisera det tillsammans med ditt Google-konto.

Pris: Free

Facebook Messenger

Facebook Messenger är en meddelandeplattform som låter dig utbyta meddelanden med människor var som helst i världen. Med Messenger-appen kan du ringa videosamtal, ljudsamtal, konferenssamtal, gruppchattar, skicka klistermärken, plats, media och mycket mer med dina Facebook-vänner. Du kan chatta en-mot-en eller få kontakt med en grupp människor. Det låter dig bara ringa röst- och videosamtal till Facebook Messenger-användare. Det kommer också med ett alternativ för att inte skicka i chatten för att radera meddelanden direkt. Messenger är tillgängligt för Android-, iOS- och Windows-telefoner.

Installera: Free

Telegram

Telegram är en av de populära apparna för sociala medier som låter dig dela foton, videor, filer, dokument, länkar och mycket mer. Det är en free, super, snabb, säker och enkel app. Du kan skapa gruppchattar med 200 000 deltagare och stöder bifogade filer på upp till 2 GB. Den erbjuder också molnlagring, och alla dina konversationer kommer att lagras i den. Telegram stöder även Secret Chats för privata meddelanden, och dessa chattar lagras inte i molnet. Appen är tillgänglig för iOS, Android, Web, Mac, Windows, Linux och Smartwatches.

Pris: Free

WeChat

WeChat är en free meddelande- och samtalsapp som låter dig skicka och ta emot text, foton, videor, röstmeddelanden, dela platser. Användare kan också ladda upp obegränsade bilder eller videor, och deras vänner kan kommentera eller gilla inlägget. Den anses vara den säkraste appen eftersom den inte lagrar din information. Den erbjuder även röst- och videosamtal av hög kvalitet till andra användare på nätverket. Precis som WhatsApp kan du registrera dig med ditt telefonnummer. Du kan skapa upp till 500 medlemmar i gruppchatt, och en kan använda den här appen för free. Den är tillgänglig på iOS, Android, Windows och macOS.

Pris: Free

Signal

Signal låter dig skicka text, foton, videor, dokument och röstmeddelanden. Den innehåller alla funktioner som du kan hitta på WhatsApp. Signal Private Messenger inkluderar också en-till-en röst- och videosamtal till andra signalanvändare. Du kan också skicka signalmeddelanden och vanliga SMS-meddelanden till icke-signalanvändare från ett enda gränssnitt. Det tillåter också användare att ställa in en PIN-kod för registreringslås. Den har en funktion som låter en sudda ut ansiktena på människor på bilder för att skydda deras identiteter. Appen är tillgänglig för iOS, Android, Mac, Windows och Linux.

Pris: Free

Dessa är det bästa Viber-alternativet som du kan använda för att njuta av att chatta och få kontakt med dina vänner, familj och nära och kära. Välj rätt alternativ för att få en bättre kommunikationsupplevelse. Prova dessa appar och dela din favorit i kommentarsfältet.

Följ våra sociala medieplattformar: Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button