Bästa verktygen för att komprimera PDF

0 Shares

PDF-formaten har extremt viktiga användningsområden idag. En av de främsta anledningarna till att pdf-format används är att det inte kan ändras av andra. De är lätta att överföra och används ofta i affärer, utbildning och hälsa.

Vi kan konvertera en hel bok och långa rapporter till pdfs. Ibland är filernas storlek för mycket för att delas. Pdf-kompressorer används för att minska filstorleken så att den kan delas smidigt och effektivt.

För att minska storleken på en PDF-fil kan du använda olika tillgängliga verktyg online. I den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa verktygen som är lätta, praktiska och mest rekommenderade för att komprimera stora pdf-filer. Nedan följer en lista och en beskrivning av de bästa verktygen för att komprimera pdf-filer.

1. Ashampoo PDF Pro2

Ashampoo PDF Pro2

Detta verktyg är bäst för att ändra och redigera dina pdf-filer. Dessutom kan de hjälpa dig att enkelt konvertera dina filer.

Det är i grunden en pdf-redigerare där du kan komprimera dina filer och utföra alla andra funktioner. Det kan också jämföra och sammanställa två pdf-filer sida vid sida. Detta verktyg har också en automatisk reparationsfunktion.

Detta är dock inte gratis och du måste betala $ 30. Det är en engångsbetalning. Men de erbjuder också en gratis provperiod.

2. 2pdf.com

2pdf.com

2pdf.com är känt för sin effektivitet och säkerhet. Det är den snabbaste pdf-kompressorn du hittar online. Detta verktyg kan göra ditt arbete på några sekunder. Det är enkelt och enkelt. Allt du behöver är internet och en enhet. Det enda steget är att gå online och besöka webbplatsen.

Detta är ett gratis verktyg och har många funktioner du kan använda utan att behöva betala några dollar.

3. iLovePDF

ilovePDF

Det här verktyget är ett komplett PDF-verktyg där du kan slå ihop eller dela dina filer. Detta ger dig en fullständig möjlighet att redigera din pdf enligt dina önskemål. ilovePDF låter dig också välja en komprimeringsmetod. Detta verktyg är också gratis och kan användas direkt från deras webbplats utan att ladda ner någon programvara på din enhet.

4. Adobe PDF-kompressor

Adobe PDF-kompressor

Detta verktyg är bäst för PDF-läsning, konvertering och komprimering av dina filer. Adobe är också ett av de mest populära verktygen och används ofta över hela världen. Adobe Reader används för att läsa och hantera filer på din telefon och dator, och nästan alla använder den.

Online Adobe är ett gratis verktyg där du kan komprimera dina filer på ett ögonblick. Det är enkelt att använda och kan göras av alla som inte är professionella i att använda programvaran.

5. PDF-kompressor

PDF-kompressor

Detta är det enklaste verktyget man någonsin kan använda för att komprimera sina filer. Det kräver ingen extra ansträngning, och det belastar dig inte heller med formaliteter. Det mest användbara med detta verktyg är att det kan hjälpa så många som 20 filer åt gången.

Allt du behöver göra är att helt enkelt ladda upp filen från systemet eller dra den till instrumentpanelen. Pdf-filen börjar komprimeras på nolltid.

Slutsats

Listan ovan handlar om det mest populära och praktiska pdf-kompressorverktyget man kan använda. När vi analyserar rekommenderar vi dock 2pdf.com eftersom det är enkelt att använda och, viktigast av allt, är säkert att använda för dina pdf-filer.

0 Shares