Bästa vattentäta fodral för bärbara datorer

0 Shares

En bärbar dator ska alltid vara väl skyddad under transport. Även när han är hemma, går han från en plats till en annan och är inte befriad från att drabbas av skador av något slag. För att undvika detta, inget som att få ett bra skyddsöverdrag. De där gjord speciellt för att skydda den bärbara datorn från fall , behöver inte vara det också för att tåla en olycka med vatten. Stänk eller oavsiktliga droppar är vanliga runt simbassänger, något få bärbara datorer klarar av.

Hur vet man vilket vattentätt skydd man ska välja?

Det finns flera punkter att ta hänsyn till när vi vill ha det idealiska överdraget som dessutom är vattentätt. Det första är att kontrollera storleken på den i specifikationerna. Ett lite större skydd än normalt kan göra susen, men att komma till kort är det värsta misstaget. Därför, innan du accelererar, vi måste alltid välja den exakta storleken på inches av vår bärbara dator, eller som vi säger, något ovanför, men aldrig under.

Bästa vattentäta fodral för bärbara datorer
Designen bör också vara en punkt att ta hänsyn till, eftersom det är det mest synliga lagret på vår bärbara dator när vi bär den från ena sidan till den andra. I denna mening är material mycket viktigt och tillverkaren kommer alltid att specificera hur resistenta de är mot vatten. Allmänt , de är designade för att spara konstanta stänk eller dropp. Det kan dock vara fallet att hitta överdrag som också tål ett tillfälligt dopp, och förvara vår bärbara dator säker medan vi hoppar till undsättning. I den här listan kan du ta en titt på tio av de bästa tillgängliga på Amazon.

Vattentäta fodral för bärbar dator

15-15,6 tum TECOOL

Detta är ett tufft överdrag tillverkat av ett spillbeständigt yttermaterial i syntetisk mocka och ett mjukt och fluffigt foder. Detta laptopfodral i syntetiskt läder skyddar mot vatten, damm och repor. Den är lämplig för MacBook Pro 15, MacBook Pro 16, 15 “Microsoft Surface Laptop 3, Huawei MateBook D 15 och andra 15-15,6 tum Lenovo, Samsung, HP bärbara datorer med liknande mått. Den här hylsan finns i flera färger och andra storlekar för mindre bärbara datorer.

TECOOL 15-15,6 Pulgadas

Hseok mjukt fodral

Ytterligare ett elegant mjukt fodral, som består av två delar: en innerficka är för datorn och ytterfickan att placera kablar, mus, pendrives, telefon, pennor etc … Denna tillverkare kännetecknas av sina kvalitetskontroller, så vi är Before en produkt tillverkad av lätt och vattentät polyester på utsidan.

Hseok Funda Blanda Maletín ogenomtränglig

JETech-fodral

Denna hylsa är designad för ett stort antal bärbara datorer och surfplattor upp till 13,3 tum, inklusive 13 ″ MacBook Pro Late 2012-2015 och MacBook Air, 12,3 ″ Surface Pro 3/4/5/6, Surface Laptop 2017/2018, 13 ″ MacBook Pro 2016/2017/2018/2019/20202019 och MacBook/20202019 /2020. Den har en lätt att rengöra och vattentät exteriördesign, medan interiören har skumkuddar för att skydda den bärbara datorn från damm, repor, fall och stötar.

JETech Funda Portátil

Lubardy Laptop Fodral

Denna produkt är perfekt för att absorbera stötar på de nedre kanterna och den mjuka inre stoppningen. För att bättre skydda den bärbara datorn, ingenting som en konstruktion gjord av högkvalitativ vattentät Oxford, en kombinerad svamp med en innerkudde av mjuk sammet . I det här fallet är den kompatibel med de flesta 13-14 tums bärbara datorer, inklusive ultrabooks och Macbook Air / Pro, Chromebook, Samsung, HP, Lenovo, etc …

Lubardy Funda Portátil

JETech bärbar fodral

Din bärbara dator stänk-free med denna konstruktion med 3-lagers skydd: vattentätt yttertyg, mikrofiber och stötsäker svamp . Kompatibel med bärbara datorer upp till 13,3 tum, inklusive 13 tum MacBook Pro senare 2012-2015 och MacBook Air, 12,3 ″ Surface Pro 3/4/5/6, Surface Laptop 2017/2018, 13 tum MacBook Pro 2016/20187/20187 /2020 och MacBook Air 2018/2019/2020. Den har en extra central ficka som rymmer saker som pennor, mobiltelefoner, kablar, laddare eller ett externt batteri.

JETech Funda Portátil ogenomtränglig

14 tums fodral för bärbar dator

Detta är ett annat kvalitetsskydd gjord med högkvalitativt vattentätt polyestertyg och ett mjukt och tjockt foder. Har en slät, dubbelsidig dragkedja och förstärkta sömmar för hållbarhet. Det kan ge mer säkerhet och skydd under regniga dagar eller nära simbassänger. Den är kompatibel med de flesta 14 och 15 tums bärbara datorer. Förutom det centrala läget är den specialdesignad med två framfickor och en stor bakficka, vilket kan öka förvaringsutrymmet och bättre organisera redskapen som följer med vår laptop.

Funda para Portátil 14 Pulgadas

b-Kover omslag

Denna sleeve är handgjord och tillgänglig för storlekarna 11-13-14-15,6 och 17 tum. Tillverkaren stoltserar med hållbar tillverkning i sina verkstäder i Barcelona, ​​och erbjuder skydd mot repor och stötar eftersom den har tre vadderade lager, den är designad för att vara unisex i stil. Dess vattentäta yttermaterial som den är tillverkad av är motståndskraftig men ger samtidigt en behaglig effekt vid beröring, för att ge en känsla av komfort och polerad finish

b-Kover Funda

AtailorBird Cover

En annan högkvalitativ produkt för att skydda vår bärbara dator, eftersom det är gjord av vattentätt PU-läder och dess insida är mjuk sammet. Den är avsedd för 14-tumsskärmar. Den är kompakt i designen, men har en liten väska för tillbehör som hörlurar, möss, USB-kabel, laddare och andra småsaker.

AtailorBird Funda

DOMISO – Vattentätt överdrag

Tillgängligt i 13 och 14 tum, detta vattentäta fodral erbjuder en yttre EVA-yta, som ger ytterligare skydd för din enhet. Dessutom håller ett elastiskt band den bärbara datorn på plats när hylsan öppnas, för att förhindra att den faller. Förutom huvudfickan finns det ytterligare fickor på insidan, ger dig tillräckligt med lagringsutrymme för små föremål som kablar, laddare, mus eller telefon.

DOMISO - Funda ogenomtränglig

SHIELDON bärbar fodral

Ytterligare ett perfekt skydd för situationer där vatten kan vara en fara för vår bärbara dator. Den är kompatibel med de flesta 13,5/14-tums bärbara datorer. Den är gjord av vattentätt polyestertyg som tillåter vattendroppar för att glida av ytan, vilket gör det lätt att rengöra och skydda enheten från regn och damm. Den har även fickor på båda sidor för att bära mobiltelefoner, kablar, hörlurar och plånböcker, etc …

SHIELDON Funda

0 Shares