Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa USB Type-C 3,5 mm hörlursadaptrar

Vi pratar om ett litet tillbehör som drar fördel av fördelarna med USB Type-C-porten på din telefon för att du ska kunna ansluta ett trådbundet headset. Naturligtvis, när du köper en produkt av denna typ, måste du veta vilka detaljer du måste ta hänsyn till när du väljer en adapter av denna typ.

Bästa USB Type-C 3,5 mm hörlursadaptrar

Hur en USB Type-C hörlursadapter fungerar

Sanningen är att du idag kan hitta ett stort antal mycket premium hörlurar som fungerar med kabel . Varumärken av RHAs storlek har i sin katalog äkta pärlor som kommer att glädja de mest audiofila användarna. Men självklart behöver du ha en telefon med 3,5 mm-uttag för att kunna njuta av den här typen av headset. Och det finns färre och färre modeller som integrerar detta element, eftersom bluetooth-tekniken har nått en hög nivå av excellens inom området för akustisk kvalitet.

Lyckligtvis är lösningen att satsa på någon av USB Type C-adaptrarna som vi kommer att visa dig senare, och som gör att du kan ansluta dessa hörlurar till en telefon som inte har en 3,5 mm-ingång. Det bör noteras att mekanismen för att använda detta tillbehör är extremt enkel. Mer än något annat eftersom allt du behöver göra är att ansluta den här adaptern till USB Type C-porten på din telefon och ansluta hörlurarna till adapterns 3,5 mm-ingång. Det kan inte bli enklare!

Vilka telefoner stöds

Huawei Mate 30 Pro

Detta är en mycket viktig detalj, eftersom inte alla telefoner är kompatibla. I princip bör alla enheter som har en USB Type-C-port fungera perfekt med någon av de USB Type-C-adaptrar som vi har valt åt dig, men vi rekommenderar att du först tittar på tillverkarens instruktioner för att bekräfta att din modell är kompatibel . Och med tanke på de olika alternativen som finns är det värt att ta en titt på det här avsnittet för att inte ha fel. Utan vidare lämnar vi dig med vårt specifika urval.

UGREEN USB Type-C-adapter

Adapter USB Typo C UGREEN

Vi startar den här sammanställningen med de bästa USB Type-C-adaptrarna du kan köpa för att ansluta ett trådbundet headset till din telefon eller surfplatta med en UGREEN-signaturmodell som inte kommer att göra dig besviken alls. Till att börja med döljer din adapter en kraftfull DAC som kan leverera 24-bitars / 96 kHz ljudutgång.

Till detta måste läggas dess förstärkta kabel så att detta tillbehör inte skadas på grund av vridning, vilket garanterar stor hållbarhet. Och med tanke på priset är köpet nästan obligatoriskt.

NIMASO USB Typ C-adapter

Adapter USB Typo C NIMASO

Ett annat utmärkt alternativ att överväga är denna andra USB Type C-adapter som kommer att vara din bästa allierade om du vill ansluta ett kabelheadset till din telefon eller surfplatta. Till att börja, dess kabel är färdig Kevlar , ett material som används för att göra skottsäkra västar, vilket garanterar stor motståndskraft mot vridning. Den döljer också en högkvalitativ DAC för att leverera ljud som inte kommer att göra dig besviken alls.

USB typ C-adapter

Adaptor USB Typo C

För det tredje har vi en av de mest kompakta modellerna som du hittar om du vill ha en USB Type C-adapter av denna typ. En perfekt produkt att hänga i nyckelringen och som dessutom låter dig ladda din telefon eller surfplatta medan du använder detta lilla och användbara tillbehör.

UGREEN USB Type-C-adapter

Adapter USB Typo C UGREEN

Vi återvänder till tillverkaren UGREEN för att rekommendera denna andra USB typ C-adapter vars design gör skillnaden. Främst för att tillverkaren har tagit hänsyn till kontaktens position för att kunna erbjuda en kompakt produkt som gör att du kan ansluta alla headset med kabel på det mest bekväma sättet.

JSAUX USB Type-C-adapter

Adapter USB Typo C JSAUX

En annan av de mest kända företagen när det kommer till att köpa alla typer av tillbehör till telefonen är JSAUX . Och i det här fallet vill vi rekommendera en modell som har ett skyddande hölje för att ge denna adapter extra motstånd, samt en design som gör skillnad.

EasyULT USB Typ C-adapter

Adapter USB Typo C EasyULT

Vi går vidare till en av de mest kompletta USB Type C-adaptrarna som du hittar. Mer än något annat eftersom vi står inför en två-i-ett-adapter. Vad betyder det här? Tja, du kan ladda din mobiltelefon medan du använder den här adaptern för att ansluta trådbundna hörlurar eftersom den har två kontakter.

USB typ C-adapter

Adaptor USB Typo C

Fortsätter med denna sammanställning där du hittar det bästa USB Type C-adaptrar för att ansluta dina kabelhörlurar till din mobil eller tablett med detta paket med två enheter som perfekt kommer att uppfylla sin funktion. Perfekt att dela med dina vänner!

AIDERLOT USB Typ C-adapter

Adapter USB Typo C AIDERLOT

Sanningen är att detta utan tvekan är den bästa USB Type-C-adaptern du kan köpa för att ansluta ett trådbundet headset till din telefon om du letar efter det bästa ljudet. Främst för att denna modell erbjuder högupplöst ljud tack vare dess högkvalitativt DAC-chip. Lägg till dess silver- och monokristallina kopparfinish för att uppnå bättre ledningsförmåga och stöttålighet för en rund produkt. Dess pris är högre än för andra alternativ, men kvaliteten är garanterad.

Luvfun USB Type-C-adapter

Adaptor USB Typo C Luvfun

Ett annat av de bästa alternativen att överväga är denna modell från Luvfun-företaget. Vi pratar om en USB Type C-adapter som har en dubbelkontakt så att du kan ladda din enhet medan du använder detta tillbehör.

USB typ C-adapter

Adaptor USB Typo C

Vi avslutar den här sammanställningen med de bästa adaptrarna du kan köpa till anslut hörlurar via USB Type C-porten på din telefon med en mycket enkel modell samt ekonomisk så att du kan njuta av den bästa ljudupplevelsen för mycket mindre än vad du föreställer dig.